Kon-Tiki Tours: Metsä- ja maatalousmatkat

*Metsä- ja luontomatka Saksan Schwarzwaldiin, 8.-13.4.2019, 6 päivää*

Schwarzwald on metsäinen vuorijono Lounais-Saksassa, Baden-Württembergin osavaltiossa. Alueen korkein huippu on Feldberg (1 493 metriä). Vuoristo on saanut nimensä alueella yleisten havupuiden tummasta väristä. Freiburgin kunta, jonne matkamme suuntautuu, on yksi suurimmista metsänomistajista Saksan liittotasavallassa. Metsän, viinin ja gootin kaupunkia ympäröi vihreä rengas. Metsämatkan aikana tutustumme alueen metsien monikäyttöön ja hallinnointiin. Ohjelmassa on myös mukavaa yhdessäoloa, iloista iltaohjelmaa ja herkullista paikallista ruokaa schwarzwaldilaiseen tapaan.
Hinta: 1640 €
Schwarzwaldin matkan tarkemmat tiedot ja varaukset tästä.

 

*Metsä- ja luontomatka Espanjaan, 8.-14.4.2019, 7 päivää*

Eteläisen Suomen metsänhoitoyhdistysten yhteinen kiertomatka Baskimaahan.
Baskimaa sijaitsee Espanjan vuoristoisessa pohjoisosassa Pyreneillä, Atlantin valtameren rannalla Ranskan rajalla Biskajan lahden pohjukassa. Alueen metsät sijaitsevat vuoristossa käsittäen mm. pyökki-, poppeli-, korkki-, mänty- ja eukalyptus metsiköitä. Alavilla rinteillä ja tasangoilla harjoitetaan maataloutta: viiniä, maissia, lihakarjaa. Baskimaa on Espanjan vauraimpiin kuuluva maakunta, täällä on perinteisesti raskasta teollisuutta ja kauppaa sekä suuret vientisatamat.
Baskimaan lisäksi tutustumme myös Riojan maailmankuuluun viinialueeseen.
Hinta: 1650 €
Baskimaan matkan tarkemmat tiedot ja varaukset tästä.

 

*Mhy Etelä-Savon matka Slovakiaan, 22.-26.4.2019, 5 päivää*

Tervetuloa Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savon opinto- ja virkistysmatkalle Slovakiaan. Slovakia on monelle vielä tuntematon, mutta siihen lähemmin tutustuvat löytävät sieltä suuren määrän mielenkiintoista nähtävää, historiallisia nähtävyyksiä, kaunista luontoa sekä edullisia ostoksia. Tutustumme matkamme aikana Slovakian metsiin ja niiden hoitoon paikallisen metsäalan ammattilaisen johdolla. Pääsemme myös tutustumaan Tatra-vuoriston metsätuhoalueisiin, slovakialaiseen maaseutuun ja pääkaupunki Bratislavan nähtävyyksiin.
Hinta: 1430 €
Slovakian matkan tarkemmat tiedot tästä.

 

*Naismetsänomistajien matka Itävaltaan, 5.-9.5.2019, 5 päivää*

Lämpimästi tervetuloa tälle ainutlaatuiselle metsä- ja hyvinvointimatkalle upeisiin vuoristomaisemiin Itävallan Zell Am Seehen. Matka on loistava tilaisuus päästä verkostoitumaan ja jakamaan kokemuksia metsän omistamisesta ja hoitamisesta. Matkan aikana vaellamme luonnossa, vierailemme pientilalla ja tutustumme paikallisen metsänhoitajan johdolla vuoristometsien hoitoon. Hemmotteluakin on luvassa mahdollisuus viettäessämme yhden iltapäivän Tauern Spa -kylpylässä. Matkanjohtajana toimii suomalainen, kohteessa asuva matkanjohtajamme Anne Lappi.
Hinta: 1295 €
Itävallan matkan tarkemmat tiedot ja varaukset tästä.

 

*Metsäopintomatka Irlantiin 16.-21.9.2019, 6 päivää*

Lähde kanssamme tutustumaan Irlannin ainutlaatuisuuteen. Olemme sisällyttäneet matkaohjelmaan metsäalaan liittyviä elementtejä, jotka lisäävät matkan ammatillista hyötyä. Matkan aikana pääsemme tutustumaan erilaisiin metsätalousalan yrityksiin ja kuulemme paikallisten metsäammattilaisten ajatuksia Irlannin metsien ja metsätalouden tilasta.
Hinta: 1560 €
Irlannin matkan tarkemmat tiedot ja varaukset tästä.

 

*Lapin järjestöjen matka Sloveniaan, 16.-23.10.2019, 8 päivää*

Monipuolisen matkan aikana tutustumme niin alppialueeseen, sisämaahan kuin Adrianmeren rannikkoonkin. Tutustumme paikalliseen elämänmenoon, luontoon, ihmisiin ja makuelämyksiin. Olemme varanneet aikaa myös oman hyvinvoinnin ja työssäjaksamisen ylläpitoon hyvässä seurassa.
Hinta: 1590 €
Slovenian matkan tarkemmat tiedot ja varaukset tästä.

 

 

 

 

Yleistiedot

  • Matkojen vastuullinen matkanjärjestäjä on Kon-Tiki Tours
  • Hintojen tarkempi sisältö sekä Varaus- ja maksuehdot Kon-Tikin verkkosivustolla matkakohtaisesti
  • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
  • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kon-Tiki Tours on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
  • Lisäksi Kon-Tiki Tours on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
  • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Varaa kohde Kon-Tiki Tours: Metsä- ja maatalousmatkat (opastetut ryhmämatkat)

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Elämyksen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Kon-Tiki Tours: Metsä- ja maatalousmatkat (opastetut ryhmämatkat)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.