Keväinen Maggiorejärvi - kehon ja mielen matka 29.4.-4.5.2019

Italian kevät on oivaa aikaa sekä mielen että fyysisen kunnon kohotukseen; luonto on raikkaimmillaan ja kukinta kauneimmillaan – lisäksi lämpötilat ovat kesäisiä, mutta harvoin paahtavan kuumia. Matkan aikana avaamme sekä mielen että kehon keväälle ja ihastelemme keväistä kukkaloistoa.

Hinta

Hinta €/henkilö 2-hh 1-hh
29.4.-4.5.2019 1.398 1.598
 • Finnairin edestakaiset reittilennot Helsinki-Milano-Helsinki turistiluokassa
 • lentokenttä- ja hotelliverot
 • ohjelman mukaiset majoitukset aamiaisella valitussa huonetyypissä
 • ohjelman mukaiset ruokailut ruokajuomineen (2 x illallinen + 1 x lounas)
 • ohjelman mukaiset kuljetukset ja sisäänpääsyt
 • kolme ohjattua joogatuntia ohjelman mukaisesti
 • suomalaisen paikallisoppaan palvelut kohteessa
 • ALV

** ½ litra mineraalivettä + n.1/4 litra viiniä

Maanantai 29.4. Helsinki – Milano – Maggiorejärvi
Lentoaikataulu: Helsinki-Milano AY1751 klo 08:00-10:05

Tapaamme suomalaisen paikallisoppaan, Satu Mäkelän lentokentän tuloaulassa. Ennen Maggiorejärveä käymme lumoavalla Ortajärvellä, jossa käymme pyhiinvaelluskukkulalla sekä teemme venematkan saarelle, jonka rauhassa sijaitsee mm. benediktiiniläisluostari. Siirrymme Maggiorejärven alueelle ja kirjaudumme järven rannalla sijaitsevaan Grand Majestic hotelliin. Tervetuloillallinen.

Tiistai 30.4. Joogaa, kuntoilua ja puutarhoja
Ennen aamiaista aloitamme aamun joogaopettajan ohjauksella, jossa teemme 1,5 tunnin hathajoogan perussarjan sovittaen sen sekä aloittelijalla että kokeneemmalle joogaajalle. Aamiaisen jälkeen vierailemme Isola Madre – saarella ja tutustumme kävellen keväiseen kasvitieteellisen puutarhaan sekä Borromeon suvun kesäpalatsiin. Iltapäivällä teemme vielä köysiratamatkan ylös Mottarone-vuorelle ja teemme siellä kävelykierroksen huikaisevissa maisemissa. Illansuussa tapaamme vappucocktailin merkeissä.
(Päivän kävelyosuus on noin 4 km)

Keskiviikko 1.5. Villa Taranton puutarha vappulounaalla
Ennen aamiaista aloitamme aamun noin 1,5 tunnin joogahetkellä perussarjaa syventäen. Aamiaisen jälkeen siirrymme kävellen Villa Taranton upeaan puistopuutarhaan, jossa teemme leppoisan kävelykierroksen ihastellen kevään kukintaa. Täällä nautimme myös vappulounaan. (Päivän kävelyosuus on noin 6 km)

Torstai 2.5. Santa Caterinan luostari ja Stresa
Ennen aamiaista aloitamme aamun noin 1,5 tunnin joogahetkellä perussarjaa syventäen. Aamiaisen jälkeen teemme venematkan Santa Caterinan keskiaikaiseen luostariin ja sen rauhalliseen tunnelmaan. Luostarivierailun jälkeen matka jatkuu Stresan kaupunkiin, joka on Maggiorejärven suurin ja vilkkain keskittymä. Tutustumme siellä mm. luonnontuotteistaan kuuluisaan rohtoapteekkiin. Aikaa jää myös omatoimiseen kiertelyyn ja ostoksiin.

Perjantai 3.5. Borromeo ja Pescatorin kalastajasaari
Aamupäivä on varattu omiin mieltymyksiin – mahdollisuus joogahetkeen. Iltapäivällä tutustumme Borromeon suvun historiaan ja nykypäivään vierailemalla järven pääsaarella Isola Bellalla. Tutustumme palatsiin ja ihastelemme sen koristeellisia huoneita ja peilisaleja. Palatsin upeassa terassipuutarhassa näemme lukuisia hedelmäpuita, ruusuja sekä valkoisia riikinkukkoja ja patsaita.
Kierroksen jälkeen matka jatkuu idylliselle Pescatorin kalastajasaarelle, jonka kapeat kujat täyttävät toinen toistaan idyllisemmät kalaravintolat. Täällä nautimmekin herkullisen kalaisan päivällisen.

Lauantai 4.5. Comojärvi ja kotimatka
Hyvästelemme Maggiorejärven ja siirrymme Comojärvelle.Saamme tutustua alueen silkintuotannon historiaan silkkimuseossa sekä ihailla vielä silmiä hiveleviä maisemia sekä historiallisia palazzoja ja huviloita ennen kotiin paluuta. Kuljetus lentokentälle.
Lentoaikataulu: Milano-Helsinki AY1756 klo 19:00-22:55

Huom! Matkaohjelma sitoumuksetta. Kysy tarkempi matkaohjelma toimistostamme.

Ryhmän minimikoko on 15.

 • Palvelumaksu 22 €/ varaus.
 •  Matkaohjelmat vaativat normaalia yleiskuntoa ja pääsääntöisesti matkustajan tulee kyetä liikkumaan itsenäisesti ilman apua. Osaan vierailukohteista on mahdollisuus tutustua vain jalkaisin ja reiteillä voi olla portaita ja korkeuseroja. Mikäli matkustaja tarvitsee matkalle avustajan, on hänen hankittava ja kustannettava avustaja itse. Matkanjärjestäjän edustaja/matkanjohtaja/opas ei voi toimia matkustajan henkilökohtaisena avustajana. Lisäksi matkustajan on ilmoitettava jo ennen varauksen tekemistä esteettömyydestään ja neuvoteltava matkalle osallistumisesta. Myöskään dementiasta tai muusta muistisairaudesta kärsivä ei turvallisuussyistä voi osallistua matkalle ilman henkilökohtaista avustajaa.
 • Mahdolliset ruoka-ainerajoitteet tulee esittää matkavarauksen yhteydessä. Huomioithan, että matkan ryhmäruokailut on tilattu ennakkoon ja erikoisruokatoivomuksia ei aina voida toteuttaa. Lähetämme tiedot ruoka-ainerajoitteista etukäteen kohteisiin, mutta toiveiden toteutumista emme voi taata.
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Varaa kohde Kotiliesi: Keväinen Maggiorejärvi – kehon ja mielen matka 29.4.-4.5.2019 (opastettu ryhmämatka)

Varaa matkasi tästä.

Varaa online »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Elämyksen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Kotiliesi: Keväinen Maggiorejärvi – kehon ja mielen matka 29.4.-4.5.2019 (opastettu ryhmämatka)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.