Kon-Tiki Tours: Luonto- ja lintumatkat

*Lintumatka Romanian Deltalle, 14.-19.5.2019, 6 päivää*

Tonavan suisto on häikäisevän lajirikas lintuparatiisi, jossa pääsee näkemään ja kuvaamaan upeaa lajistoa, kuten pelikaaneja ja kiharapelikaaneja sekä käytännössä kaikkia Euroopan haikaralajeja, joita saattaa iltalennolla nähdä sadoittain. Lintuja on runsaasti ja meillä on erinomaiset mahdollisuudet nähdä monia Itä-Euroopan spesiaaleja, kuten ruostesorsa, ruskosotka, pikkumerimetso, mustakaulauikku, kaikki kolme mustatiiralajia, sirovarpushaukka, punajalkahaukka, pikkukiljukotka, syyriantikka ja mustapääsirkku sekä kaikki Euroopan säihkylinnut, mehiläissyöjä, uningaskalastaja, harjalintu ja sininärhi.
Tervetuloa mukaan todelliseen luontoelämykseen! -Matkanjohtaja Petri Kuhno
Hinta: 1540 €
Romanian matkan tarkemmat tiedot ja varaukset tästä.

 

*Lumoava Kirgisia, 3.-14.6.2018, 12 päivää*

Huikean kaunis luonto houkuttelee matkalaisia Kirgisiaan. Keskellä Aasiaa sijaitseva vastakohtaisuuksien maa tarjoaa mitä rikkaampia luontoelämyksiä. Tiensanin vuoristo kulkee koko maan läpi tarjoten ylänköä, alankoa, vuoria, solia, kanjoneita – upeaa luonnonvaihtelua. Tällä Paul Segersvärdin johtamalla matkalla pääset kiertomatkalle Issuk-Kul -järven ympärillä olevaan luontoon. Lue matkaohjelma tarkkaan! Yksi huikeimmista kokemuksista varmasti on varmasti illallinen ja yöpyminen paimentolaisten tapaan jurtassa.
Hinta: 2790 €
Kirgisian matkan tarkemmat tiedot ja varaukset tästä.

 

*Färsaaret luonto- ja lintumatka, 13.8.-19.8.2019, 7 päivää*

Tanskan itsehallintoalue käsittää yhteensä 18 saarta ja omaa runsaasti historiaa niin viikinkiajoilta kuin toisesta maailmansodastakin. Norjan, Islannin ja Skotlannin väliin jäävän saariryhmän luonto on huikea korkeine merenrantakallioineen silmänkantamattomiin ulottuvineen rantaniittyineen. Mykenesin saarella pesivät pelottomat lunnit. Lampaita laiduntaa saarilla enemmän kuin sillä on asukkaitakaan. Upea kiertomatka Paul Segersvärdin unohtumattomalla opastuksella odottaa luontomatkaajia!
Hinta: 2490 €
Färsaarten matkan tarkemmat tiedot ja varaukset tästä.

 

*Georgian syksyinen lintumatka, 15.9.-26.9.2019, 12 päivää*

Vähä-Kaukasuksen upeat huiput ulottuvat Mustalta Mereltä Kaspianmerelle muodostaen mahtavan luonnonrajan Venäjän sekä Georgian välillä. Joka syksy, yli miljoona petolintua sekä muita lintulajeja muuttaa talvehtimaan alueen kautta etelään. Petolintujen muutto on keskittynyt Batumin rannikolle, joka on läntisen Palearktian tärkein muuttoreitti Afrikkaan.
Hinta: 2590 €
Georgian matkan tarkemmat tiedot ja varaukset tästä.

 

*Länsi-Papuan lintumatka, 28.9.-15.10.2019, 19 päivää*

Uuden Guinean saaren länsiosa kuuluu Indonesialle. Saari sijaitsee Australian pohjoispuolella. Saaren linnuista tunnetuimpia ovat koristeelliset paratiisilinnut ja lavastajat, joiden näyttävät soidintanssit ja -menot lienevät monille tuttuja television luonto-ohjelmista. Papua on yksi vaikeimmista linturetkikohteista maailmassa ja kuumimman keskipäivän aikaan linnutkin usein hiljenevät.
Paikoin majoitusvaihtoehdot ovat olosuhteiden pakosta alkeellisia, mutta matkaohjelmaa kuuluu myös tasokkaita ja rentouttavia majoituskohteita. Toisaalta ainutlaatuinen luonto vuoristomaisemista, suosademetsien kautta korallirannoille, upeat linnut, ystävälliset ihmiset ja avuliaat oppaat auttavat kestämään raskaampia hetkiä. Matkanjohtajana matkalla Hannu Klemola.
Hinta: 6590 €
Länsi-Papuan matkan tarkemmat tiedot ja varaukset tästä.

 

*Botswanan luontomatka, 17.10. – 30.10.2019, 14 päivää*

Okavango-joki, Afrikan neljänneksi suurin systeemi, virratessaan Angolan ylängöiltä kaakkoon, muodostaa Botswanan Moremissa ja Kalaharissa maailman suurimman suistoalueen ja samalla maailman kiehtovimman villieläinnäyttämön, jota on ylistetty mm. National Geographic-julkaisuissa moneen otteeseen. Kon-Tikin perustaja Rauni Tirri on toteuttanut ensimmäisen retken Okavangon alueelle jo vuonna 1995. Matkailu on kehittynyt niistä ajoista, mutta edelleen idea telttasafarin eduista on parasta ihokosketusta luontoon tuolla planeettamme erikoisemmassa luonnonnäyttämöllä.
Tervetuloa luonto-oppaamme Paul Segersvärdin johtamalle luontomatkalle kuulemaan, näkemään ja tuntemaan aitoa Afrikkaa!
Hinta: 5690 €
Botswanan matkan tarkemmat tiedot ja varaukset tästä.

 

*Panaman lintumatka, 21.10.-4.11.2019, 15 päivää*

Kanavastaan tunnetun ja Costa Rican ja Kolumbian välissä mutkitteleva Panama kätkee sisäänsä huikean määrän erilaisia lintulajeja mielenkiintoisissa vaihtelevissa biotoopeissa. Länsiosien korkeiden vuoristojen pilvimetsät, kanavan alueen hämyisät sademetsät, Tyynen- ja Karibianmeren upeat rannat sekä Kolumbian rajalla sijaitseva tutkimaton Darien tarjoaa monipuolisia kokemuksia kaikille aisteille. Syksyisellä matkalla päästään tutustumaan kalkkunakondorien johdattamaan näyttävään petolintujen muuttomatkaan Pohjois-Amerikan pesimäseuduilta Etelä-Amerikan talvehtimisalueille. Syksyn aikana Väli-Amerikan kannasta pitkin muuttaa yli kolme miljoonaa petolintua, jotka kannaksen kapeimmalla kohdalla kerääntyy tuhansien lintujen parviksi.
Hinta: 5290 €
Panaman matkan tarkemmat tiedot ja varaukset tästä.

 

*Argentiinan lintumatka, 15.11.-2.12.2019, 16 päivää*

Monimuotoinen lintumatka uusitaan marraskuussa 2019. Luoteis-Argentiinasta löytyy upeita luontoalueita, jotka vaihtelevat kosteista metsistä erittäin kuiville maille, nousten jopa 4000m korkeuksiin. Odotettavissa on 250-300 lintulajia, suht helpossa maastossa retkeiltäväksi, lämpimässä ilmastossa. Matkareitin lukuisat paikalliset ja endeemiset lintulajit ovat lintuharrastajan kohokohtia, mutta rikkaan linnuston lisäksi, matka tarjoaa loistavan mahdollisuuden kokea Andien aitoa kulttuuria, nauttia upeista maisemista ja ehkäpä myös malbec-viineistäkin. Matkaa johtaa tropiikkisten alueiden lintuasiantuntija Juha Honkala.
Hinta: n. 5359 €
Argentiinan matkan tarkemmat tiedot ja ennakkoilmoittautumiset tästä.

Yleistiedot

  • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
  • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kon-Tiki Tours on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
  • Lisäksi Kon-Tiki Tours on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
  • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Varaa kohde Kon-Tiki Tours: Luonto- ja lintumatkat (opastetut ryhmämatkat)

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Elämyksen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Kon-Tiki Tours: Luonto- ja lintumatkat (opastetut ryhmämatkat)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.