British Airwaysin ja OneWorld Allianssiin kuuluvien kumppanien lennoin yhdistät helposti Yhdysvaltojen mielenkiintoisia matkakohteita toisiinsa. Yhdistelmämatkalla voit tutustua vaikkapa aina hereillä olevaan miljoonakaupunki New Yorkiin ja lattarihenkiseen Miami Beachiin kilometrien mittaisen rannan äärellä. Tai autoilla läpi aurinkoisen Kalifornian Los Angelesista San Franciscoon kuuluisaa Highway 1 -valtatietä pitkin tai ajaa läpi mantereen historiallista Route 66 -reittiä Chicagosta Santa Monicaan.
Tai jotain aivan muuta – sinun toiveittesi mukaan.

British Airwaysin kaukolennoilla on tarjolla turistiluokan lisäksi Premium Economy (Worl Traveller Plus), businesluokka ja ensimmäinen luokka. Premium Economy luokassa matkustat kohtuullisella lisämaksulla tilavammin, mukavammin ja erillisessä, pienemmässä osastossa tavalliseen turistiluokkaan verrattuna. Tutustu tarkemmin British Airwaysin matkustusluokkiin tästä.

New York ja Miami
New York ja Miami yhdistelmämatkalla tutustutaan kahteen Yhdysvaltojen itärannikon kuuluisaan kaupunkiin. Miljoonakaupunki New York ei nuku koskaan ja kultuuritarjonta ja ostosmahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Lattarihenkiselle Miami Beachille taas on tunnusomaista kilometrejä pitkä valkohiekkainen ranta, Art Deco -alueen pastellinväriset talot sekä Ocean Driven rentotunnelmaisten ravintoloiden viihtyisät terassit.
Hintaesimerkki: 9 vrk 1836 €. Tutustu tarkemmin New York ja Miami -matkaan tästä.

Kalifornia autoillen
Yhdistelmämatkalla Kaliforniaan koet rentoa tunnelmaa ja mielenkiintoisia kohteita omaan tahtiin. San Francisco ja Golden Gate silta, punapuumetsät, Napa Valleyn viinialue, Yosemiten ja Death Valleyn kansallispuistot, Kalifornia legendaarinen rantie Highway 1, Hearstin linna rannikolla, Los Angeles ja Hollywood, Anaheimin Disneyland, vaiko kenties koukkaus etelään San Diegoon, Nevadan puolelle Las Vegasiin, Grand Canyonille tai Hooverin padolle, ja paljon, paljon muuta. Tekemistä ja nähtävää riittää jokaiseen makuun.
Hintaesimerkki:  7 vrk 1633 €. Tutustu Kalifornia autoillen -matkaan tarkemmin tästä.

Route 66
Aja pitkin historiallista ”Route 66” -reittiä läpi USA:n mantereen Chicagosta Santa Monicaan. Koe vaikuttavat kaupungit ja rakennusten arkkitehtuuri, pistäydy diner -ruokapaikoissa, tutustu intiaanien ja ”lehmipoikien” elämään, uppoudu museoiden ja taidegallerioiden syövereihin, kuuntele musiikkia hämyisillä klubeilla, ihastu vaihteleviin maisemiin runsaasta vehreydestä aavikon kuivuuteen ja tasamaasta vuoristoon, näe luonnon ihmeitä joita ei ole muualla. Yksinkertaisesti – nauti amerikkalaisesta elämänmenosta.
Hintaesimerkki: 15 vrk 2412 €. Tutustu Route 66 -matkaan tarkemmin tästä.

Meiltä saat Finnair Plus -pisteitä matkoistasi. Lue lisää tästä.

Usa Texas Amarillo cadillac ranch
Cadillac ranch, Amarillo (Texas)

Varaukset ja tiedustelut:

Varaa ja tiedustele asiakaspalvelumme kautta
Soita (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laita sähköpostia:
world@kalevatravel.fi

Tai tule käymään (arkisin klo 8-16):

CWT Kaleva Travel
Työpajankatu 9 D,
00580 Helsinki