Pohjoisen taikaa Kuusamossa Rukalla

Kolmen kansallispuiston kainalossa Koillismaalla sijaitsevan Kuusamon luonto on kaunis ja monimuotoinen. Maisemaa rytmittävät jylhät metsät, kirkasvetiset järvet, jääkauden sulamisvesien muovaamat kurut, rotkolaaksot ja jokiuomat sekä tietysti tunturit.

Talvella täällä hiihdetään, tehdään moottorikelkka-, huskykoira- ja porosafareita sekä lasketellaan Rukatunturin rinteillä lokakuusta toukokuuhun. Kesällä maastot ovat ihanteelliset niin patikointiin, vaelluksiin, läskipyöräilyyn, melontaan kuin koskenlaskuun.

Kuusamo on tunnettu myös hassuista ja nykyaikana jopa rumiksi koetuisti paikannimistä. Miltäpä kuulostaisivat jokikalareissu Hevonperseeseen tai metsäjoogaretki Pierumäelle?

Lue lisää Ruka-Kuusamosta.

Magical Pond

Kahdeksan kilometrin päässä Rukan laskettelukeskuksesta sijaitsevassa iglukylä Magical Pondissa pääset kokemaan rauhoittavan hiljaisuuden, puhtaan luonnon ja arktisen yön tunnelmaa. Osittain lasiseinäisissä ja -kattoisista moderneissa igluissa olet lähellä luontoa niin kesän yöttömässä yössä, syksyn väriloistoisessa ruskassa kuin talven lumivalkeudessa.

Keinovalojen ulottomattomissa olevien pelkistetyn tyylikkäiden iglujen suojista voit ihastella ikkunoiden takana kulkevia eläimiä ja pohjoisen taivaan ilmiöitä tähtineen ja revontulineen. Magical Pondissa nautit kiireettömästä rentoutumisesta ja halutessasi aktiivisesta ulkoilusta. Täällä pääset myös halutessasi kokeilemaan husky- tai poroajelua.

Tutustu tarkemmin Magical Pond iglukylään.

Matkat Kuusamoon toteutetaan räätälöidysti toiveittesi mukaan niin matkan pituuden kuin sisällön suhteen. Lisätiedot toimistostamme.

Esimerkkihinnat

Hinta, €/ henkilö 2-hh - 3 vrk 2-hh - 6 vrk
1.12.-13.12.2020 983 1654
14.12.20-6.1.21 1042 1771
7.1.-31.3.2021 1012 1712
1.4.-18.4.2021 750 1187
19.4.-30.4.2021 604 896
 • edestakaiset lennot Helsinki-Kuusamo
 • edestakaiset lentokenttäkuljetukset
 • valitun mittainen majoitus Magical Pondin kahden hengen iglussa
 • aamiaiset ja minibaari
 • Palvelumaksu 22 €/ varaus.
 • Matka ei sovellu liikuntarajoitteiselle.
 • Esimerkkihinta on arviohinta, lopullinen hinta selviää vahvistuksen yhteydessä.
 • Varauspyyntö -lomakkeen kautta teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan ja saatuamme hyväksynnän, varaamme matkan.
 • Esimerkkihinta edellyttää vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme.
 • Matkaohjelmaa on mahdollista muokata omien toiveiden mukaan.
 • Mainitut hotellit ovat esimerkkejä ja varaustilanteesta riippuen matkalle varatut hotellit saattavat olla muita, lisävuorokaudet mahdollisia.
 • Jos lentoja sisältävien tarjousten edullisin hintaluokka on täynnä, pystymme usein tarjoamaan matkaa toisessa hintaluokassa tai muilla lentoyhtiöillä.
 • Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa.
 • Paikkoja rajoitetusti.
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Hotellit

Magical Pond iglut

Kahdeksan kilometrin päässä Rukan laskettelukeskuksesta sijaitsevassa iglukylä Magical Pondissa pääset kokemaan rauhoittavan hiljaisuuden, puhtaan luonnon ja arktisen yön tunnelmaa. Osittain lasiseinäisissä ja -kattoisista kodikkaan modernei...

Hotellit kartalla

Varaa matka

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Varaa kohde Pohjoisen taikaa Kuusamossa

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Elämyksen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Pohjoisen taikaa Kuusamossa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.