Adventtimatka Krakovaan 6.-9.12.2019

Virittäydy jouluiseen tunnelmaan sympaattisessa Krakovassa. Kaupungin keskustori on adventtina parhaimmillaan näyttävin jouluvaloin koristeltuna, ja myyntikojut ovat täynnä paikallisia käsitöitä ja perinteisiä jouluherkkuja.

Matkalla tulevat tutuksi myös kaupungin tärkeimmät nähtävyydet, vaikuttava Auschwitz sekä Wieliczkan suolakaivos. Jouluiseen tunnelmaan virittäydymme konsertissa.

Hinta

Hinta €/henkilö 2-hh 1-hh
6.-9.12.2019 960,00 1.110,00
 • Finnairin edestakaiset lennot turistiluokassa Helsinki – Krakova – Helsinki
 • lentokenttä- ja hotelliverot
 • ohjelman mukainen majoitus valitussa huonetyypissä aamiaisella
 • ohjelman mukaiset kuljetukset, retket ja sisäänpääsyt
 • ohjelman mukaiset ateriat (2 x lounas, 1 x illallinen)
 • illallisella ruokajuomat (2 juomaa + kahvi ja vesi)
 • joulukonsertti
 • suomenkielisen matkanjohtajan palvelut paikan päällä
 • ALV

Perjantai 6.12. Helsinki – Krakova
Lentoaikataulu: Helsinki-Krakova AY1161 klo 10:10-11:10
Suomea puhuva matkanjohtaja Marketa Sindelova on vastassa lentoaseman tuloaulassa. Teemme ensin kaupunkikierroksen tutustuen kaupunkiin. Suuntamme ensin Wawelin linnan alueelle ja käymme tutustumassa sen katedraalin. Vanhassa kaupungissa näemme mm. Jagiellon yliopiston ja Marian kirkon sekä torin, jossa sijaitsevat kaupungin isoimmat joulumarkkinat. Päätämme kierroksen lounaaseen, jonka jälkeen siirrymme Kazimierzin juutalaiskaupunginosaan. Käymme synagogassa ja saamme samalla kuulla juutalaisten historiasta ja kulttuurista. Käymme myös Oscar Schindlerin tehtaassa ja tutustumme tämän kuuluisan elokuvan taustoihin. Majoitumme Kazimierzin sydämeen  Puro Kazimierz hotelliin.

Lauantai 7.12. Retki Auschwitziin
Tänään ajamme noin 70 kilometrin päässä sijaitsevalle Auschwitzin keskitysleirille, joka oli yksi Natsi-Saksan suurimmista. Nykyisin museona toimiva leiri on Puolan merkittävimpiä matkailukohteita ja sekä puolalaisten että juutalaisten kärsimyshistorian muistomerkki. Auschwitz-Birkeaun leirimuseo dokumentoi, säilyttää ja esittelee Auschwitzin eri leirien historiaa. Museo on vuodesta 1979 ollut Unescon maailmanperintölistalla. Museo koostuu Auschwitz I:n rakennuksista, joita saksalaiset eivät ehtineet hävittää, sekä Auschwitz II:n eli Birkenaun leirin jäänteistä. Jälkimmäisestä on yhä olemassa junalaiturit, joiden kautta miljoonat uhrit ajettiin kaasukammioihin. Lounas päivän aikana. Retken kesto noin 6 tuntia.
Alkuillasta tapaamme jälleen ja lähdemme kuuntelemaan jouluista konserttia.

Sunnuntai 8.12. Wieliczkan suolakaivos
Aamupäivällä tutustumme Wieliczkan suolakaivokseen. Kaivokset ovat vertaansa vailla koko Euroopassa. Maan alla avautuu tarunomainen suolamaailma; kilometrien mittaisten käytävien varrella näemme suolasta tehtyjä taidokkaita patsaita ja saleja. Käymme myös Pyhän Kingan kappelissa, suuressa maanalaisessa kirkossa, jonka kristallikruunut ja alttaritaulut on tehty suolasta. Suolakaivos on yksi Unescon maailmanperintökohteista. Huom! Retken aikana kävellään paljon.
Iltaa vietämme Kletsmer-illallisen ja juutalaismusiikin merkeissä.

Maanantai 9.12. Kotimatka
Aamiainen ja huoneiden luovutus sekä kuljetus lentokentälle.
Lentoaikataulu: Krakova-Helsinki AY1162 klo 11:50-14:45

Huom! Matkaohjelma sitoumuksetta. Pyydä tarkempi matkaohjelma toimistostamme.

Ryhmän minimikoko 15.

 • Palvelumaksu 22 €/ varaus.
 •  Matkaohjelmat vaativat normaalia yleiskuntoa ja pääsääntöisesti matkustajan tulee kyetä liikkumaan itsenäisesti ilman apua. Osaan vierailukohteista on mahdollisuus tutustua vain jalkaisin ja reiteillä voi olla portaita ja korkeuseroja. Mikäli matkustaja tarvitsee matkalle avustajan, on hänen hankittava ja kustannettava avustaja itse. Matkanjärjestäjän edustaja/matkanjohtaja/opas ei voi toimia matkustajan henkilökohtaisena avustajana. Lisäksi matkustajan on ilmoitettava jo ennen varauksen tekemistä esteettömyydestään ja neuvoteltava matkalle osallistumisesta. Myöskään dementiasta tai muusta muistisairaudesta kärsivä ei turvallisuussyistä voi osallistua matkalle ilman henkilökohtaista avustajaa.
 • Mahdolliset ruoka-ainerajoitteet tulee esittää matkavarauksen yhteydessä. Huomioithan, että matkan ryhmäruokailut on tilattu ennakkoon ja erikoisruokatoivomuksia ei aina voida toteuttaa. Lähetämme tiedot ruoka-ainerajoitteista etukäteen kohteisiin, mutta toiveiden toteutumista emme voi taata.
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Varaa kohde OP: Adventtimatka Krakovaan 6.-9.12.2019 (opastettu ryhmämatka)

Varaa matkasi tästä.

Varaa online »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Elämyksen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

OP: Adventtimatka Krakovaan 6.-9.12.2019 (opastettu ryhmämatka)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.