Saksan romanttiset jokilaaksot 20.-24.4.2020

Keväinen matka suuntautuu Reinin ja Moselin jokilaaksoihin – Saksan kauneimpaan kolkkaan. Tunnelmoimme jokilaaksojen keväisissä maisemissa, risteilemme kahdella joella, nautiskelemme viinikylien antimia ja ihastelemme toinen toistaan idyllisimpiä pikkukaupunkeja.

Hinta

Hinta €/henkilö 2-hh 1-hh
20.-24.4.2020 1.349 1.489
 • Finnairin edestakaiset reittilennot Helsinki – Frankfurt – Helsinki
 • ohjelman mukainen majoitus valitussa huonetyypissä aamiaisella
 • ohjelman mukaiset ruokailut (2 x lounas, 3 x illallinen)
 • lounailla ruokajuomana 1 lasi viiniä/olutta ja vesi
 • ohjelman mukaiset kuljetukset, sisäänpääsyt ja retket
 • suomalaisen paikallisoppaan palvelut paikan päällä
 • lentokenttä- ja hotelliverot
 • ALV
 • matkavakuutus
 • juomarahat
 • ruokajuomat illallisilla

Maanantai 20.4. Helsinki – Frankfurt – Rüdesheim
Lentoaikataulu: Helsinki- Frankfurt AY1411 klo 07:40-09:40.

Tapaamme Frankfurtin kentällä suomalaisen paikallisoppaan, Gunilla Remyn. Matkalla Rüdesheimiin pysähdymme ensin lounastamaan idylliseen Eltvillen keskiaikaiseen kaupunkiin Rein-joen varrella. Jatkamme läheiseen Eberbachin sisterssiläisluostariin, jossa tutustumme luostarin vaikuttavaan arkkitehtuuriin ja historiaan sekä maistelemme sen viinituotantoa.

Saavumme illaksi idylliseen Rüdesheimiin, joka toimii kiintopisteenämme koko matkan
ajan. Hotel Altdeutsche Weinstube. Illallinen.

Tiistai 21.4. Rein-joen risteily
Risteilemme parin tunnin ajan kauniin Rein-jokilaakson halki aina St. Goariin asti. Mutkittelevan Reinin varrella on lukuisia linnoja, viiniviljelmiä ja jyrkkiä vuoren rinteitä. Yksi jyrkimmistä kohdista tunnetaan nimellä Loreley. Lounas St. Goarissa ja paluu bussilla takaisin Rüdesheimiin.

Keskiviikko 22.4. Heidelberg ja Neckar-joen risteily
Teemme retken satumaiseen Heidelbergiin. Perillä teemme kävelykierroksen oppaan johdolla tutustuen vanhaan kaupunkiin. Historiallinen 140 000 asukkaan Heidelberg tunnetaan kauniin rauniolinnan lisäksi yliopistostaan, joka on Saksan vanhin ja edelleen yksi Euroopan parhaista.

Iltapäivällä astumme laivaan ja ihailemme kaupunkia vajaan tunnin kestävällä risteilyllä Neckar-joelta käsin. Illallinen.

Torstai 23.4. Cochem ja Eltzin linna
Suuntaamme Mosel-joen rannalla sijaitsevaan raukeaan Cochemin pikkukaupunkiin. Cochem lienee yksi Saksan tunnetuimmista ja suosituimmista Mosel-jokivarsikaupungeista ja sen yllä kohoava Reichsburgin linna on yksi kuvatuimmista.
Iltapäivällä jatkamme Eltzin keskiaikaiseen linnaan. Linna kohoaa 70 metriä korkean kallion päällä. Illallinen

Perjantai 24.4. Kotimatka
Päivä on vapaa viettää aikaa idyllisessä Rüdesheimissa.

Kuljetus lentokentälle.

Lentoaikataulu:
Frankfurt-Helsinki AY1416 klo 19:25-22:50.

Huom! Matkaohjelma sitoumuksetta. Pyydä tarkempi matkaohjelma toimistostamme.

Ryhmän minimikoko 15.

 • Palvelumaksu 22 €/ varaus.
 •  Matkaohjelmat vaativat normaalia yleiskuntoa ja pääsääntöisesti matkustajan tulee kyetä liikkumaan itsenäisesti ilman apua. Osaan vierailukohteista on mahdollisuus tutustua vain jalkaisin ja reiteillä voi olla portaita ja korkeuseroja. Mikäli matkustaja tarvitsee matkalle avustajan, on hänen hankittava ja kustannettava avustaja itse. Matkanjärjestäjän edustaja/matkanjohtaja/opas ei voi toimia matkustajan henkilökohtaisena avustajana. Lisäksi matkustajan on ilmoitettava jo ennen varauksen tekemistä esteettömyydestään ja neuvoteltava matkalle osallistumisesta. Myöskään dementiasta tai muusta muistisairaudesta kärsivä ei turvallisuussyistä voi osallistua matkalle ilman henkilökohtaista avustajaa.
 • Mahdolliset ruoka-ainerajoitteet tulee esittää matkavarauksen yhteydessä. Huomioithan, että matkan ryhmäruokailut on tilattu ennakkoon ja erikoisruokatoivomuksia ei aina voida toteuttaa. Lähetämme tiedot ruoka-ainerajoitteista etukäteen kohteisiin, mutta toiveiden toteutumista emme voi taata.
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Varaa kohde OP: Saksan romanttiset jokilaaksot 20.-24.4.2020 (opastettu ryhmämatka)

Varaa matkasi tästä.

Varaa online »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Elämyksen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

OP: Saksan romanttiset jokilaaksot 20.-24.4.2020 (opastettu ryhmämatka)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.