Adventtimatka Roomaan 3.-8.12.2020

Joulukuun pimeydestä Rooman valoon. Matkan aikana asutaan luostarihotellissa Rooman historiallisen  keskustan sydämessä ja vieraillaan muun muassa Kapitoliumin museoissa ja keisarien forumeilla. Päiväretkellä Napoliin tutustutaan jouluseimimarkkinoihin. Kolmena iltana saamme lisäksi nauttia matkaemäntä Hanna Ekolan musiikkihetkistä, joissa mukana on myös Kai Jämsä.

Oppaana matkalla on legendaarinen Italian asiantuntija Silja Tuominen.

Hinta

Hinta 5 vrk, €/henkilö 2-hh 1-hh
3.-8.12.2020 1.575 1.800
 • Finnairin lennot suorat Helsinki – Rooma – Helsinki, turistiluokassa
 • majoitus *** luostarihotellissa Rooman keskustassa (5 yötä)
 • aamiainen luostarihotellissa
 • lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • matkaohjelmassa mainitut retket sisäänpääsymaksuineen
 • matkaohjelmassa mainitut neljä ateriaa viineineen
 • Silja Tuomisen opaspalvelut
 • lentokenttäverot ja arvonlisävero

03.12.2020  to   HELSINKI – ROOMA
Lento (Finnair):
AY1763 Helsinki – Rooma 16:25 – 18:50

Bussikuljetus Rooman historiallisen keskustan sydämessä arvokkaalla Piazza Farnesella sijaitsevaan Pyhän Birgitan luostarihotelliin Casa di S.Brigida.
Yhteinen tutustumisillallinen Siljan, Hannan ja Kain johdolla.

04.12.2020  pe   HISTORIALLISEN KESKUSTAN KÄVELYKIERROS
Aamiaisen jälkeen kiertelemme historiallisen keskustan kävelykaduilla ja kauneimmilla aukioilla pistäytyen ihailemaan mm. antiikin Rooman helmeä Pantheonia, gotiikan merkittävintä kirkkoa S.Maria Sopra Minervaa ja Pyhän Ignazion kirkon barokkiloistoa.

ONNEKSI OLET – Hanna Ekolan ja Kai Jämsän lämmin ja valoisa musiikkihetki ystävyydestä, rakkaudesta ja matkalla olemisen merkityksestä luostarin kirjastossa.

05.12.2020 la   NAPOLI
Aamiaisen jälkeen lähdemme puolentoista tunnin junamatkan päähän Napoliin. Kiertelemme vanhan kaupungin kapeilla kujilla. Pittoreski tunnelma huipentuu maankuuluihin jouluseimimarkkinoihin 8.12. vietettävän Marian juhlapäivän tiimoilla. Napolin vuosisatoja vanha jouluseimiperinne elää yhä mitä mielikuvituksellisimman seimeen liittyvän rekvisiitan muodossa, jota vuosittain tullaan hankkimaan kaikkialta roomalaiskatolisesta maailmasta.
Lounaan jälkeen jatkamme monumentaaliseen keskustaan josta vapaa-ajan jälkeen palaamme takaisin Roomaan.

06.12.2020 su   KAPITOLIUMIN MUSEOT
Vietämme aamupäivän maailman vanhimmassa julkisessa museossa Kapitoliumin kukkulalla, koko Rooman Imperiumin tärkeimmän Jupiterin temppelin sijaintipaikalla. Edelleen Rooman kaupungintalona toimiva keskiaikainen Senaattorin Palatsi hallitsee Michelangelon suunnittelemaa Piazza del Campidoglioa. Kapitoliumin museoiden arvokkaiden salien laajojen veistoskokoelmien huipentumia ovat mm. Rooman Susi ja Markus Aureliuksen ratsastajapatsas Jupiterin temppelin 2600 vuoden takaa säilyneen perustan ohella. Kierroksemme huipentuu museoiden perustana olevalta Tabulariumilta (1vs.eKr) avautuvaan ainutlaatuiseen näköalaan Forum Romanumille ja Palatinuksen kukkulalle. Vierailumme jälkeen nautimme Itsenäisyyspäivän lounaan.

SININEN JA VALKOINEN – Hanna Ekolan ja Kai Jämsän lämmin itsenäisyyspäivän ja adventtiajan musiikkihetki luostarin kirjastossa.

07.12.2020 ma   KEISARIEN FORUMIT JA KEISARIAJAN PATRIISIDOMUS
Keskitymme aamupäivällä kymmenen vuotta sitten esille kaivettuun merkittävään arkeologiseen alueeseen Rooman sydämessä, Piazza Venezian laidalla olevan Palazzo Valentinin alapuolella. Osallistumme englanninkieliseen virtuaalikierrokseen, jonka aikana siirrymme eteemme projisoiduin valoin ja piirroksin mosaiikkilattioiden ja marmoriseinien keskelle vierailemaan keisarillisten forumeiden vieressä asuvan patriisiperheen salien, pylväskäytävien, kylpylöiden rikkaasti koristelluissa tiloissa. (www.palazzovalentini.it). Virtuaalivierailumme jälkeen jatkamme keisari Trajanuksen pylvään ja forumin sekä muiden keisariforumeiden tutustumiskierroksella. Yhteinen läksiäislounas.

PIMEÄSTÄ VALOON – Hanna Ekolan ja Kai Jämsän voimaa antava musiikkihetki valosta ja toivosta luostarin kirjastossa.

08.12.2020 ti   ROOMA – HELSINKI
Aamiaisen jälkeen lähdemme Rooman lentokentälle.

Lento (Finnair):
AY1762 Rooma – Helsinki 11:05 – 15:35

Huom! Matkaohjelma sitoumuksetta.

Ryhmän mimimikoko 10.

 • Palvelumaksu 22 €/ varaus.
 •  Matkaohjelmat vaativat normaalia yleiskuntoa ja pääsääntöisesti matkustajan tulee kyetä liikkumaan itsenäisesti ilman apua. Osaan vierailukohteista on mahdollisuus tutustua vain jalkaisin ja reiteillä voi olla portaita ja korkeuseroja. Mikäli matkustaja tarvitsee matkalle avustajan, on hänen hankittava ja kustannettava avustaja itse. Matkanjärjestäjän edustaja/matkanjohtaja/opas ei voi toimia matkustajan henkilökohtaisena avustajana. Lisäksi matkustajan on ilmoitettava jo ennen varauksen tekemistä esteettömyydestään ja neuvoteltava matkalle osallistumisesta. Myöskään dementiasta tai muusta muistisairaudesta kärsivä ei turvallisuussyistä voi osallistua matkalle ilman henkilökohtaista avustajaa.
 • Mahdolliset ruoka-ainerajoitteet tulee esittää matkavarauksen yhteydessä. Huomioithan, että matkan ryhmäruokailut on tilattu ennakkoon ja erikoisruokatoivomuksia ei aina voida toteuttaa. Lähetämme tiedot ruoka-ainerajoitteista etukäteen kohteisiin, mutta toiveiden toteutumista emme voi taata.
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Varaa kohde Matka-Rasila Oy: Adventtimatka Rooma – Napoli 3.-8.12.2020 (opastettu ryhmämatka)

Varaa matkasi tästä.

Varaa online »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Elämyksen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Matka-Rasila Oy: Adventtimatka Rooma – Napoli 3.-8.12.2020 (opastettu ryhmämatka)