Kon-Tiki Tours: Luonto- ja lintumatkat

*Botswanan luontomatka, 17.10. – 30.10.2019, 14 päivää*

Okavango-joki, Afrikan neljänneksi suurin systeemi, virratessaan Angolan ylängöiltä kaakkoon, muodostaa Botswanan Moremissa ja Kalaharissa maailman suurimman suistoalueen ja samalla maailman kiehtovimman villieläinnäyttämön, jota on ylistetty mm. National Geographic-julkaisuissa moneen otteeseen. Kon-Tikin perustaja Rauni Tirri on toteuttanut ensimmäisen retken Okavangon alueelle jo vuonna 1995. Matkailu on kehittynyt niistä ajoista, mutta edelleen idea telttasafarin eduista on parasta ihokosketusta luontoon tuolla planeettamme erikoisemmassa luonnonnäyttämöllä.
Tervetuloa luonto-oppaamme Paul Segersvärdin johtamalle luontomatkalle kuulemaan, näkemään ja tuntemaan aitoa Afrikkaa!
Hinta: 5690 €
Botswanan matkan tarkemmat tiedot ja varaukset tästä.

 

*Panaman lintumatka, 21.10.-4.11.2019, 15 päivää*

Kanavastaan tunnetun ja Costa Rican ja Kolumbian välissä mutkitteleva Panama kätkee sisäänsä huikean määrän erilaisia lintulajeja mielenkiintoisissa vaihtelevissa biotoopeissa. Länsiosien korkeiden vuoristojen pilvimetsät, kanavan alueen hämyisät sademetsät, Tyynen- ja Karibianmeren upeat rannat sekä Kolumbian rajalla sijaitseva tutkimaton Darien tarjoaa monipuolisia kokemuksia kaikille aisteille. Syksyisellä matkalla päästään tutustumaan kalkkunakondorien johdattamaan näyttävään petolintujen muuttomatkaan Pohjois-Amerikan pesimäseuduilta Etelä-Amerikan talvehtimisalueille. Syksyn aikana Väli-Amerikan kannasta pitkin muuttaa yli kolme miljoonaa petolintua, jotka kannaksen kapeimmalla kohdalla kerääntyy tuhansien lintujen parviksi.
Hinta: 5290 €
Panaman matkan tarkemmat tiedot ja varaukset tästä.

 

*Argentiinan lintumatka, 15.11.-2.12.2019, 16 päivää*

Monimuotoinen lintumatka uusitaan marraskuussa 2019. Luoteis-Argentiinasta löytyy upeita luontoalueita, jotka vaihtelevat kosteista metsistä erittäin kuiville maille, nousten jopa 4000m korkeuksiin. Odotettavissa on 250-300 lintulajia, suht helpossa maastossa retkeiltäväksi, lämpimässä ilmastossa. Matkareitin lukuisat paikalliset ja endeemiset lintulajit ovat lintuharrastajan kohokohtia, mutta rikkaan linnuston lisäksi, matka tarjoaa loistavan mahdollisuuden kokea Andien aitoa kulttuuria, nauttia upeista maisemista ja ehkäpä myös malbec-viineistäkin. Matkaa johtaa tropiikkisten alueiden lintuasiantuntija Juha Honkala.
Hinta: n. 5359 €
Argentiinan matkan tarkemmat tiedot ja ennakkoilmoittautumiset tästä.

 

*Etiopian lintumatka, 26.1.-11.2.2020, 17 päivää*

Tällä matkalla tutustutaan Etiopian luontoon monipuolisesti ja saamme hyvän käsityksen niin maisemien kuin eliölajiston rikkaudesta. Etiopiassa on tavattu noin 900 lintulajia, joista kotoperäisiä on noin kolmisenkymmentä.Tämä matka soveltuu mitä parhaimmin myös luontokuvaajille.
Matkaa johtavat Dick Forsman sekä Petro Pynnönen. Osa matkan tuotosta käytetään Tringa ry:n kautta Hangon lintuaseman toimintaan.
Hinta: 4260 €
Etiopian matkan tarkemmat tiedot ja varaukset tästä.

 

*Rodonia ja Brasilian Amazonia, 21.3.-5.4.2020, 16 päivää*

Länsi-Amazonian lintumatka on luonteeltaan seikkailu- ja tutkimusmatka. Matkan alueelta on hiljattain löydetty uusia lajeja, joita matkalla yritetään nähdä. Tieteelle vielä kuvaamattoman, toistaiseksi nimettömän pieni Tody-Tyrant -lintu sekä harvinaiset Rondonia Bushbird ja Campina Jay osuvat toivottasti kiikareihin. Matka liikkuu alueella, jossa hyvin harva lintumatkailija on käynyt.
Hinta: tulossa pian
Länsi-Amazonin matkan tarkemmat tiedot ja ennakkoilmoittautumiset tästä.

Yleistiedot

  • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
  • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kon-Tiki Tours on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
  • Lisäksi Kon-Tiki Tours on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
  • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Varaa kohde Kon-Tiki Tours: Luonto- ja lintumatkat (opastettu ryhmämatka)

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Elämyksen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Kon-Tiki Tours: Luonto- ja lintumatkat (opastettu ryhmämatka)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.