Pääsiäinen satukirjan maisemissa 10.-13.4.2020

Pääsiäismatka vie mitä kauneimpiin järvi- ja alppimaisemiin Itävallan sydämeen. Matka alkaa satumaisesta Salzburgista, josta matka jatkuu Salzkammergutin järvialueelle kaunista maisemareittiä pitkin idyllisiin pikkukyliin. Näemme myös uskomattoman Herrenchiemsee-palatsin sekä päätämme matkan Baijerin pääkaupunkiin Müncheniin.

Hinta

Hinta €/henkilö 2-hh 1-hh
10.-13.4.2020 1.298 1.398
 • Finnairin edestakaiset reittilennot Helsinki – München – Helsinki
 • ohjelman mukaiset majoitukset valitussa huonetyypissä aamiaisella
 • ohjelman mukaiset ruokailut (2 x lounas, 2 x illallinen)
 • lounaalla ruokajuoma, lasi viiniä tai virvoitusjuoma
 • ohjelman mukaiset kuljetukset, sisäänpääsyt ja retket
 • suomalaisen paikallisoppaan palvelut
 • lentokenttä- ja hotelliverot
 • ALV
 • matkavakuutus
 • juomarahat

Perjantai 10.4. Helsinki – München – Salzburg – Wolfgang-järvi

Lentoaikataulu: Helsinki-München AY1401 klo 08:00-09:35

Suomalainen paikallisopas Kirsi Hytönen on vastassa lentokentän tuloaulassa. Ajamme kentältä suoraan satumaiseen Mozartin syntymäkaupunkiin, Salzburgiin ja teemme siellä kävelykierroksen. Kierroksen jälkeen on aikaa vaikka istahtaa vielä kahvilaan ja maistella suussa sulavaa sacher-kakkua tai käydä ihastelemassa pääsiäiskojuja.

Jatkamme matkaa Sound of Music-elokuvan maisemissa Fuschl- ja Wolfgang-järvien
rantateitä pitkin ja majoitumme Wolfgang-järven rannalle Seehotel Huber – hotelliin (2 yötä). Tervetuloillallinen.

Lauantai 11.4. / Järvi- ja alppikierros Salzkammergutin sydämessä
Tutkailemme Salzkammergutin järvialuetta upeissa alppimaisemissa ihastellen kauniita alppikyliä. Käymme mm. Hallstattissa, jonka maisemat ovat kuin suoraan postikortista. Kävelemme tämän Unescon kulttuuriperintölistallekin kuuluvan kylän halki ja ihastelemme vuoren rinteeseen rakennettuja vanhoja taloja.

Jatkamme matkaa kohti Bad Ischlin kylpyläkaupunkia, jossa keisariperhe Keisarinna Elisabeth eli Sissi ja miehensä Keisari Franz Joseph tapasi viettää kesälomaa. Käymme tutustumassa heidän kesäpaikkaansa Kaiservilla-palatsiin ja ihastelemme keisariajan loistokkuutta. Käymme myös Bad Ischlin kylän keskustassa, jossa on aikaa nauttia vaikka leivoskahvit hovin entisessä Zauner –konditoriassa.

Ennen paluuta hotellille pistäydymme vielä viehättävässä St. Wolfgangin kylässä, jossa syntyi aikoinaan Ralf Benatskyn säveltämä Valkoisen Hevosen Majatalo -operetti.

Retken kesto on noin 7 tuntia, ajomatkaa noin 100 km.

Illallinen hotellin ravintolassa.

Sunnuntai 12.4. Mondsee ja Sound of Music, Chimsee ja Herrenchiemsee
Aamiaisen ja huoneiden luovutuksen jälkeen ajamme kohti Baijerin maakuntaa Mondsee ja Chiemsee-järvien kautta. Matkalla käymme tutustumassa uskomattomaan Ludwig II:n rakennuttamaan Herrenchiemsee-palatsiin. Palatsi sijaitsee saarella, keskellä Chiemsee järveä. Palatsi on kuin kopio Versaillesin palatsista, mutta peilisali on suurempi ja ruokasalissa on maailman suurin posliininen kattokruunu. Linnakäynnin jälkeen nautimme lounaan Chiemsee-järven rannalla olevissa kuppiloissa.
Lounaan jälkeen jatkamme matkaa Baijerin pääkaupunkiin Müncheniin, jossa majoitumme TRYP München City Center – hotelliin. Ilta on aikaa omiin mieltymyksiin.

Maanantai 13.4. Kävelykierros Münchenissä, kotimatka
Aamiaisen ja huoneiden luovutuksen jälkeen jätämme matkalaukut hotelliin säilytykseen ja lähdemme kävelykierrokselle Münchenin vanhaan kaupunkiin.
Yhteisen lounaan jälkeen on vielä vapaa-aikaa kierrellä keskustan kaduilla ja tehdä ostoksia.

Kuljetus Münchenin lentokentälle.

Lentoaikataulu: München-Helsinki AY1406 klo 18:50-22:15

Huom! Matkaohjelma sitoumuksetta. Pyydä tarkempi matkaohjelma toimistostamme.

Ryhmän minimikoko 15.

 • Palvelumaksu 22 €/ varaus.
 •  Matkaohjelmat vaativat normaalia yleiskuntoa ja pääsääntöisesti matkustajan tulee kyetä liikkumaan itsenäisesti ilman apua. Osaan vierailukohteista on mahdollisuus tutustua vain jalkaisin ja reiteillä voi olla portaita ja korkeuseroja. Mikäli matkustaja tarvitsee matkalle avustajan, on hänen hankittava ja kustannettava avustaja itse. Matkanjärjestäjän edustaja/matkanjohtaja/opas ei voi toimia matkustajan henkilökohtaisena avustajana. Lisäksi matkustajan on ilmoitettava jo ennen varauksen tekemistä esteettömyydestään ja neuvoteltava matkalle osallistumisesta. Myöskään dementiasta tai muusta muistisairaudesta kärsivä ei turvallisuussyistä voi osallistua matkalle ilman henkilökohtaista avustajaa.
 • Mahdolliset ruoka-ainerajoitteet tulee esittää matkavarauksen yhteydessä. Huomioithan, että matkan ryhmäruokailut on tilattu ennakkoon ja erikoisruokatoivomuksia ei aina voida toteuttaa. Lähetämme tiedot ruoka-ainerajoitteista etukäteen kohteisiin, mutta toiveiden toteutumista emme voi taata.
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Varaa kohde OP: Pääsiäinen satukirjan maisemissa 10.-13.4.2020 (opastettu ryhmämatka)

Varaa matkasi tästä.

Varaa online »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Elämyksen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

OP: Pääsiäinen satukirjan maisemissa 10.-13.4.2020 (opastettu ryhmämatka)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.