Kon-Tiki Tours: Wellness-matkat

*Itävallan patikointimatka, 3.-7.6.2019, 5 päivää*

Tässä matkassa yhdistyvät henkeäsalpaavat maisemat, kulttuurillinen historia, hyvinvointi, patikointi ja raikas vuoristoilma maukkailla mauilla höystettynä. Ei ole sattumaa, että Itävallan vuoristokohteet ovat kesto suosikkejamme, näihin maisemiin haluaa palata yhä uudestaan. Matkaa johtaa hyvinvointivalmentaja Virpi Mäkinen. Matkan patikointiosuuksista vastaa Zell am Seessä asuva Riitta Okkonen.
Hinta: 1380 €
Patikointi matkan tarkemmat tiedot ja varaukset tästä.

 

*Länsi Irlanti, 11.-17.9.2019, 7 päivää*

”On suuri ilo saada esitellä sinulle entisen kotimaani ihastuttavimpia kohteita. Nyt lähdemme lumoavan kauniille länsirannalle. Maisemat ja tunnelmat ovat ainutlaatuisia. Pääset kokemaan smaragdisaaren hurman parhaalla mahdollisella tavalla. Tutustumme iloisiin irlantilaisiin, vehreän luontoon ja koskettavaan kelttiläistunnelmaan. Lisäksi saat päivittäin lempeät, kaikille sopivat aamujoogat ja virkistävät iltaluentoni. Teemanamme on oman elämäntehtävän kirkastus. Lähde mukaan unohtumattomalle matkalle Irlantiin ja itseesi!” – Matkanjohtaja Marika Borg.
Hinta: 1860 €
Länsi Irlannin matkan tarkemmat tiedot ja varaukset tästä.

 

*Sunjoogan matka Sesimbraan, 2.10. – 7.10.2019, 6 päivää*

Lähde mukaan kokemaan Sesimbran aito ja rento tunnelma sekä löytämään kundaliinijoogan hyvää tekevä voima! Sesimbran kylä sijaitsee Serra da Arrábidan luonnonpuiston rinteiden eteläpuolella, 40 km Lissabonista. Sesimbra on tunnettu kalaravintoloiden maukkaista kala- ja äyriäisruoista. Rantaviivaa on peräti 13 kilometriä. Kylästä löytyy myös historiaa; 1100 luvulta peräisin oleva linna, useita historiallisia kirkkoja sekä Arrábidan luonnonpuisto.
Ulla Hirvonen on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentaja, jolla on jo yli 15 vuoden kokemus valmennusten, kurssien ja erilaisten ryhmien ohjaamisesta.
Hinta: 1175 €
Sesimbran joogamatkan tarkemmat tarkemmat tiedot ja varaukset tästä.

 

*Joogamatka Intian Keralaan, 1.2. – 14.2.2020, 14 päivää*

Tule mukaan Eija Pusila-Veronan maagiselle joogamatkalle aistikkaaseen Etelä-Intiaan, joogan synnyinsijoille. Kerala on saanut intialaisilta lisänimen God’s Own Country, Jumalan oma maa. Sanonta ilmentää Keralan monia hyviä puolia, kuten suotuisaa ilmastoa ja monimuotoista luontoa, jotka ovat luoneet hedelmälliset olosuhteet myös rikkaalle kulttuurielämälle.
Eijan ohjaama klassinen hathajooga harjoitus puhdistaa kehostasi kaiken turhan jännitteisyyden sekä rentouttavat ayurvediset hoidot täydentävät itsehoitolomaasi kohti omaa sisintäsi. Retriitti on avoin niin uusille joogajille kuin jo pidempään jooganneille oman harjoituksen syventämiseksi.
Hinta: 2110 €
Keralan joogamatkan tarkemmat tiedot ja varaukset tästä.

Yleistiedot

  • Matkojen vastuullinen matkanjärjestäjä on Kon-Tiki Tours
  • Hintojen tarkempi sisältö sekä Varaus- ja maksuehdot Kon-Tikin verkkosivustolla matkakohtaisesti
  • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
  • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kon-Tiki Tours on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
  • Lisäksi Kon-Tiki Tours on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
  • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Varaa kohde Kon-Tiki Tours: Wellness-matkat (opastetut ryhmämatkat)

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Elämyksen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Kon-Tiki Tours: Wellness-matkat (opastetut ryhmämatkat)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.