Kon-Tiki Tours: Kulttuurimatkat

*Kolmen maan viinimatka, 2.-7.10.2019, 6 päivää*

Tervetuloa mukaan Taloustaito-lehden lukijamatkalle Sloveniaan, Itävaltaan ja Unkariin. Sloveniassa tutustumme maan Dolenjskan laaksoon, jossa tapaamme yhden Slovanian tunnetuimmista viinintekijöistä sekä matkaamme Jeruzalemin viinitielle. Sloveniassa viiniä on tehty jo roomalaisaikoina ja se on tärkeä elinkeino. Ormozin kylässä tutustumme korkeatasoiseen viininviljelyyn. Matka jatkuu Länsi-Unkarin kylpyläkaupunkiin Sárváriin, hotellin kylpylässä rentoutuu sekä keho että sielu. Tällä matkalla retkeilemme myös Neusiedler-järven rannalla Itävallan puolella sijaitsevaan Illmitziin, jossa vierailemme kuuluisan viinintekijä Willi Opitzilin viinitilalla. Lopuksi matkaamme Etyekin kylään, Unkarin Toscanaan ja risteilemme Tonavalla, jonka aikana näemme Budapestin kauneimmat osat.
Hinta: 1445 €/ 1495 €
Viinimatkan tarkemmat tiedot ja varaukset tästä.

 

*Portugalin kiertomatka 22.-28.10.2019, 7 päivää”

Kesäisellä Portugalin kiertomatkalla näemme maan suosituimmat kohteet, Lissabonin rantakaupunkeineen, Sintran vuoristossa, Atlantin rannikon kalastajakylät, Coimbran, Porton Douro-jokineen, maan syntysijan pidetyn historiallisen Guimaraesin, Fatiman ja paljon muuta. Vierailemme viinitiloilla, portviinikellareissa ja nautimme Portugalin parhaista antimista fado-musiikkineen kaikkineen. Kiertomatkan matkanjohtajana on Lissabonissa asuva suomenkielinen Elisa Melo.
Hinta: 1645 €/ 1695 €
Kiertomatkan tarkemmat tiedot ja varaukset tästä.

 

*Puutarhamatka Japaniin, 10.11. – 19.11.2019, 10 päivää*

Tervetuloa mukaan Kotipuutarha-lehden matkalle Kiotoon. Historiallinen Kioto oli yli tuhat vuotta Japanin pääkaupunki ja nyt kokonaisuudessaan UNESCOn maailmanperintökohde. Vierailemme matkan aikana sen hienoimmissa nähtävyyksissä ja kauneimmissa puutarhoissa. Matkalla mukana suomalaisen oppaan lisäksi lehden edustajana päätoimittaja Maija Stenman.
Hinta: 3895€ / 3965€
Japanin puutarhamatkan tarkemmat tiedot ja varaukset tästä.

 

*Ateenan kulttuuriaarteet, 15.-22.11.2019, 8 päivää*

Lähde kaamosta karkuun Senioriopettaja-lehden lukijamatkalle Ateenaan. Matkan aikana tutustumme myös Peloponnesoksen niemimaahan, Kreikan entiseen pääkaupunkiin Napflioon, Parnasso vuoren arkeologisiin alueisiin ja Delfoin oraakkeliin. Nautimme oopperaesityksestä Ateenan oopperatalossa ja vierailemme Suomen Ateenan instituutissa. Oppaana matkalla on yli 30 vuotta Kreikassa asunut Pirjo Fragkopoulos.
Hinta: 1430 €
Ateenan matkan tarkempiin tietoihin ja varauksiin tästä.

 

*Jordanian kiertomatka, 3.-8.12.2019, 6 päivää*

Jordania tunnetaan parhaiten tuhansia vuosia vanhasta Petran kiveen rakennetusta kaupungista, joka on ollut Unescon maailmanperintölistalla jo vuodesta 1985. Tutustumme kiertomatkalla myös Madabaan, käymme Mount Nebon vuorella ja majoitumme luxus-teltoissa kuuluisassa Wadi Rumin autiomaassa. Tervetuloa tälle todelliselle ”once in a lifetime” kulttuurimatkalle Jordaniaan!
Hinta: 1490 €/ 1540 €
Jordanian matkan tarkemmat tiedot ja varaukset tästä.

 

*Joulutorimatka Itävalta ja Saksa, 12-15.12.2019, 4 päivää*

Tervetuloa suositun oppaan Anne Lapin kotikonnuille Itävallan Zell am Seen ja Salzburgin sekä Münchenin iloisille joulumarkkinoille virittäytymään joulun tunnelmaan. Majoitumme perhehotellissa Alppien ja Zeller-järven sylissä sijaitsevassa idyllisessä Zell am Seessä. Pääsemme osallistumaan kyläjuhlaan – koko kaupunki elää iloista joulun tunnelmaa ja keskusta on täynnä joulukojuja.
Hinta: 985 €
Joulutori matkan tarkemmat tiedot ja varaukset tästä.

 

*Pohjois- ja Länsi-Irlanti, 20.-24.10.2019, 5 päivää*

Lähde mukaan tutustumaan kauniiseen ja vehreään Irlantiin. Tällä Finnish-Irish Societyn matkalla vierailemme Pohjois-Irlannin pääkaupungissa Belfastissa sekä näemme upeaa länsirannikkoa.
Hinta: 1280 €
Irlannin matkan tarkemmat tiedot ja varaukset tästä.


*Tangon taikaa Argentiinassa, 24.1.-6.2.2020, 14 päivää*

Tangon taikaa on kahden maan viihdematka, joka vie sananmukaisesti tanssien hurmaavalle retkelle tangon kehtoon, sen kiehtovaan historiaan ja kiihkeään nykyaikaan Argentiinassa ja Uruguayssa. Koe samalla kaksi sykkivää metropolia, Buenos Aires ja Montevideo. Nautintoa lisäävät muhkeat pihvit ja aistikkaat viinit! Matkaasi johdattavat iki-ihanat Folke West ja Petri Kaivanto.
Hinta: 3145 €
Tangomatkan tarkemmat tiedot ja varaukset tästä.

 

*Argentiinan lumous, 24.1.-6.2.2020, 14 päivää*

Argentiinan lumous on elämysmatka, joka kattaa lähes koko maan. Koet kiehtovan Buenos Airesin, mahtavat Iguazun putoukset, Saltan museon aarteet, Purmamarcan värikkäät intiaanimarkkinat, Cuesta De Concha Solan henkeäsalpaavat kalliomuodostelmat. Nautit Cafayaten viinilaakson Torrontes viiniä ja herkuttelet pustan muhkeilla pihveillä. Lumoavan tunnelman virittää kaikkialla soiva aito Argentiinan tango. Matkaasi johdattaa valloittava Folke West.
Hinta: 4145 €
Argentiinan matkan tarkemmat tiedot ja varaukset tästä.

 

*Tanssi- ja kultturimatka Italiaan, 19.-23.4.2019, 5 päivää*

Suomen kansainvälisen senioritanssin liitto ry järjestää kaikille avoimen matkan Italiaan Villa Arcadioon. Gardajärven maisemissa pääset tutustumaan upeisiin kohteisiin ja vietät unelmien loman. Villa Arcadio on suomalaisen omistajansa Jaana Nakarin tinkimättömällä työllä kunnostama hurmaava hotelli 1600-luvun entiseen luostariin. Vieraat kokevat olevansa täällä kuin kotonaan, niin lämpimästi heidät vastaanotetaan. Benvenuti!
Hinta: 1595 €/ 1645 €
Tanssi- ja kulttuurimatkan tarkemmat tiedot ja varaukset tästä.

 

Yleistiedot

  • Matkojen vastuullinen matkanjärjestäjä on Kon-Tiki Tours
  • Hintojen tarkempi sisältö sekä Varaus- ja maksuehdot Kon-Tikin verkkosivustolla matkakohtaisesti
  • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
  • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kon-Tiki Tours on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
  • Lisäksi Kon-Tiki Tours on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
  • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Varaa kohde Kon-Tiki Tours: Kulttuurimatkat (opastettu ryhmämatka)

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Elämyksen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Kon-Tiki Tours: Kulttuurimatkat (opastettu ryhmämatka)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.