OP: Hampuri joulutorien aikaan 25.-28.11.2019

Hansakaupunki Hampurissa on kymmeniä joulutoreja, joiden tunnelma syntyy kauniista kojuista ja perinteistä. Toreille tullaan seurustelemaan ja nauttimaan hehkuviiniä ja ruokaherkkuja. Vauras ja vieraanvarainen Hampuri on mielenkiintoinen yhdistelmä merta, kanavia, siltoja, musiikkia, historiaa ja ainutlaatuista arkkitehtuuria.

Hinta

Hinta €/henkilö 2-hh 1-hh
25.-28.11.2019 1.298 1.649

– Finnairin edestakaiset lennot turistiluokassa Helsinki – Hampuri – Helsinki
– lentokenttä- ja hotelliverot
– ohjelman mukainen majoitus valitussa huonetyypissä aamiaisella
– ohjelman mukaiset kuljetukset, retket ja sisäänpääsyt
– ohjelman mukaiset ateriat (3 x lounas)
– suomenkielisen matkanjohtajan palvelut paikan päällä
– osittain paikalliset opastukset
– ALV

Maanantai 25.11. Helsinki – Hampuri
Lentoaikataulu: Helsinki-Hampuri AY1423 klo 07:50-08:50
Suomalainen matkanjohtaja Sirkka-Liisa Aalto on vastassa lentoaseman tuloaulassa. Tutustumme kaupunkiin heti lentokentältä alkaen ja näemme keskustan tärkeimmät nähtävyydet bussista käsin. Päätämme kierroksen yhteiseen tervetulolounaaseen, jonka jälkeen majoitumme Marriott hotelliin .

Tiistai 26.11 Merellinen Hampuri
Tutustumme Hampurin merelliseen puoleen. Vedellä on suuri merkitys Hampurille. Elbe, Alsterin-järvet, kanavat ja fleete – vesiväylät luovat kaupungille aivan erityisen tunnelman. Hampurin satama-alueelle on syntynyt aivan uusi elinvoimainen kaupunkimaisema -HafenCity, jonne on rakennettu ultramoderneja asuntoja, hotelleja, toimistoja ja ravintoloita.
Nähtävyys on myös arkkitehtuuriltaan hämmästyttävä vuonna 2017 valmistunut Hampurin uusi upea konserttitalo, Elbphilharmonie – lempinimeltään ”Elfi”, joka on suuren aallon muotoon rakennettu rakennus ja alaosana on käytetty vanhaa tiilikivivarastorakennusta. Käymme Elfin suosituksi tulleella Plaza-aukiolla, 37 metrin korkeudessa ja saamme yleiskuvan ja selostuksen tästä ainutlaatuisesta arkkitehtonisesta rakennuksesta ja nautimme upeasta näköalasta, satamaan ja kaupunkiin.

Ennen lounasta teemme kierroksen Internationales Maritimes –merimuseossa. Merimuseo ja satamakaupunki Hampuri kuuluvat ehdottomasti yhteen sillä hansakaupunki Hampuria on mahdoton kuvitella ilman merenkulkua. Museossa tutustumme merenkulun historiaan sekä laivojen ja tekniikan kehitykseen alkuajoista saakka. Museo kertoo tutkijoista, valloittajista, kapteeneista ja merimiehistä. Lounas.

********************************

Illalla halukkailla on mahdollisuus lisämaksusta hankkia liput Hampurin valtionoopperaan.
**********************************
Hampurin valtionooppera: Giacomo Puccinin ooppera La Boheme. Lipun hinta 120 €/ lippu, 1 kategoria

Keskiviikko 27.11. Speicherstadtista miniatyyreihin ja säveltäjiin.
Jatkamme Hampuriin tutustumista Speicherstadtin vapaasatamassa. Speicherstadt sataman kupeessa on maailman parhaiten säilyneiden vanhojen punatiilivarastojen alue ja se on myös Unescon maailmanperintökohde. Rakennukset ovat uusgoottilaista tiilikiviarkkitehtuuria ja niissä on nykyään museoita, ravintoloita ja eri alojen toimistoja. Talot ja kanavanvarsinäkymät ovat jo riittävä syy tutustua Speicherstadtiin, jonka varastoihin laivat ovat tuoneet kaivattuja tuontituotteita merien takaa.
Speicherstadtissa sijaitsee myös ihmeellinen Miniatur Wunderland – miniatyyrimaailma, josta on kehittynyt koko Saksan suosituin matkailunähtävyys. Täällä pääsemme tarkastelemaan maailmaa miniatyyrikoossa – alue on kooltaan 1500 m2 kahdessa kerroksessa. Rakennuskustannukset ovat jo 21 miljoonaa ja uuden luominen jatkuu. Lattia-alan peittää maailman pisin pienoisrautatie. Rata kulkee 13 kilometrin matkan halki maiden, nähtävyyksien, maisemien ja tapahtumien; vilkasta liikennettä niin merellä, maissa kuin ilmassa, tulivuoren purkauksia, yön ja päivän vaihtumiset..
Lounaan nautimme paikallisessa ravintolassa, jonka jälkeen jälkeen teemme tutustumiskierroksen Säveltäjien kortteliin. Kauniisti kunnostetut Hampurin porvariston ja kauppiaiden rakennukset Peterstrassella tarjoavat ihanteellisen paikan saada Hampurin musiikkihistoria elämään. Vuonna 1971 avattu Brahms-museo on houkutellut kävijöitä ympäri maailmaa. Sen jälkeen on tullut Carl Philipp Emanuel Bachin, Georg Philipp Telemannin, Johan Adolf Hassen, Fannyn ja Felix Mendelssohnin ja Gustav Mahlerin näyttelyt – kaikki he ovat eläneet ja vaikuttaneet Hampurissa.

Torstai 28.11. Vapaa aikaa ja kotimatka
Päivä on aikaa tehdä ostoksia, käydä joulutoreilla, museoissa ja lounaalla.
Kuljetus lentokentälle
Lentoaikataulu: Hampuri-Helsinki AY1426 klo 19:10-22:05

Huom! Matkaohjelma sitoumuksetta. Pyydä tarkempi matkaohjelma toimistostamme.

Ryhmän minimikoko 15.

  • Palvelumaksu 22 €/ varaus.
  •  Matkaohjelmat vaativat normaalia yleiskuntoa ja pääsääntöisesti matkustajan tulee kyetä liikkumaan itsenäisesti ilman apua. Osaan vierailukohteista on mahdollisuus tutustua vain jalkaisin ja reiteillä voi olla portaita ja korkeuseroja. Mikäli matkustaja tarvitsee matkalle avustajan, on hänen hankittava ja kustannettava avustaja itse. Matkanjärjestäjän edustaja/matkanjohtaja/opas ei voi toimia matkustajan henkilökohtaisena avustajana. Lisäksi matkustajan on ilmoitettava jo ennen varauksen tekemistä esteettömyydestään ja neuvoteltava matkalle osallistumisesta. Myöskään dementiasta tai muusta muistisairaudesta kärsivä ei turvallisuussyistä voi osallistua matkalle ilman henkilökohtaista avustajaa.
  • Mahdolliset ruoka-ainerajoitteet tulee esittää matkavarauksen yhteydessä. Huomioithan, että matkan ryhmäruokailut on tilattu ennakkoon ja erikoisruokatoivomuksia ei aina voida toteuttaa. Lähetämme tiedot ruoka-ainerajoitteista etukäteen kohteisiin, mutta toiveiden toteutumista emme voi taata.
  • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
  • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
  • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
  • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Varaa kohde OP: Hampuri joulutorien aikaan 25.-28.11.2019 (opastettu ryhmämatka)

Varaa matkasi tästä.

Varaa online »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Elämyksen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

OP: Hampuri joulutorien aikaan 25.-28.11.2019 (opastettu ryhmämatka)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.