Air France ja KLM lentävät Costa Rican pääkaupunki San Joseen vuoropäivin Pariisin tai Amsterdamin kautta. 27.10 alkaen reittiverkostoon lisätään uusi kohde, Costa Rican vanhimpiin kaupunkeihin kuuluva Liberia Guanacasten maakunnassa Tyynen valtameren puoleisella rannikolla. KLM lentää jatkossa Costa Rican osuuden kolmiolentona eli  Amsterdam – San Jose – Liberia – Amsterdam.

KLM on jo vuosia tehnyt lujasti töitä kestävän matkailun eteen. Tästä osoituksena yhtiö on juuri julkaistun uusimman Dow Jones Sustainability Indexin sijalla yksi. Erityisen hienoa on se, että vuonna 2018 yhtiö onnistui pienentämään hiilidioksipäästöjä yli 17% matkustajaa kohti kasvaneesta lentotoiminnasta huolimatta. Lue lisää asiasta.

Costa-Rica rannikolta rannikolle -kiertomatka

Costa Rica rannikolta rannikolle -matkalla koet Costa Rican luonnon huikean monimuotoisuuden Karibianmereltä Tyynellemerelle sekä yhtä aikaa perinteikkään ja modernin pääkaupunki San Josen. Karibianmeren rannikolla, eläimistöltään ja kasvistoltaan rikkaassa Tortugueron kansallispuistossa, koet viidakkoelämyksiä ja tutustut tähän merikilpikonnien kotipaikkaan. Yhä aktiivinen Arenal-tulivuori hallitsee La Fortunan kylän maisemaa ja alueen kuumat lähteet virkistävät väsyneimmänkin matkailijan. Kaiken koetun päätteeksi rentoudut muutaman päivän Tyynenmeren rannalla Tamarindossa.
Matkaohjelmaa on mahdollista muokata ja vaihtaa kotiin paluun lähtöpaikaksi San Josen sijaan Liberia. Lisätiedot ja hinnat toimistostamme.

Hinta: Costa Rica rannikolta rannikolle 10 vrk alk. 3289 €/ henkilö. Tutustu matkaan tarkemmin tästä.

Vesiputous Costa Rican sademetsässä
Vesiputous Costa Rican sademetsässä

Täyttä elämää Costa Ricassa!

Ticot ja ticat, kuten paikallisia kutsutaan, ovat hyväntuulista väkeä, jotka eivät turhasta pingota. Tuon tuosta kuulee tervehdyksissä tai keskustelun lomassa sanaparin pura vida, joka vapaasti käännettynä voisi tarkoittaa ”täyttä elämää”. Elämä on lyhyt, joten siitä tulisi samalla nautiskella – ja Costa Rica on tähän mitä mainioin paikka!
Lue jatko tarinalle blogi-kirjoituksesta.

Costa Rica sammakko
Värikäs sammakko Costa Ricassa

Varaukset ja tiedustelut:

Varaa matkapaketit tai lennot asiakaspalvelustamme

Soita numeroon
(arkisin klo 8-17):
020 561 5540

Tai laita sähköpostia:
world@kalevatravel.fi

Tai tule käymään
(arkisin klo 8-16):

CWT Kaleva Travel
Työpajankatu 9 D,
00580 Helsinki