Pohjois-Italian lumoavat puutarhat 8.-13.5.2020

Keväistä Pohjois-Italiaa parhaimmillaan; hienostuneita villoja ja huviloita,värikkäitä ja tuoksuvia puutarhoja sekä lumoavan kauniita järvialueita ja suussa sulavia herkkuja!

Matkan aikana liikumme Garda- ja Maggiorejärvien alueella, pistäydymme Sirmionen pittoreskissa kaupungissa ja Maggiorejärven helmessä, Isola Bella -saaressa. Matkan oppaana toimii Satu Mäkelä.

Meiltä saat Finnair Plus -pisteitä matkoistasi. Lue lisää tästä.

Hinta

Hinta €/henkilö 2-hh 1-hh
8.-13.5.2020 1.489 1.715
 • Finnairin edestakaiset reittilennot Helsinki-Milano-Helsinki turistiluokassa
 • lentokenttä- ja hotelliverot
 • ohjelman mukaiset majoitukset aamiaisella valitussa huonetyypissä
 • ohjelman mukaiset ruokailut ruokajuomineen (2 x illallinen + 3 x lounas)
 • ohjelman mukaiset kuljetukset ja sisäänpääsyt
 • suomalaisen paikallisoppaan palvelut kohteessa
 • ALV
 • matkavakuutus
 • laukunkanto

Perjantai 8.5. Helsinki – Milano – Gardajärvi
Lentoaikataulu: Helsinki-Milano AY1751 klo 08:00-10:05
Tapaamme suomalaisen paikallisoppaan, Satu Mäkelän ja suuntaamme Gardajärvelle. Matkan varrella pysähdymme ihanaan ruusutarhaan, jonka kukinta-aika on toukokuussa parhaimmillaan. Majoittaudumme Gardajärven länsirannalle Grand Hotel Gardone Riviera – hotelliin.  Illallinen.

Lauantai 9.5. André Hellerin kasvitieteellinen puutarha
Tutustumme André Hellerin kasvitieteelliseen puutarhaan, jonka kokoelmissa on laaja kirjo kasvillisuutta kaikista maanosista ja eri ilmasto-olosuhteista. Kasvillisuuden joukkoon on sijoitettu idearikkaasti taidetta, kuten mm. yhdysvaltalaien kuvataiteilijan Keith Haringin työ.

Jatkamme matkaa laivalla niemekkeen kärjessä sijaitsevaan Sirmionen pittoreskiin kaupunkiin, jossa on omaa aikaa nauttia kaupungin tunnelmasta.

Sunnuntai 10.5. Isola del Garda-saaren palatsi puutarhoineen
Siirrymme veneellä kohti järven suurinta saarta – Isola del Gardaa, jossa tutustumme Borghese-Cavazza perheen yksityispalatsiin suloisine
puutarhoineen. Lounas.

Iltapäivällä jatkamme matkaa Maggiorejärvelle ja majoitumme Regina Palace hotelliin.

Maanantai 11.5. Villa Taranton puutarha
Tutustumme upeaan Villa Taranton kasvitieteelliseen puutarhaan. Villa Taranto on yksi kaikista kuuluisimmista kasvitieteellisistä puutarhoista. Puutarhan on perustanut vuonna 1931 skotlantilainen herrasmies Neil Boyd McEacharn päämääränään tehdä puutarhasta yksi koko maailman kauneimmista. Puutarha onkin oiva esimerkki englantilaisesta puutarhasta Italiassa. Puutarhan kasvilajimäärä on huikea ja harvinaisien kasvien lisäksi puutarhassa pääsee ihailemaan yli 300 erilaista daaliaa sekä jättimäisiä lootuksia. Keväästä riippuen toukokuussa puutarhassa kukkii mitä luultavammin tuhansia narsisseja, kiinalaisia ja japanilaisia magnolioita, orvokkeja, kamelioita, japanilaisia kirsikankukkia sekä yli 80 000 hollantilaista tulppaania. Lounas.

Tiistai 12.5. Borromeon palatsi puutarhoineen
Vierailemme Maggiorejärven helmessä, Isola Bella -saaressa, jossa majesteettisesti seisoo Borromeo -suvun palatsi sekä italialainen kerrospuutarha. Teemme palatsissa tutustumiskierroksen ihastellen sen juhlavia saleja sekä upeita koristeita ja maalauksia. Palatsista siirrymme ihastuttavaan terassipuutarhaan, jossa näemme lukuisia hedelmäpuita, ruusuja sekä valkoisia riikinkukkoja ja patsaita.

Jatkamme veneellä Kalastajasaarelle, jossa on mahdollista nauttia vaikkapa kalainen lounas. Illallinen.

Keskiviikko 13.5. Santa Caterinan luostari sekä Estensen puisto palatseineen
Siirrymme yksityisveneellä kalliokielekkeelle rakennettuun Santa Caterinan keskiaikaiseen luostariin ja sen rauhalliseen tunnelmaan.
Matkan viimeinen puutarhakohteemme on Estensen barokkipuisto. Tämä puisto sijaitsee Varesen maakunnan alueella, jossa on paljon palatseja barokkiajalta. Aluetta kutsutaan myös pikku-Versaillesiksi. Lounas ja kuljetus lentokentälle.
Lentoaikataulu: Milano-Helsinki AY1756 klo 19:00-22:55

Huom! Matkaohjelma sitoumuksetta. Kysy tarkempi matkaohjelma toimistostamme.

Ryhmän minimikoko 15.

 • Palvelumaksu 22 €/ varaus.
 •  Matkaohjelmat vaativat normaalia yleiskuntoa ja pääsääntöisesti matkustajan tulee kyetä liikkumaan itsenäisesti ilman apua. Osaan vierailukohteista on mahdollisuus tutustua vain jalkaisin ja reiteillä voi olla portaita ja korkeuseroja. Mikäli matkustaja tarvitsee matkalle avustajan, on hänen hankittava ja kustannettava avustaja itse. Matkanjärjestäjän edustaja/matkanjohtaja/opas ei voi toimia matkustajan henkilökohtaisena avustajana. Lisäksi matkustajan on ilmoitettava jo ennen varauksen tekemistä esteettömyydestään ja neuvoteltava matkalle osallistumisesta. Myöskään dementiasta tai muusta muistisairaudesta kärsivä ei turvallisuussyistä voi osallistua matkalle ilman henkilökohtaista avustajaa.
 • Mahdolliset ruoka-ainerajoitteet tulee esittää matkavarauksen yhteydessä. Huomioithan, että matkan ryhmäruokailut on tilattu ennakkoon ja erikoisruokatoivomuksia ei aina voida toteuttaa. Lähetämme tiedot ruoka-ainerajoitteista etukäteen kohteisiin, mutta toiveiden toteutumista emme voi taata.
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Varaa kohde Kotiliesi: Pohjois-Italian lumoavat puutarhat 8.-13.5.2020 (opastettu ryhmämatka)

Varaa matkasi tästä.

Varaa online »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Elämyksen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Kotiliesi: Pohjois-Italian lumoavat puutarhat 8.-13.5.2020 (opastettu ryhmämatka)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.