BUGA-puutarhamessut ja satumainen Heidelberg 3.-6.6.2019

Lähde hakemaan uusia ideoita unelmiesi puutarhaan ja pihaan Heilbronnin BUGA-puutarhamessuilta. Samalla tutustumme idylliseen Heidelbergiin sekä risteilemme jokilaivalla pitkin Neckar-jokea.

Hinta

Hinta €/henkilö 2-hh 1-hh
3.-6.6.2019 1.019 1.189

– Finnairin edestakaiset reittilennot Helsinki-Frankfurt-Helsinki turistiluokassa
– lentokenttä- ja hotelliverot
– ohjelman mukaiset majoitukset aamiaisella valitussa huonetyypissä
– ohjelman mukaiset ruokailut (2 x lounas)
– ohjelman mukaiset kuljetukset ja sisäänpääsyt
– suomalaisen paikallisoppaan palvelut kohteessa
– ALV

Maanantai 3.6. Helsinki – Frankfurt – Heidelberg
Lentoaikataulu: Helsinki-Frankfurt AY1411 klo 07:40-09:20

Tapaamme suomalaisen paikallisoppaan Frankfurtin kentällä. Jatkamme bussilla Heidelbergiin, jossa teemme kaupunkikierroksen oppaan johdolla tutustuen vanhaan kaupunkiin sekä linnakukkulaan. Schlossbergillä sijaitseva Heidelbergin linna on valtavan kokoinen raunioalue. Täältä myös aukeaa Heidelbergin paras näköala: huikea panoraamanäkymä kohti vanhan kaupungin punatiilisiä barokkirakennuksia ja koko Heidelbergin symbolia, Karl-Theodor-kivisiltaa.

Historiallinen 140 000 asukkaan Heidelberg tunnetaan kauniin rauniolinnan lisäksi yliopistostaan, joka on Saksan vanhin ja edelleen yksi Euroopan parhaista. Heidelberg tunnetaan myös Neckar-joen varrella mutkittelevasta ns. Filosofien polusta, jolla filosofit Goethe ja Hegel tapasivat kävellä maailman olemusta pohdiskellen. Ostostarjontaa voi katsastaa Hauptstraßen, reilun kilometrin mittaiselta kävelykadulta, jonka varrella sijaitsee valtava määrä erilaisia liikkeitä ja ravintoloita. Joukkoon mahtuu niin kansainvälisiä ketjuja kuin lukuisia pikkupuotejakin.

Päätämme kierroksen lounaaseen ja majoitumme Bayrischer Hof

Tiistai 4.6. BUGA-messut Heilbronn
Tänään tutustumme BUGA-puutarhamessuihin, missä teemme ensin 1,5 tunnin opastetun kierroksen (opastus on englannin kielinen), jonka jälkeen on omaa aikaa kierrellä näyttelyalueella. Suomea puhuva opas on ryhmän mukana koko retkipäivän.

Vuoden 2019 BUGA-puutarhamessut järjestetään Heilbronnissa, noin tunnin ajomatkan päässä Heidelbergistä. 40 hehtaarin kokoiselle alueelle rakennettu puutarha-alue levittäytyy idyllisen Neckar-joen varrelle viiniviljelmien ja rakennusten lomaan. Nähtävillä on mm. ruusutarha, sieniviljelmiä, vanhoja hedelmäpuita, lääkekasveja, kukkanäyttelyitä, kesäisiä niittyjä ja tietenkin laaja valikoima erilaisia kukkaistutuksia.

Keskiviikko 5.6. Jokiristeily
Aamiaisen jälkeen astumme laivaan ja teemme 1,5 tunnin jokimatkan Neckar-jokea pitkin aina idylliseen Neckarsteinachin kaupunkiin asti. Kaupunki tunnetaan ”neljän linnan kaupunkina” ja kaupungin päänähtävyydet ovatkin sen neljä keskiaikaista linnaa. Matkan varrella saamme ihailla Neckar-joten laaksoa vanhoine linnoineen. Perillä teemme kävelykierroksen sen viehättävässä vanhassa kaupungissa ristikkotaloineen ja kirkkoineen ja nautimme lounaan joen rannalla. Lounaan jälkeen palaamme jokea pitkin takaisin Heidelbergin hotellille.

Torstai 6.6. Kotimatka
Päivä on vapaa-aikaa nauttia vielä Heidelbergin nähtävyyksistä ja ostosmahdollisuuksista.Lähtö hotellilta lentokentälle noin klo 16:00

Lentoaikataulu: Frankfurt-Helsinki AY1416 klo 19:25-22:50

Huom! Matkaohjelma sitoumuksetta. Pyydä tarkempi matkaohjelma toimistostamme.

Ryhmän minimikoko 15.

  • Palvelumaksu 22 €/ varaus.
  •  Matkaohjelmat vaativat normaalia yleiskuntoa ja pääsääntöisesti matkustajan tulee kyetä liikkumaan itsenäisesti ilman apua. Osaan vierailukohteista on mahdollisuus tutustua vain jalkaisin ja reiteillä voi olla portaita ja korkeuseroja. Mikäli matkustaja tarvitsee matkalle avustajan, on hänen hankittava ja kustannettava avustaja itse. Matkanjärjestäjän edustaja/matkanjohtaja/opas ei voi toimia matkustajan henkilökohtaisena avustajana. Lisäksi matkustajan on ilmoitettava jo ennen varauksen tekemistä esteettömyydestään ja neuvoteltava matkalle osallistumisesta. Myöskään dementiasta tai muusta muistisairaudesta kärsivä ei turvallisuussyistä voi osallistua matkalle ilman henkilökohtaista avustajaa.
  • Mahdolliset ruoka-ainerajoitteet tulee esittää matkavarauksen yhteydessä. Huomioithan, että matkan ryhmäruokailut on tilattu ennakkoon ja erikoisruokatoivomuksia ei aina voida toteuttaa. Lähetämme tiedot ruoka-ainerajoitteista etukäteen kohteisiin, mutta toiveiden toteutumista emme voi taata.
  • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
  • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
  • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
  • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Varaa kohde Kotiliesi: BUGA-puutarhamessut ja satumainen Heidelberg 3.-6.6.2019 (opastettu ryhmämatka)

Varaa matkasi tästä.

Varaa online »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Elämyksen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Kotiliesi: BUGA-puutarhamessut ja satumainen Heidelberg 3.-6.6.2019 (opastettu ryhmämatka)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.