Lapin taikaa Inari-Saariselällä

Suomen huipulla sijaitsevan Inari-Saariselän arktisissa tunturimaisemissa koet aitoa Lapin taikaa upeassa luonnossa liikkuen ja rauhoittuen ympäri vuoden. Kesällä koetaan maagiset yöttömät yöt ja keskiyön aurinko, syksyllä värikylläinen ruska ja talvella kaamoksen keskellä valkoisena hehkuva luminen luonto. Syksyn ja talven pimeinä iltoina revontulia näkee selkeällä säällä erityisesti Inarissa, Saariselällä ja Utsjoella.

Luonnossa liikkujan unelma-alueella sijaitsevat niin Suomen kaksi suurinta kansallispuistoa, Lemmenjoen ja Urho Kekkosen kansallispuistot, kuin Kevon luonnonpuisto, kuusi erämaa-aluetta ja Inarin retkeilyalue. Merkittyjä patikka-, pyörä- ja hiihtoreittejä on satoja kilometrejä. Kesällä on mahdollista harrastaa melontaa ja joenlaskua. Täällä pääset myös kokemaan husky- ja porosafarit, lumikenkäilemään tunturiin ja tutustumaan saamelaiskulttuuriin.

Ivalon kylän läheisyydessä, mutta täysin omassa rauhassaan, ilman lähinaapureita olevassa Aurora Village hotellissa nautit luonnonrauhasta rentoutumisesta tai vaikkapa lumikenkäilystä ja läskipyöräilystä. Aurora Villagessa pääset halutessasin kokemaan myös upeat kelkkasafarit pääosin yksityisellä kelkkareitillä.

Rauhallisena ja perinteisenä matkailukeskuksena tunnetun Saariselän kylä on rakennettu tiiviiste, joten siellä on helppo liikkua kävellen. Erämaaluonto ei kuitenkaan ole kaukana. Talvella Saariselkä tarjoaa upeat hiihtoreitit ja laskettelua Euroopan pohjoisimmassa hiihtokeskuksessa, jonka rinteet jakautuvat Kaunispään ja Iisakkipään -tunturien rinteille. Kaunispään huipulle on myös autotie ja sieltä pääsee laskemaan yhdysrinnettä pitkin lähelle kylän keskustaa. Samainen 1200 m pitkä yhdysrinne on myös Suomen pisin pulkkamäki.

Inari-Saariselkä ei ole vain luontoelämysten koti vaan Suomen ainoan alkuperäiskansan kotiseutu, jossa saamelaisuus elää vahvana edelleen.  Saamelaisuuden keskuksessa Inarissa sijaitsevat niin Saamelaiskäräjät, Saamelaismuseo Siida kuin Saamelaiskulttuurikeskus Sajos. Täällä pääset tutustumaan niin saamelaisten historiaan kuin nykypäivään heittäytymällä paikalliseen elämänrytmiin.

Lue lisää Inari-Saariselästä.

Matkat Inari-Saariselälle toteutetaan räätälöidysti toiveittesi mukaan niin matkan pituuden kuin sisällön suhteen. Lisätiedot toimistostamme.

Esimerkkihinnat

Aurora Village Ivalo – Lasikattoinen revontulimökki
puolihoito

Hinta, €/ henkilö 2-hh - 3 vrk 2-hh - 5 vrk 2-hh 7 vrk
15.11.20-31.1.21 544 724 893
1.2.-30.4.2021 655 834 1004

Artic Star Hotel Saariselkä – maisemasviitti
aamiainen

Hinta, €/ henkilö 2-hh - 3 vrk 2-hh - 5 vrk 2-hh - 7 vrk
1.12.20-31.1.21 648 842 1035
1.2.-18.4.2021 759 952 1145

Artic Star Hotel Saariselkä – lasikattohuone tai maisemasviitti saunalla
aamiainen

Hinta, €/ henkilö 2-hh - 3 vrk 2-hh - 5 vrk 2-hh - 7 vrk
1.12.20-31.1.21 722 964 1205
1.2.-18.4.2021 832 1074 1316

 

Muut matkan pituudet ovat mahdollisia.

 

 • edestakaiset lennot Helsinki-Ivalo
 • yksi ruumaan menevä matkatavara
 • edestakaiset lentokenttäkuljetukset
 • valitunmittainen majoitus valitussa hotellissa ja  huonetyypissä
 • Aurora Villagessa puolihoito (aamiainen ja 3 ruokalajin illallinen), piccolo-pullo kuohujuomaa, teetä, kahvia ja makeisia tarjolla läpi päivän hotellin ravintolassa (huoneessa kahvia ja teetä), revontulihälytys sekä maksutta käytettävissä tulistelupaikat, lumikengät, pulkat, maastohiihtosukset, potkukelkat
 • Star Arctic Hotellissa aamiainen ja kahvia ja teetä huoneessa
 • Palvelumaksu 22 €/ varaus.
 • Matka ei sovellu liikuntarajoitteiselle.
 • Esimerkkihinta on arviohinta, lopullinen hinta selviää vahvistuksen yhteydessä.
 • Varauspyyntö -lomakkeen kautta teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan ja saatuamme hyväksynnän, varaamme matkan.
 • Esimerkkihinta edellyttää vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme.
 • Matkaohjelmaa on mahdollista muokata omien toiveiden mukaan.
 • Mainitut hotellit ovat esimerkkejä ja varaustilanteesta riippuen matkalle varatut hotellit saattavat olla muita, lisävuorokaudet mahdollisia.
 • Jos lentoja sisältävien tarjousten edullisin hintaluokka on täynnä, pystymme usein tarjoamaan matkaa toisessa hintaluokassa tai muilla lentoyhtiöillä.
 • Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa.
 • Paikkoja rajoitetusti.
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Hotellit

Aurora Village Ivalo

Tunnelmallinen hotelli, jossa majoitut lasikattoisissa revontulimökeissä Lapin luonnon keskellä. Ajomatka Ivalon lentokenttälle on noin 15 minuuttia ja kylään 10 minuuttia. Talvella joen jäädyttyä kylään on kävellen vain 2 kilometrin matk...

Star Arctic Hotel Saariselkä

Harmonisen tyylikäs hotelli upealla paikalla Kaunispään huipulla ulkoilureittien ympäröimänä ja lasketturinteen läheisyydessä. Hotellista avautuvat kauniit näköalat niin tunturiin kuin Saariselän kylän ylle. Ajomatka Ivalon kentälle on ...

Hotellit kartalla

Varaa matka

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Varaa kohde Lapin taikaa Inari-Saariselällä

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Elämyksen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Lapin taikaa Inari-Saariselällä

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.