Beethoven festivaali Bonnissa 6.-9.9.2020

Bonn sijaitsee keskellä satumaista vuoristo-ja jokilaaksomaisemaa ja se tunnetaan ennen kaikkea Ludwig van Beethovenin syntymäkaupunkina. Beethovenin musiikkijuhlien perinne on peräisin 1800-luvulta ja nykyään neljä viikkoa kestävät juhlat järjestetään vuosittain syksyisin, jolloin parhaat kansainväliset orkesterit ja solistit saapuvat esittämään erikoisohjelmansa juhlia varten. Vuonna 2020 Beethovenin syntymästä tulee kuluneeksi 250 vuotta ja se tekee festivaalista erityisen juhlavan.

Meiltä saat Finnair Plus -pisteitä matkoistasi. Lue lisää tästä.

Hinta

Hinta €/henkilö 2-hh 1-hh
6.-9.9.2020 1.545 1.735
 • Finnairin edestakaiset reittilennot Helsinki – Düsseldorf – Helsinki
 • lentokenttä- ja kaupunkiverot
 • ohjelman mukainen majoitus valitussa huonetyypissä aamiaisella
 • ohjelman mukaiset kuljetukset, sisäänpääsyt ja retket
 • ohjelman mukaiset ruokailut ruokajuomineen (4 x lounas)
 • suomalaisen paikallisoppaan, Sirkka-Liisa Aallon palvelut paikan päällä
 • ALV
 • matkavakuutus
 • juomarahat
 • lisämaksulliset konserttiliput 110 €/lippu

Sunnuntai 6.9. Helsinki – Düsseldorf – Bonn 
Lentoaikataulu: Helsinki-Düsseldorf AY1391 klo 07:40-09:10

Lentokentän tuloaulassa on vastassa paikallisopas Sirkka-Liisa Aalto ja ajamme suoraan Bonniin. Rein-joen varrella sijaitseva Bonn on noin 300 000 asukkaan kaupunki, joka on säilyttänyt menneiden aikojen charminsa. Edes koko Saksan pääkaupunkina oleminen vuosina 1949 – 2000 ei muuttanut suuremmin pikkukaupunkitunnelmaa.

Lounas ja majoittuminen Ameron Königshofumme hotelliin.

Lisämaksusta
Klo 17.00 Kuljetus WCCB – konserttisaliin

Klo 18.00 Beethoven-Fest 2020 – konsertti:
Paikka: WCCB (World Conference Center Bonn) – konserttisali
Anne-Sophie Mutter – Violine
Pittsburgh Symhony Orchestra
Manfred Honeck Dirigent
Ludwig van Beethoven: Violinkonzert D-Dur op.61
Symhonien (Mahler /Schostakowisch

Lippu varataan ja maksetaan matkavarauksen yhteydessä. Maksetuista lipuista ei ole takaisinmaksua. Lipun hinta 110 €/lippu, 2 kat.

Konsertin jälkeen kuljetus hotellille.

Maanantai 7.9. Tutustumme Bonniin
Tutustumme Bonniin sekä bussilla että jalkaisin. Kiertoajelun aikana näemme historiallisesti merkittäviä ja kuuluisia rakennuksia sekä diplomaattien huvilakaupungin osan, Bad Godesbergin.
Bussikierroksen jälkeen jatkamme kävellen Bonniin tutustumista Beethovenin jalanjäljillä vanhassa kaupungissa. Käymme Beethovenin kotimuseossa, jossa Ludwig van Beethoven syntyi vuonna 1770, ja vietti täällä lapsuutensa ja nuoruutensa, kunnes vuonna 1798 muutti Wieniin. Museossa on esillä paljon muistoesineitä Beethovenin elämästä ja ainutlaatuinen kokoelma alkuperäisiä manuskriptejä. Myös hänen viimeinen flyygelinsä on esillä. Lounas.

Tiistai 8.9. Reinin jokiristeily
Teemme Rein-joella kahden tunnin risteilyn aina Remageniin saakka, josta jatkamme bussilla viehättävään Ahrweilerin ristikkotalokaupunkiin. Alue on kuuluisa myös viinin viljelyalueena – varsinkin punaviiniä viljellään paljon. Nautimme tässä romanttisessa kylässä lounaan paikallisia viinejä maistellen.

Lisämaksusta
Klo 19.00 Kuljetus WCCB-konserttisaliin.

Klo 20.00 Beethoven-Fest 2020 – konsertti:
Paikka: WCCB – konserttisali
Igor Levit / Klavier
Coro Accademia Nazionale di Santa Cecilia
Orchestra Accademia Nazionale di Santa Cecilia
Antonio Pappano/ Dirigent
Ferruccio Busoni Konzert für Klavier und Orchestra mit Männerchor op.39. mm.

Lippu varataan ja maksetaan matkavarauksen yhteydessä. Maksetuista lipuista ei ole takaisinmaksua. Lipun hinta 110 €/lippu, 2 kat.

Konsertin jälkeen kuljetus hotellille.

Keskiviikko 9.9. Düsseldorf ja kotimatka
Aamiaisen ja huoneiden luovutuksen jälkeen siirrymme bussilla Düsseldorfin keskustaan. Tutustumme kaupunkiin monipuolisella kaupunkikiertoajelulla sekä osittain kävellen ja näemme tärkeimmät nähtävyydet vanhassa kaupungissa ja Rein-joen rannalla.
Nykypäivän Düsseldorf on todellinen muodin, hienojen kauppojen ja putiikkien mekka. Vanha kaupunki on puolestaan kuuluisa mukavista, viihtyisistä ja alkuperäisistä olut- ja viinituvista ja ravintoloista, joita tällä alueella on noin 260. Rein-joen merkitys kuvastuu Düsseldorfissa ehkä enemmän kuin missään muualla kaupunkikuvaan ja elämään. Reinin promenadi mainitaan olevan jopa kauneimman koko Reinin varrella. Lounas ja kuljetus lentokentälle.

Lentoaikataulu: Düsseldorf-Helsinki AY1396 klo 18:45-
22:10.

Huom! Matkaohjelma sitoumuksetta. Pyydä tarkempi matkaohjelma toimistostamme.

Ryhmän minimikoko 15.

 • Palvelumaksu 22 €/ varaus.
 •  Matkaohjelmat vaativat normaalia yleiskuntoa ja pääsääntöisesti matkustajan tulee kyetä liikkumaan itsenäisesti ilman apua. Osaan vierailukohteista on mahdollisuus tutustua vain jalkaisin ja reiteillä voi olla portaita ja korkeuseroja. Mikäli matkustaja tarvitsee matkalle avustajan, on hänen hankittava ja kustannettava avustaja itse. Matkanjärjestäjän edustaja/matkanjohtaja/opas ei voi toimia matkustajan henkilökohtaisena avustajana. Lisäksi matkustajan on ilmoitettava jo ennen varauksen tekemistä esteettömyydestään ja neuvoteltava matkalle osallistumisesta. Myöskään dementiasta tai muusta muistisairaudesta kärsivä ei turvallisuussyistä voi osallistua matkalle ilman henkilökohtaista avustajaa.
 • Mahdolliset ruoka-ainerajoitteet tulee esittää matkavarauksen yhteydessä. Huomioithan, että matkan ryhmäruokailut on tilattu ennakkoon ja erikoisruokatoivomuksia ei aina voida toteuttaa. Lähetämme tiedot ruoka-ainerajoitteista etukäteen kohteisiin, mutta toiveiden toteutumista emme voi taata.
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Varaa kohde Suomen Kuvalehti: Beethoven-festivaali Bonnissa 6.-9.9.2020 (opastettu ryhmämatka)

Varaa matkasi tästä.

Varaa online »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Elämyksen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Suomen Kuvalehti: Beethoven-festivaali Bonnissa 6.-9.9.2020 (opastettu ryhmämatka)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.