Joulumatka Piemonten sydämeen 23.-26.12.2019

Piemonten joulumatka vie paikallisille joulumarkkinoille sekä tunnelmallisiin pikkukyliin, joita vartioivat vanhat aatelislinnat. Vaikka lunta ei sadakaan, italialaiset osaavat jouluisen koristelun. Leppoisan joulutunnelman lisäksi pääsemme nauttimaan myös pitkän joululounaan maakunnan antimia maistellen, hienoissa juhlallisissa puitteissa!

Hinta

Hinta €/henkilö 2-hh 1-hh
23.-26.12.2019 1.389 1.489
 • Finnairin edestakaiset reittilennot Helsinki – Milano – Helsinki lentokenttäveroineen
 • ohjelman mukainen majoitus valitussa huonetyypissä aamiaisella
 • ohjelman mukaiset kuljetukset, sisäänpääsyt ja retket
 • ohjelman mukaiset ruokailut ruokajuomineen (3 x lounas, 1 x illallinen)
 • suomalaisen paikallisoppaan palvelut paikan päällä
 • ALV
 • matkavakuutus
 • juomarahat

Maanantai 23.12. Helsinki – Milano – Piemonte
Lentoaikataulu:
AY1751 Helsinki-Milano klo 08:05-10:15
Lentokentän tuloaulassa on vastassa paikallinen, Italiassa asuva matkanjohtaja Marika Ahola. Ennen määränpäätämme Alban kaupunkia, käymme tutustumassa viinitilan toimintaan ja nautimme tilalla kevyen lounaan viinien kera. Viinitilalta matkamme jatkuu Piemonten maakunnan helmeen, kauniiseen Alban kaupunkiin. Pienen Alban ydin on eläväinen tori ja viihtyisä pieni keskusaukio.
Majoitumme Hotel I Castelli-hotelliin.

Tiistai 24.12. Jouluaatto
Aamiaisen jälkeen virittäydymme joulun tunnelmaan tutustumalla seudun perinteisiin italialaisiin joulu-markkinoihin ja erityisesti erilaisiin jouluseimiin, joilla on pitkät perinteet italialaisessa joulunvietossa.
Päivän aikana teemme kierroksen myös kauniissa jouluisessa Albassa ja sen keskustassa. Alba on jo itsessään erittäin viehättävä ja joulun alla sen kauneus vain kasvaa ja pääsemme tutustumaan koristeltuun kaupunkiin. Eri kaupoissa ja putiikeissa joulu näkyy kauniina lahjoina ja näyteikkunat pursuavat kaunista joulutavaraa.

Illalla nautimme illallisen Alban keskustan ravintolassa pitkän kaavan mukaan kuten italiassa on tapana.

Jouluinen jumalanpalvelus on tarjolla halukkaille illan päätteeksi. Alban katedraalin tarkka messuaika selviää lähempänä ajankohtaa. Perinteisesti joulumessu on keskiyöllä, mutta nykyään messu voi alkaa jo aikaisemmin.

Keskiviikko 25.12. Joulupäivä
Kiireettömän aamiaisen jälkeen on aikaa vaikka leppoisaan aamukävelyyn rauhallisessa Alban keskustassa kunnes noin klo 12.00 bussi noutaa ryhmämme ja kuljettaa meidät läheiseen upeaan linnaan.
Joulupäivänä italialaisten kohokohta on todella pitkä joululounas, jota ”mammat” valmistelevat jo todella aikaisessa vaiheessa. Nautimme  juhlalounaan linnamaisissa puitteissa ja  ruokailuun menee hyvinkin vähintään parisen tuntia!

Palaamme Albaan iltapäivällä ja halukkailla on mahdollisuus jatkaa Albaan tutustumista ruoansulatuskävelyllä oppaan kanssa.

Torstai 26.12. Tapaninpäivä
Jätämme hyvästit Alballe ja suuntaamme Lombardian pääkaupunkiin, humisevaan ja vilkkaaseen Milanoon.
Saavuttuamme Milanoon, teemme kierroksen bussilla keskustan alueella. Bussikierroksen jälkeen halukkaat voivat käydä tutustumassa kuuluisaan Duomon katedraaliin omatoimisesti. Lounas.

Lentoaikataulu:
AY1756 Milano-Helsinki Klo 18:55-23:00

Huom! Matkaohjelma sitoumuksetta. Kysy tarkempi matkaohjelma toimistostamme.

Ryhmän minimikoko 15.

Marika on asunut Roomassa ja Pohjois – Italiassa 30 vuotta. Oppaan ja tulkin työssä koko Italia on tullut tutuksi. Hän on opiskellut ulkomaisia kieliä, kirjallisuutta ja historiaa Rooman yliopistossa.

Harrastuksina hänellä on mm. taidehistoria, näyttelyt ja kirjat.

 • Palvelumaksu 22 €/ varaus.
 •  Matkaohjelmat vaativat normaalia yleiskuntoa ja pääsääntöisesti matkustajan tulee kyetä liikkumaan itsenäisesti ilman apua. Osaan vierailukohteista on mahdollisuus tutustua vain jalkaisin ja reiteillä voi olla portaita ja korkeuseroja. Mikäli matkustaja tarvitsee matkalle avustajan, on hänen hankittava ja kustannettava avustaja itse. Matkanjärjestäjän edustaja/matkanjohtaja/opas ei voi toimia matkustajan henkilökohtaisena avustajana. Lisäksi matkustajan on ilmoitettava jo ennen varauksen tekemistä esteettömyydestään ja neuvoteltava matkalle osallistumisesta. Myöskään dementiasta tai muusta muistisairaudesta kärsivä ei turvallisuussyistä voi osallistua matkalle ilman henkilökohtaista avustajaa.
 • Mahdolliset ruoka-ainerajoitteet tulee esittää matkavarauksen yhteydessä. Huomioithan, että matkan ryhmäruokailut on tilattu ennakkoon ja erikoisruokatoivomuksia ei aina voida toteuttaa. Lähetämme tiedot ruoka-ainerajoitteista etukäteen kohteisiin, mutta toiveiden toteutumista emme voi taata.
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Varaa kohde Suomen Kuvalehti: Joulumatka Piemonten sydämeen 23.-26.12.2019 (opastettu ryhmämatka)

Varaa matkasi tästä.

Varaa online »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Elämyksen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Suomen Kuvalehti: Joulumatka Piemonten sydämeen 23.-26.12.2019 (opastettu ryhmämatka)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.