Järvisuomen taikaa Järvisydämessä Porosalmella

Saimaan vesistön rannalla, Linnasaaren kansallispuiston kupeessa Porosalmella sijaitsevan Hotel & Spa Resort Järvisydämen historia yltää 11 sukupolven taakse 1600-luvulle kestikievarien aikaan. Heiskasen suvun silloinen päämies sai hyvästä sotiluspalveluksesta kiitoksena niemekkeen Porosalmelta ja velvoitettiin rakentamaan ja ylläpitämään paikalla kestikievaria.

Nykypäivänä vietät Järvisydämessä rennon ylellistä lomaa kestikievarihenkeen majoitutpa sitten päärakennuksen Elämyshotellin huoneisiin, lasikattoisiin maisemasviitteihin tai House Boatiin. Ympäröivä luonto tarjoaa upeat puitteet lomalle. Täällä voit liikkua niin maalla patikoiden ja pyöräillen kuin Saimaan kirkkailla vesillä meloen tai suppaillen ja talvisin hiihtäen ja luistellen.

Mikä hienointa, Järvisydämen tarjoama upea kokonaisuus on myös saanut julkista tunnustusta ja tullut valituksi vuoden 2020 Kotimaiseksi matkakohteeksi.

Hotel & Spa Resort Järvisydän sijaitsee noin 40 kilometriä Varkaudesta etelään ja 50 kilometriä Savonlinnasta pohjoiseen. Rantasalmelle on matkaa noin 10 kilometriä.

Tutustu tarkemmin Järvisydämeen.

Matkat Hotel & Spa Resort Järvisydämeen toteutetaan räätälöidysti toiveittesi mukaan niin matkan pituuden kuin sisällön suhteen. Lisätiedot toimistostamme.

Esimerkkihinnat

Hinta, 3 vrk, €/ henkilö 2-hh standard 2-hh Maisemasviitti 2-hh House Boat
1.11.2020-31.12.2021 ** 495 695 842

** Hinnat eivät ole voimassa juhlapyhinä ja mahdollisina muina erikoisajankohtina kuten esim. joulu, uusi vuosi, pääsiäinen. Hinnat niille ajoille pyynnöstä.

 • majoitus valitussa huonetyypissä aamiaisella
 • yksi sesongeittain vaihteleva 3-ruokalajin Tulimenu-illallinen (ei sisällä juomia)
 • rajattoman Järvikylän käytön
 • yksi spa-hoito tai opastettu retki (käyttämätöntä palvelua ei hyvitetä). Huomioithan! Spa-hoitoja on saatavana viikonloppuisin rajoitetusti.
 • Palvelumaksu 22 €/ varaus.
 • Matka ei sovellu liikuntarajoitteiselle.
 • Esimerkkihinta on arviohinta, lopullinen hinta selviää vahvistuksen yhteydessä.
 • Varauspyyntö -lomakkeen kautta teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan ja saatuamme hyväksynnän, varaamme matkan.
 • Esimerkkihinta edellyttää vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme.
 • Matkaohjelmaa on mahdollista muokata omien toiveiden mukaan.
 • Jos lentoja sisältävien tarjousten edullisin hintaluokka on täynnä, pystymme usein tarjoamaan matkaa toisessa hintaluokassa tai muilla lentoyhtiöillä.
 • Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa.
 • Paikkoja rajoitetusti.
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Hotellit

Hotel & Spa Resort Järvisydän

Pitkän historian omaava, rennon ylellinen lomahotelli Saimaan vesistön rannalla. Hotellille omaleimaista on puun, uppotukkien ja kiven käyttö niin rakennus kuin sisustusmateriaaleissa. Savonlinnaan on matkaa noin 50, Varkauteen 40 ja Rantasalmell...

Hotellit kartalla

Varaa matka

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Varaa kohde Järvisuomen taikaa Järvisydämessä

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Elämyksen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Järvisuomen taikaa Järvisydämessä

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.