Keväinen Amsterdam 5.-8.4.2020

Keväinen Amsterdam on tulvillaan tulppaanien väriloistoa, kanavia ja iloista tunnelmaa. Käymme ihastelemassa myös Keukenhofin häkellyttävän kaunista kukkapuutarhaa sekä tutustumme juustojen maailmaan.

Hinta

Hinta €/henkilö 2-hh 1-hh
5.-8.4.2020 1.198 1.498
 • Finnairin edestakaiset reittilennot Helsinki – Amsterdam – Helsinki
 • ohjelman mukainen majoitus valitussa huonetyypissä aamiaisella
 • ohjelman mukaiset ruokailut (3 x lounas)
 • ohjelman mukaiset kuljetukset, sisäänpääsyt ja retket
 • suomalaisen paikallisoppaan palvelut kuljetuksilla ja retkillä
 • lentokenttä- ja hotelliverot
 • ALV
 • matkavakuutus
 • juomarahat
 • ruokajuomat

Sunnuntai 5.4. Helsinki – Amsterdam
Lentoaikataulu: Helsinki-Amsterdam AY1301 klo 08:10-09:40.

Tapaamme suomalaisen paikallisoppaan ja suuntaamme Clara Marian maatilalle, joka on jo 160 vuotta toiminut maatila Amstelveenissa. Vanha alkuperäinen tallirakennus on muutettu puukenkäverstaaksi ja juustolaksi ja molemmat tuotteet valmistuvat edelleen perinteisin menetelmin.
Lounaan jälkeen majoitumme Amsterdamin keskustaan Room Mate Aitana hotelliin.

Maanantai 6.4. / Rijksmuseumin aarteet ja lounasristeily
Aamupäivällä tutustumme suosittuun Rijksmuseumiin. Kaikki museon 80 salia ja 8000 teosta on nähtävillä.
Kierroksen jälkeen astumme laivaan ja tutustumme kaupunkiin lounasristeilyn merkeissä.  Risteilyn kesto on 1,5 tuntia.

Tiistai 7.4. Vapaa-aikaa
Päivä on varattu täysin omiin mieltymyksiin. Amsterdamissa ihmeteltävää ja nähtävää riittää.
Museotarjontaa Amsterdamissa on laidasta laitaan; erittäin suosittuja taidemuseoista ovat esimerkiksi Van Goghin sekä Rembrandtin museot tai modernin taiteen ja nykytaiteen museo Stedelijk. Mielenkiintoinen museo on myös Anne Frankin talo, missä Anne Frank piileskeli natseja toisen maailmansodan aikana. Kannattaa huomioida, että tunnetuimmat museot ovat todella suosittuja ja liput on syytä varata niihin jo etukäteen, jotta välttyy jonottamiselta. Silmäniloa ja mahdollisia kotiin tuomisia kannattaa hakea värikkäiltä kelluvilta kukkamarkkinoilta ja myös muut ostosmahdollisuudet ovat kaupungissa mainiot.

Keskiviikko 8.4. Keukenhofin kukkapuisto ja kotimatka
Tutustumme Keukenhofin legendaariseen kukkapuistoon, jossa miljoonat kukat luovat keväisin sanoinkuvaamattoman upean väriloiston! Kukkasipuleista suunnitellaan vuosittain vaihtuvan teeman mukainen keväinen spektaakkeli. Kaikkiaan noin 7 miljoonaa sipulia on istutettu huomioiden eri lajien kukinta-ajat, korkeus, värit jne; siten taataan että koko sesongin ajan on kävijöille varmasti nähtävää. Alueella on myös katettuja paviljonkeja, joissa vaihtuvia kukkanäyttelyitä; levähtää voi joissakin alueen kahvila-ravintoloissa ja kotiin viemiset löytyvät matkamuistomyymälöistä.

Kierroksen jälkeen siirrymme nauttimaan lounasta meren rannalle, Noordwijk aan Zeen rantakadulle.

Kuljetus lentokentälle.

Lentoaikataulu: Amsterdam-Helsinki AY1306 18:50-22:10.

Huom! Matkaohjelma sitoumuksetta. Pyydä tarkempi matkaohjelma toimistostamme.

Ryhmän minimikoko 15.

 • Palvelumaksu 22 €/ varaus.
 •  Matkaohjelmat vaativat normaalia yleiskuntoa ja pääsääntöisesti matkustajan tulee kyetä liikkumaan itsenäisesti ilman apua. Osaan vierailukohteista on mahdollisuus tutustua vain jalkaisin ja reiteillä voi olla portaita ja korkeuseroja. Mikäli matkustaja tarvitsee matkalle avustajan, on hänen hankittava ja kustannettava avustaja itse. Matkanjärjestäjän edustaja/matkanjohtaja/opas ei voi toimia matkustajan henkilökohtaisena avustajana. Lisäksi matkustajan on ilmoitettava jo ennen varauksen tekemistä esteettömyydestään ja neuvoteltava matkalle osallistumisesta. Myöskään dementiasta tai muusta muistisairaudesta kärsivä ei turvallisuussyistä voi osallistua matkalle ilman henkilökohtaista avustajaa.
 • Mahdolliset ruoka-ainerajoitteet tulee esittää matkavarauksen yhteydessä. Huomioithan, että matkan ryhmäruokailut on tilattu ennakkoon ja erikoisruokatoivomuksia ei aina voida toteuttaa. Lähetämme tiedot ruoka-ainerajoitteista etukäteen kohteisiin, mutta toiveiden toteutumista emme voi taata.
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Varaa kohde OP: Keväinen Amsterdam 5.-8.4.2020 (opastettu ryhmämatka)

Varaa matkasi tästä.

Varaa online »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Elämyksen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

OP: Keväinen Amsterdam 5.-8.4.2020 (opastettu ryhmämatka)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.