Kon-Tiki Tours: Metsä- ja maatalousmatkat

*Mhy Etelä-Savon matka Slovakiaan, 22.-26.4.2019, 5 päivää*

Tervetuloa Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savon opinto- ja virkistysmatkalle Slovakiaan. Slovakia on monelle vielä tuntematon, mutta siihen lähemmin tutustuvat löytävät sieltä suuren määrän mielenkiintoista nähtävää, historiallisia nähtävyyksiä, kaunista luontoa sekä edullisia ostoksia. Tutustumme matkamme aikana Slovakian metsiin ja niiden hoitoon paikallisen metsäalan ammattilaisen johdolla. Pääsemme myös tutustumaan Tatra-vuoriston metsätuhoalueisiin, slovakialaiseen maaseutuun ja pääkaupunki Bratislavan nähtävyyksiin.
Hinta: 1430 €
Slovakian matkan tarkemmat tiedot tästä.

 

*Aarre-lehden lukijamatka Unkari-Slovakia-Puola, 1.9. – 6.9.2019, 6 päivää*

Tervetuloa Aarre-lehden seurassa Unkari-Slovakia-Puola metsäkiertomatkalle! Tällä metsäteemaisella kolmen maan kierroksella saavumme Unkariin Budapestiin jatkaen Slovakian ja Tatra-vuoriston läpi Puolaan, päättäen matkan upeaan Krakovan kaupunkiin. Matkan aikana tutustumme monipuolisesti reitin tärkeimpiin nähtävyyksiin, mutta erityisesti metsäkohteisiin sekä -yrityksiin. Paikallinen kulttuuri ja elinkeinot tuleva tutuksi niin ruoan kun musiikinkin siivittämänä. Mukana matkalla on metsälakimies Tuomo Pesälä, joka luennoi ajankohtaisista metsäteemoista
Hinta: 1650 €
Aarre-lehden matkan tarkemmat tiedot ja varaukset tästä.

 

*Metsäopintomatka Irlantiin 16.-21.9.2019, 6 päivää*

Lähde kanssamme tutustumaan Irlannin ainutlaatuisuuteen. Olemme sisällyttäneet matkaohjelmaan metsäalaan liittyviä elementtejä, jotka lisäävät matkan ammatillista hyötyä. Matkan aikana pääsemme tutustumaan erilaisiin metsätalousalan yrityksiin ja kuulemme paikallisten metsäammattilaisten ajatuksia Irlannin metsien ja metsätalouden tilasta.
Hinta: 1560 €
Irlannin matkan tarkemmat tiedot ja varaukset tästä.

 

*Oma Säästöpankki – asiakasmatka Unkariin, 6.10. – 10.10.2019, 5 päivää*

Syksyisellä metsänomistajamatkalla pääsemme tutustumaan metsiin ja maaseutuun Länsi-Unkarin metsäalueilla Sopronissa. Paikallisen metsäalan ammattilaisen johdolla tehdyt päiväretket antavat matkalle myös ammatillisen hyödyn. Pääkaupunki Budapest esittäytyy meille alkusyksyn väriloistossaan, tarjoten meille kattavan kuvan tärkeimmistä nähtävyyksistään ja käyntikohteistaan. Ammattitaitoisen suomenkielisen oppaan avulla koemme Unkarin rikkaan kulttuurin; menneen ajan, tulevan ja tämän päivän. Nautimme matkalla unkarilaisesta ruoasta, viinistä ja vieraanvaraisuudesta.
Hinta: 1290 €/ hlö
Unkarinmatkan tarkemmat tiedot ja varaukset tästä.

 

*Metsänomistajien matka Itävaltaan, 12.10. – 16.10.2019, 5 päivää*

Lämpimästi tervetuloa tälle Eteläisen Suomen metsänhoitoyhdistysten metsänomistajien opinto- ja virkistysmatkalle upeisiin vuoristomaisemiin Itävallan Zell Am See´hen.  Luonnonnähtävyyksien lisäksi tutustumme matkan aikana metsänhoitoon paikallisen metsänhoitajan johdolla ja vierailemme pientilalla. Mikäli sääolosuhteet sallivat, käymme myös Hitlerin Kotkanpesällä. Matkanjohtajana toimii suomalainen, kohteessa asuva kokenut matkanjohtaja Anne Lappi.
Hinta: 1395 €/hlö
Itävallan matkan tarkemmat tiedot ja varaukset tästä.

 

*Lapin järjestöjen matka Sloveniaan, 16.-23.10.2019, 8 päivää*

Monipuolisen matkan aikana tutustumme niin alppialueeseen, sisämaahan kuin Adrianmeren rannikkoonkin. Tutustumme paikalliseen elämänmenoon, luontoon, ihmisiin ja makuelämyksiin. Olemme varanneet aikaa myös oman hyvinvoinnin ja työssäjaksamisen ylläpitoon hyvässä seurassa.
Hinta: 1590 €
Slovenian matkan tarkemmat tiedot ja varaukset tästä.

 

 

Yleistiedot

  • Matkojen vastuullinen matkanjärjestäjä on Kon-Tiki Tours
  • Hintojen tarkempi sisältö sekä Varaus- ja maksuehdot Kon-Tikin verkkosivustolla matkakohtaisesti
  • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
  • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kon-Tiki Tours on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
  • Lisäksi Kon-Tiki Tours on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
  • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Varaa kohde Kon-Tiki Tours: Metsä- ja maatalousmatkat (opastetut ryhmämatkat)

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Elämyksen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Kon-Tiki Tours: Metsä- ja maatalousmatkat (opastetut ryhmämatkat)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.