Ruoka-ja viinimatka Po-joen maisemiin 22.-27.9.2020

Ruoka- ja viinimatka Italian Po-joen varren historiallisiin kaupunkeihin viettelee hyvien makujen ystävät. Tutustumme riisin, parmesaanijuuston, balsamiviinietikan, grappan ja parmankinkun tuotantoon. Vierailemme myös maailman suurimmassa Eataly -ruokamaailmassa ja teemme risteilyn viininmaistelun merkeissä Po-joella.

Meiltä saat Finnair Plus -pisteitä matkoistasi. Lue lisää tästä.

Hinta

Hinta €/henkilö 2-hh 1-hh
22.-27.9.2020 1.589 1.769
 • Finnairin edestakaiset reittilennot Helsinki – Milano – Helsinki lentokenttäveroineen
 • ohjelman mukaiset majoitukset valitussa huonetyypissä aamiaisella
 • ohjelman mukaiset kuljetukset, sisäänpääsyt ja retket
 • ohjelman mukaiset ruokailut ruokajuomineen (3 x lounas + 2 x illallinen)
 • suomalaisen paikallisoppaan palvelut paikan päällä
 • ALV
 • matkavakuutus
 • juomarahat

Tiistai 22.9. Helsinki – Milano – Cremona
Lentoaikataulu: Helsinki-Milano AY1751 klo 08:00-10.05

Lentokentällä on vastassa paikallisopas Satu Mäkelä. Matkalla kohti Po-joen tasankoa ja Cremonan kaupunkia pysähdymme pienelle maatilalle lounaalle nauttimaan paikallisherkkuja ja -viinejä. Majoitumme  Cremonan kaupunkiin Continental Cremona hotelliin (2 yötä). Ennen illallista perehdymme viulun rakentamiseen.

Keskiviikko 23.9. Parma – parmankinkku ja mostarda
Tutustumme Parman kaupunkiin lyhyellä kävelykierroksella, jonka jälkeen matka jatkuu Langhiranon rinteille, ilmakuivatun kinkun eli Prosciutto di Parman syntysijoille maistelemaan tuotteita.  Tutustumme myös ’mostardaan’ eli cremonalaiseen sokerisinappisäilykkeeseen, jota käytetään muun muassa juustojen seuralaisena.

Torstai 24.9. Mantova – Ferrara
Tutustumme meijerissä parmesaanijuuston tuotantoon. Matka jatkuu kauniiseen Mantovan kaupunkiin, jonka hienoon renessanssiarkkitehtuuriin tutustumme kävelykierroksella. Lounaan nautimme riisitilalla tutustuen riisituotteisiin. Majoitumme upeaan Unescon maailman perintökohteeseen, Ferraran kaupunkiin, Europa Ferrara hotelliin (3 yötä) ja teemme kävelykierroksen historiallisessa keskustassa. Ferraran kaupunkikuvaa hallitsee kaunis linna ja se on kuuluisa keskiaikaisesta arkkitehtuurista ja taiteesta.

Perjantai 25.9. Bologna – Eataly-ruokamaailma
Tutustumme Italian pääruokakaupunkina tunnettuun Bolognaan ja sen ruokamarkkinoihin sekä käymme  koko maailman suurimmassa ruokamaailmassa Il Fico Eatalyssa, jossa teemme yhteisen maistelukierroksen.

Lauantai 26.9. Po-joen risteily
Iltapäivän vietämme leppoisasti yhdessä sommelierin kanssa tutustuen alueen viinitarjontaan Po-joella virran viedessä kohti Adrianmerta. Päätämme risteilyn kalaravintolaan, jossa nautimme jäähyväispäivällisen.

Sunnuntai 27.9. Modena – balsamiviinietikka, kuohuviini ja grappa
Matkalla Milanon kentälle tutustumme Modenan alueella balsamiviinietikan valmistukseen. Sieltä jatkamme vielä Oltrepó Pavesen kuohuviinialueelle, jossa tutustumme myös grappan valmistukseen ja nautimme lounaan ruokajuomineen ennen lentokentälle lähtöä.

Lentoaikataulu: Milano-Helsinki AY1756 klo 19:00-22:55

Huom! Matkaohjelma sitoumuksetta. Pyydä tarkempi matkaohjelma toimistostamme.

Ryhmän minimikoko 15.

 • Palvelumaksu 22 €/ varaus.
 •  Matkaohjelmat vaativat normaalia yleiskuntoa ja pääsääntöisesti matkustajan tulee kyetä liikkumaan itsenäisesti ilman apua. Osaan vierailukohteista on mahdollisuus tutustua vain jalkaisin ja reiteillä voi olla portaita ja korkeuseroja. Mikäli matkustaja tarvitsee matkalle avustajan, on hänen hankittava ja kustannettava avustaja itse. Matkanjärjestäjän edustaja/matkanjohtaja/opas ei voi toimia matkustajan henkilökohtaisena avustajana. Lisäksi matkustajan on ilmoitettava jo ennen varauksen tekemistä esteettömyydestään ja neuvoteltava matkalle osallistumisesta. Myöskään dementiasta tai muusta muistisairaudesta kärsivä ei turvallisuussyistä voi osallistua matkalle ilman henkilökohtaista avustajaa.
 • Mahdolliset ruoka-ainerajoitteet tulee esittää matkavarauksen yhteydessä. Huomioithan, että matkan ryhmäruokailut on tilattu ennakkoon ja erikoisruokatoivomuksia ei aina voida toteuttaa. Lähetämme tiedot ruoka-ainerajoitteista etukäteen kohteisiin, mutta toiveiden toteutumista emme voi taata.
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Varaa kohde Suomen Kuvalehti: Ruoka-ja viinimatka Po-joen maisemiin 22.-27.9.2020 (opastettu ryhmämatka)

Varaa matkasi tästä.

Varaa online »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Elämyksen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Suomen Kuvalehti: Ruoka-ja viinimatka Po-joen maisemiin 22.-27.9.2020 (opastettu ryhmämatka)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.