Kon-Tiki Tours: Wellness-matkat

*Hemmotteluvappu Italiassa, 26.4.-1.5.2019, 6 päivää*

”Tällä suositulla matkallani yhdistän monta upeaa asiaa: Italian ihanuuden, mindfulnessin suuret hyödyt, joogan nautinnollisuuden sekä tietenkin lumoavan Gardajärven äärellä sijaitsevan upean Villa Arcadion. Meillä on kuusi täyttä ja rikasta päivää vapaus tehdä mieltä, sydäntä, kehoa ja sielua helliviä asioita. Tämä matka on enemmän kuin osaat kuvitella. Se on voimia lataava lepoloma, innostava kurssi hyvään oloon ja sukellus Italian hurmaan.” – matkanjohtaja Marika Borg.
Hinta: 1695 €
Italian matkan tarkemmat tiedot ja varaukset tästä.

 


*Camino Norte Baskimaa, 11.-18.5.2019, 8 päivää*

Camino Norte – pyhiinvaellus Baskimaalla on koskettava, kaunis, kerran elämässä koettava! Jokaisen tottuneen vaeltajan ja luonnossa liikkujan unelmareitti on Baskimaan upeissa kumpuilevissa vihreissä maisemissa kulkeva Camino Norte. Reitti kulkee Irunista, Ranskan rajalta Bilbaoon, yhteismatkaltaan noin 130 km, alle 30 km etappeihin jaettuna. Reitti kulkee kukkuloiden yli, laaksojen poikki, metsien halki, niittyjen ja laidunmaitten kautta, ohittaen viiniviljelyksiä ja vieraillen kalastajakylissä ja historiallisissa kohteissa päättyen kulttuurikaupunki Bilbaoon. Matkan tärkeää antia on myös Baskimaan kuuluisa gastronomia.
Hinta: 1690 €
Camino Nortenmatkan tarkemmat tiedot ja varaukset tästä.

 

*Itävallan patikointimatka, 3.-7.6.2019, 5 päivää*

Tässä matkassa yhdistyvät henkeäsalpaavat maisemat, kulttuurillinen historia, hyvinvointi, patikointi ja raikas vuoristoilma maukkailla mauilla höystettynä. Ei ole sattumaa, että Itävallan vuoristokohteet ovat kesto suosikkejamme, näihin maisemiin haluaa palata yhä uudestaan. Matkaa johtaa hyvinvointivalmentaja Virpi Mäkinen. Matkan patikointiosuuksista vastaa Zell am Seessä asuva Riitta Okkonen.
Hinta: 1380 €
Patikointi matkan tarkemmat tiedot ja varaukset tästä.

 

*Joogamatka Portugaliin, 5.-10.6.2019, 6 päivää*

Lähde mukaan kokemaan Sesimbran aito ja rento tunnelma sekä löytämään kundaliinijoogan hyvää tekevä voima! Sesimbran kylä sijaitsee Serra da Arrábidan luonnonpuiston rinteiden eteläpuolella, 40 km Lissabonista. Joogaosuuksista vastaa kundaliinijoogaopettaja Ulla Hirvonen.
Hinta: 1219 €
Joogamatkan tarkemmat tiedot ja varaukse tästä.

 

*Länsi Irlanti, 11.-17.9.2019, 7 päivää*

”On suuri ilo saada esitellä sinulle entisen kotimaani ihastuttavimpia kohteita. Nyt lähdemme lumoavan kauniille länsirannalle. Maisemat ja tunnelmat ovat ainutlaatuisia. Pääset kokemaan smaragdisaaren hurman parhaalla mahdollisella tavalla. Tutustumme iloisiin irlantilaisiin, vehreän luontoon ja koskettavaan kelttiläistunnelmaan. Lisäksi saat päivittäin lempeät, kaikille sopivat aamujoogat ja virkistävät iltaluentoni. Teemanamme on oman elämäntehtävän kirkastus. Lähde mukaan unohtumattomalle matkalle Irlantiin ja itseesi!” – Matkanjohtaja Marika Borg.
Hinta: 1860 €
Länsi Irlannin matkan tarkemmat tiedot ja varaukset tästä.

Yleistiedot

  • Matkojen vastuullinen matkanjärjestäjä on Kon-Tiki Tours
  • Hintojen tarkempi sisältö sekä Varaus- ja maksuehdot Kon-Tikin verkkosivustolla matkakohtaisesti
  • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
  • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kon-Tiki Tours on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
  • Lisäksi Kon-Tiki Tours on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
  • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Varaa kohde Kon-Tiki Tours: Wellness-matkat (opastetut ryhmämatkat)

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Elämyksen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Kon-Tiki Tours: Wellness-matkat (opastetut ryhmämatkat)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.