Kon-Tiki Tours: Kulttuurimatkat

*Pohjois- ja Länsi-Irlanti, 23.-30.4.2019, 8 päivää*

Lähde Taloustaito-lehden lukijoiden kanssa Pohjois- ja Länsi-Irlannin kiertomatkalle kokemaan ajankohtainen Brexit käytännössä. Vuoria, laaksoja, kallioita, Atlantin tyrskyjä, lampaita, idyllisiä kyliä ja pubeja. Näemme myös henkeäsalpaavan upean Wild Atlantic Way – reitin, Moherin kalliot, Belfastin ja Dublinin. Suomalaisen paikallisoppaan kanssa koet enemmän ja saat tietoa myös arkipäivänelämästä. Matkan hintaan sisältyy ateriat ruokajuomineen.
Hinta: 1595 €/ 1545 €
Pohjois- ja Länsi-Irlanti matkan tarkemmat tiedot ja varaukset tästä.

 

*Gdansk, Sopot ja Gdynia, 29.5.-2.6.2019, 5 päivää*

Gdansk, Sopot ja Gdynia muodostavat tiiviin kolmen kaupungin kokonaisuuden, kaupunkien rajoja tuskin huomaa, mutta jokaisella on oma roolinsa. Gdansk on alueen suurin ja kaupunki n. puolen miljoonan asukkaansa myötä ja kaunis hansakaupunki, jossa on historiallinen keskus. Gdynia on satamakaupunki ja Sopot puolestaan näiden kahden välissä sijaitseva suosittu kylpylä- ja rantalomakohde. Tervetuloa kesäiseen Puolaan viettämään helatorstain pitkää viikonloppua!
Hinta: 845 €
Puolan matkan tarkemmat tiedot ja varaukset tästä.

 

*Göteborgin alueen ihanat puutarhat, 26.6.-29.6.2019, 4 päivää*

Kotipuutarha-lehden lukijamatka Ruotsin länsirannikon hienoimpiin puutarhoihin.
Alueen ilmasto suosii reheviä perennatarhoja ja matkan aikana tutustumme sekä julkisiin että yksityisiin puutarhoihin. Matkalla on mukana paikallisen, suomenkielisen oppaan lisäksi Kotipuutarha-lehden edustaja.
Hinta: 1295 €/ 1250 €
Göteborgin alueen puutarhamatkan tarkemmat tiedot ja varaukset tästä.

 

*Puutarhamatka Hollantiin, 8.8. – 11.8.2019, 4 päivää*

Paljon kiitosta saanut Kotipuutarha-lehden matka Hollannin kauneimpiin puutarhoihin on tulossa myös ensi elokuussa. Varaa paikkasi ja lähde mukaan! Matkalla on mukana paikallisen suomenkielisen oppaan lisäksi Kotipuutarha-lehden edustaja.
Hinta: 1275 € /1325 €
Puutarhamatkan tarkemmat tiedot ja varaukset tästä.

 

*Israelin historiallisissa maisemissa, 6.-14.9.2019, 9 päivää*

Lähde kanssamme ainutlaatuiselle matkalle kokemaan Israelin upeita nähtävyyksiä ja kaunista luontoa. Kuulemme toinen toistaan uskomattomampia tarinoita maan ikivanhasta mielenkiintoisesta historiasta. Matkalla on mukana matkanjohtajana Ari Auranen  ja asiantuntijaoppaana Ilkka Garaisi.
Hinta: 1590 €
Israelin matkan tarkemmat tiedot ja varaukset tästä.

 

*Samppanjaa Champagnessa, 27.9. – 30.9.2019, 4 päivää*

Tervetuloa mukaan ainutlaatuiselle nautintomatkalle vihkiytymään samppanjaan ja upeaan Ranskan Champagnen alueeseen. Mukana arvostettu asiantuntija Martin Nordell, jonka rento tyyli tuo matkaan ihan oman feeliksensä. Martinilla on kv. viinitutkinto Diploma in Wines and Spirits, erikoisalue samppanja, Sommelier Champagne Master, DipWSET. Tämä matka on sinulle, joka haluat tutustua upeimpaan Ranskaan ja nauttia samppanjasta.
Hinta: 1495 €
Samppanjamatkan tarkemmat tiedot ja varaukset tästä.

 

*Kuninkaallinen Britannia, 27.9. – 1.10.2019, 5 päivää*

Windsor, Eton, Kensingtonin palatsi ja Westminster Abbey liittyvät niin vanhempiin kuin nuorempiinkin kuninkaallisiin. Junamatka Edinburghiin vie meidät Skotlantiin, missä vierailemme koko suvun patriarkan kuningataräidin kodissa Glamis Castlessa ja Williamin ja Katen yliopistokaupunki St Andrews’ issa. Lähde mukaan matkalle kuninkaallisten jalanjäljille, teemaan vihkiytyneen suomenkielisen paikallisoppaan kanssa koet paljon enemmän.
Huom. hinta Taloustaidon lukijoille 50 € edullisempi
Hinta: 1395 €/1445 €
Britannianmatkan tarkemmat tiedot ja varaukset tästä.

 

*Taidematka Venetsian Biennaaliin, 3.-7.10.2019, 5 päivää*

Joka toinen vuosi järjestettävä taidebiennaali on merkittävä nykytaiteen kansainvälinen tapahtuma. Kon-Tiki Tours järjestää taidematkan biennaaliin yhteistyössä Johanna Wahlbeck Oy:n kanssa. EMMAn pitkäaikainen opas Johanna Wahlbeck toimii matkanjohtajana ja opastaa biennaalikohteissa.
Hinta: 1490 €
Venetsian matkan tarkemmat tiedot ja varaukset tästä.

 

*Portugalin kiertomatka 22.-28.10.2019, 7 päivää”

Kesäisellä Portugalin kiertomatkalla näemme maan suosituimmat kohteet, Lissabonin rantakaupunkeineen, Sintran vuoristossa, Atlantin rannikon kalastajakylät, Coimbran, Porton Douro-jokineen, maan syntysijan pidetyn historiallisen Guimaraesin, Fatiman ja paljon muuta. Vierailemme viinitiloilla, portviinikellareissa ja nautimme Portugalin parhaista antimista fado-musiikkineen kaikkineen. Kiertomatkan matkanjohtajana on Lissabonissa asuva suomenkielinen Elisa Melo.
Hinta: 1645 €
Kiertomatkan tarkemmat tiedot ja varaukset tästä.

 

*Puutarhamatka Japaniin, 10.11. – 19.11.2019, 10 päivää*

Tervetuloa mukaan Kotipuutarha-lehden matkalle Kiotoon. Historiallinen Kioto oli yli tuhat vuotta Japanin pääkaupunki ja nyt kokonaisuudessaan UNESCOn maailmanperintökohde. Vierailemme matkan aikana sen hienoimmissa nähtävyyksissä ja kauneimmissa puutarhoissa. Matkalla mukana suomalaisen oppaan lisäksi lehden edustajana päätoimittaja Maija Stenman.
Hinta: 3895€ / 3965€
Japanin puutarhamatkan tarkemmat tiedot ja varaukset tästä.

 

*Perun mahtava inkakulttuuri, 16.11. – 29.11.2019, 14 päivää*

Kon-Tikin historia on lähtöisin Perun inkamatkoista. Tänä vuonna saamme juhlallisesti toivottaa kaikki inkakulttuurista kiinnostuneet lähtemään mukaan elämänsä matkalle. Matkanjohtaja-oppaan rooleissa toimivat antropologi ja intiaanikulttuurin todellinen asiantuntija Juha Hiltunen sekä Kon-Tikin perustajan, inkakulttuurista luovuutensa ammentanut Rauni Tirri.
Hinta: 4850 €
Perunmatkan tarkemmat tiedot ja varaukset tästä.

 

 

 

Yleistiedot

  • Matkojen vastuullinen matkanjärjestäjä on Kon-Tiki Tours
  • Hintojen tarkempi sisältö sekä Varaus- ja maksuehdot Kon-Tikin verkkosivustolla matkakohtaisesti
  • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
  • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kon-Tiki Tours on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
  • Lisäksi Kon-Tiki Tours on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
  • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Varaa kohde Kon-Tiki Tours: Kulttuurimatkat (opastetut ryhmämatkat)

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Elämyksen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Kon-Tiki Tours: Kulttuurimatkat (opastetut ryhmämatkat)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.