OP: Montenegron ja Kroatian helmiä 29.9.-5.10.2020 - Tivat-Kotor-Budva-Cetinje-Dubrovnik-Mlini-Cavtat

Turkoosina hehkuva meri, vehreät laaksot, idylliset keskiaikaiset kaupungit ja jylhät vuoret – Montenegro yksinkertaisesti hurmaa henkeäsalpaavan kauniilla maisemillaan. Matkan päätteeksi rentoudumme viehättävässä Mlinin kaupungissa Kroatian puolella ja pääsemme tutustumaan myös Dubrovnikiin ja kauniiseen Cavtatin rannikkokaupunkiin.

Meiltä saat Finnair Plus -pisteitä matkoistasi. Lue lisää tästä.

Hinta

Hinta €/henkilö 2-hh 1-hh
29.9.20-5.10.20 1.449 1.749
 • Norwegianin edestakaiset reittilennot Helsinki – Tivat/Dubrovnik– Helsinki
 • ohjelman mukaiset majoitukset valitussa huonetyypissä aamiaisella
 • ohjelman mukaiset ruokailut (2 x lounas, 4 x illallinen)
 • lounailla lasi viiniä ja vesi
 • ohjelman mukaiset kuljetukset, sisäänpääsyt ja retket
 • suomalaisen paikallisoppaan palvelut
 • lentokenttä- ja hotelliverot
 • ALV
 • matkavakuutus
 • juomarahat

Tiistai 29.9. Helsinki – Montenegro
Lentoaikataulu: Helsinki-Tivat D8454 klo 07:30-09:40

Suomalainen paikallisopas on vastassa lentokentän tuloaulassa. Jatkamme kuvankauniiseen Kotoriin, jossa teemme kaupunkikierroksen. Kotor on keskiaikainen kaupunki, joka kuuluu Unescon maailmanperintölistalle. Kaupunkia ympäröi muuri, joka kiemurtelee ylös läheiselle vuorelle asti. Autoton vanhakaupunki on yksi parhaiten säilyneistä. Lounas ja vapaa aikaa. Majoittuminen Tivatin kaupunkiin Palma hotelliin.

Keskiviikko 30.9. Budva
Suuntaamme Budvaan, jota sanotaan usein pieneksi Dubrovnikiksi johtuen sen marmorikaduista ja venetsialaisista muureista, jotka kohoavat uljaasti merestä. Budva on yksi vanhimpia kaupunkeja Adrianmerellä. Nautimme romanttisesta tunnelmasta pienillä kujilla, eksoottisista kasveista, puhtaista rannoista, purjevenesatamasta – tämä kaikki samassa pienessä vanhassa mutta eloisassa kaupungissa.  lllallinen.

Torstai 1.10. Cetinje ja Njegusi
Tänään suuntaamme kohti Montenegron sydäntä ”Mustille Vuorille”. Retken aikana tutustumme kuninkaiden kaupunkiin Cetinjeen, joka oli Montenegron hallintokaupunki aina ensimmäiseen maailmansotaan asti. Teemme siellä kaupunkikierroksen ja vierailemme Kuningas Nikolan museossa. Jatkamme Njegusiin, pieneen vuoristokylään, jossa nautimme ilmakuivatusta kinkusta ja maalaisjuustosta koostuvan lounaan. Retken aikana saamme ihailla upeaa näköalaa Kotorin lahdelle.

Perjantai 2.10. Vapaa päivä Tivatissa
Illallinen.

Lauantai 3.10. Dubrovnik
Hyvästelemme Montenegron ja siirrymme Kroatian puolelle, Dubrovnikiin. Ajoaika on noin 2 tuntia ja rajamuodollisuuksien kesto on arviolta noin tunti. Tutustumme kävellen Dubrovnikin vanhan kaupungin parhaisiin paikkoihin ja nähtävyyksiin sekä historiaan ja kulttuuriin seikkaillen pienillä kapeilla kujilla. Kaupunkia ympäröimät muurit tarjoavat mahtavan näkymän vanhaan keskustaan tai sen edustalla kimaltavalle merelle.
Iltapäivällä siirrymme pittoreskiin Mlinin kylään ja majoitumme Astarea – hotelliin. Illallinen.

Sunnuntai 4.10. Cavtat ja Konavlen laakso
Suuntaamme Dubrovnikin Rivieralle, Cavtatin kaupunkiin, joka on eteläisin kaupunki Kroatiassa, noin 20 km Dubrovnikista etelään. Täällä yhdistyy Välimeren kasvillisuus, smaragdinvärinen meri sekä arkkitehtuuri kulttuurin ja historiallisen perinnön kanssa. Kaupungin suosittu rantapromenadi on pituudeltaan peräti 7 km. Teemme siellä kaupunkikierroksen, jonka jälkeen on vapaa aikaa kaupungissa tai rannalla kävelemiseen.

Matkalla Konavlen laaksoon käymme paikalliselle viinitilalle, jossa saamme viininmaistiaiset.
Konavlen laakso on hurmaava alue Dubrovnikin syrjäseudulla. Se on Kroatian oikea kansantieteellinen ja luonnollinen jalokivi, joka on tunnettu pilaamattomasta luonnosta, perinteisestä elämästä, puhtaasta oliiviöljystä, vihreästä hunajasta, makeista tuoksuvista yrteistä sekä kirjonnasta. Vierailemme muinaisissa myllyissä, joita rakennettiin Dubrovnikin tasavallan aikana, ja jotka ovat edelleen käytössä. Näemme perinteistä jauhojen valmistusta sekä painanta myllyjä, joissa valmistettiin kansanpukuja.

Saamme myös paikallisia herkkuja välipalaksi. Illallinen.

Maanantai 5.10. Kotimatka
Klo 09:00 Kuljetus lentokentälle

Lentoaikataulu: Dubrovnik-Helsinki D8485 klo 11:20-15:20

Huom! Matkaohjelma sitoumuksetta. Pyydä tarkempi matkaohjelma toimistostamme.

Ryhmän minimikoko 15.

 • Palvelumaksu 22 €/ varaus.
 •  Matkaohjelmat vaativat normaalia yleiskuntoa ja pääsääntöisesti matkustajan tulee kyetä liikkumaan itsenäisesti ilman apua. Osaan vierailukohteista on mahdollisuus tutustua vain jalkaisin ja reiteillä voi olla portaita ja korkeuseroja. Mikäli matkustaja tarvitsee matkalle avustajan, on hänen hankittava ja kustannettava avustaja itse. Matkanjärjestäjän edustaja/matkanjohtaja/opas ei voi toimia matkustajan henkilökohtaisena avustajana. Lisäksi matkustajan on ilmoitettava jo ennen varauksen tekemistä esteettömyydestään ja neuvoteltava matkalle osallistumisesta. Myöskään dementiasta tai muusta muistisairaudesta kärsivä ei turvallisuussyistä voi osallistua matkalle ilman henkilökohtaista avustajaa.
 • Mahdolliset ruoka-ainerajoitteet tulee esittää matkavarauksen yhteydessä. Huomioithan, että matkan ryhmäruokailut on tilattu ennakkoon ja erikoisruokatoivomuksia ei aina voida toteuttaa. Lähetämme tiedot ruoka-ainerajoitteista etukäteen kohteisiin, mutta toiveiden toteutumista emme voi taata.
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Varaa kohde OP: Montenegron ja Kroatian helmiä 29.9.-5.10.2020 (opastettu ryhmämatka)

Varaa matkasi tästä.

Varaa online »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Elämyksen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

OP: Montenegron ja Kroatian helmiä 29.9.-5.10.2020 (opastettu ryhmämatka)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.