CWT Kaleva Travel -Matkalahjakortti

CWT Kaleva Travel -lahjakortti on erinomainen merkkipäivälahja tai tapa muistaa ystäviä ja yhteistyökumppaneita.
Lahjansaaja voi käyttää matkalahjakortin oman näköiseensä matkaan olipa hänen toiveenansa sitten kaupunkiloma, kiertomatka euroopassa tai kaukomailla, suomeksi opastettu ryhmämatka tai eksoottinen rantaloma.

Lahjakortti on voimassa vuoden kirjoituspäivästä ja sillä voi maksaa asiakaspalvelumme kautta varattavia matkoja. Varaukset voi tehdä CWT Kaleva Travelin Helsingin toimipisteessä, sähköpostilla euro@kalevatravel.fi tai puhelimitse 0205 61 5540.
Lahjakortti ei käy maksuvälineenä internetistä tehtäviin online-varauksiin.

Lahjakortin voi maksaa pankin kautta laskulla, maksulinkin kautta pankki- tai luottokortilla tai toimistossamme pankki- tai luottokortilla. Maksusuorituksen jälkeen toimitamme lahjakortin sähköpostilla tai postitse antamaasi osoitteeseen.

TILAA LAHJAKORTTI

1. Lahjakortin summa

100 €
200 €
+ 5000 €

2. Saajan tiedot

Kirjoita nimi jonka haluat lahjakorttiin ja sähköpostiosoite, johon lahjakortti lähetetään maksusuorituksen jälkeen.

3. Tilaajan tiedot

4. Lisätietoja

Mikäli haluat lahjakortin summalle, jota ei ole hintaliukurissa valmiina (kohta 1), merkitse summa alla olevaan kenttään.

AVAA JUHLAMATKATILI

juhlamatkatili

Niin syntymäpäivien kuin häiden ja muidenkin merkkipäivien suunnittelu on hauskaa ja antoisaa. Juhlien järjestäminen vaatii kuitenkin paljon työtä ja muistettavana on monta asiaa. Usein juhlavieraat myös pyytävät lahjavinkkejä. Haluamme helpottaa Sinun ja vieraidesi lahjavalintaa!

Onnittelijat maksavat juhlamatkatilille haluamansa summan. Lahjan saajalle lähetetään tilille kertyneen summan arvoinen matkalahjakortti, jonka yhteydestä löytyvät myös kaikkien lahjanantajien nimet. Lahjakortti on voimassa vuoden ajan sen myöntämisestä ja hääpari tai päivänsankari voi käyttää sen unelmiensa lomamatkan maksamiseen.

Avaa juhlamatkatili soittamalla: 020 561 5540 tai laittamalla
sähköpostia: world@kalevatravel.fi

 

Jäikö jokin mietityttämään?

Voit varata matkan, tehdä tiedusteluja tai kysyä apua myös soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon: 

020 561 5540

Laittamalla sähköpostia osoitteeseen:

euro@kalevatravel.fi

Tai tulemalla käymään (arkisin klo 8-16) osoitteeseen:

Työpajankatu 9 D 00580 Helsinki