Kon-Tiki Tours: Wellness-matkat

*Joogaa Balilla, 8.-20.11.2019, 13 päivää*

Balia kutsutaan jumalten saareksi. Balilaiset ovat uskonnoltaan balin hinduja ja se näkyy saarella viehättävällä tavalla. Eeva Ojalehto ja Unelma elämä kutsuu Sinua saarelle nauttimaan elämän runsaudesta ja kauneudesta. Teemme joogaharjoituksen kaksi kertaa päivässä. Retki- ja siirtymäpäivinä ohjelma voi olla kevyempi. Jooga on lempeää ja dynaamista hathaa, flow joogaa ja restoratiivista bliss yogaa. Harjoitukset sopivat sekä aloitteleville, että kokeneille joogaajille. Teemme erilaisia hengitysharjoituksia, meditaatiota ja joogahierontaa itselle. Joogamatkan aikana on myös inspiroivia valmennustuokioita. Teemme ikimuistoisen ja vaikuttavan yhteisen kukkaseremonian. Joogamatkan teema onkin kukoistus, voima ja jumaluus meissä.
Hinta: 1995 €
Joogamatkan tarkemmat tiedot ja varaukset tästä.

 

*Joogamatka Intian Keralaan, 1.2. – 14.2.2020, 14 päivää*

Tule mukaan Eija Pusila-Veronan maagiselle joogamatkalle aistikkaaseen Etelä-Intiaan, joogan synnyinsijoille. Kerala on saanut intialaisilta lisänimen God’s Own Country, Jumalan oma maa. Sanonta ilmentää Keralan monia hyviä puolia, kuten suotuisaa ilmastoa ja monimuotoista luontoa, jotka ovat luoneet hedelmälliset olosuhteet myös rikkaalle kulttuurielämälle.
Eijan ohjaama klassinen hathajooga harjoitus puhdistaa kehostasi kaiken turhan jännitteisyyden sekä rentouttavat ayurvediset hoidot täydentävät itsehoitolomaasi kohti omaa sisintäsi. Retriitti on avoin niin uusille joogajille kuin jo pidempään jooganneille oman harjoituksen syventämiseksi.
Hinta: 2110 €
Keralan joogamatkan tarkemmat tiedot ja varaukset tästä.

Yleistiedot

  • Matkojen vastuullinen matkanjärjestäjä on Kon-Tiki Tours
  • Hintojen tarkempi sisältö sekä Varaus- ja maksuehdot Kon-Tikin verkkosivustolla matkakohtaisesti
  • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
  • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kon-Tiki Tours on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
  • Lisäksi Kon-Tiki Tours on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
  • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Varaa kohde Kon-Tiki Tours: Wellness-matkat (opastettu ryhmämatka)

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Elämyksen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Kon-Tiki Tours: Wellness-matkat (opastettu ryhmämatka)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.