Itävallan ja Slovenian viinitiellä 12.-16.9.2019

Itävallan Toscanaksi kutsutun Steiermarkin viinialueen maisemat ja idylliset viinikylät suorastaan lumoavat kauneudellaan. Postikorttimaisemia ihailemme myös Slovenian puolella alppien syleilyssä sijaitsevassa Bledissä sekä sympaattisessa Ljubljanassa. Pääsemme myös mukaan seuraamaan Almatrieb-kyläjuhlaa, jossa nuoret hevoset palaavat alas alppiniityiltä siellä vietetyn kesän jälkeen.

Hinta

Hinta €/henkilö 2-hh 1-hh
12.-16.9.2019 1.298 1.459
 • Finnairin edestakaiset reittilennot Helsinki – Wien/Ljubljana – Helsinki
 • ohjelman mukaiset majoitukset valitussa huonetyypissä aamiaisella
 • ohjelman mukaiset ruokailut sis. ruokajuoman (3 x lounas, 1 x illallinen)
 • ohjelman mukaiset kuljetukset, sisäänpääsyt ja retket
 • suomalaisen paikallisoppaan palvelut paikan päällä
 • lentokenttä- ja hotelliverot
 • ALV

Torstai 12.9. Helsinki – Wien – Graz
Lentoaikataulu: Helsinki-Wien AY1471 klo 08:30-09:55

Suomalainen paikallisopas, Kirsi Hytönen on vastassa lentokentän tuloaulassa. Suuntamme kohti etelää ja Grazin kaupunkia. Majoittumisen jälkeen teemme kävelykierroksen Grazin vanhassa kaupungissa, joka kuuluu Unescon kulttuuriperintölistalle. Illallinen. Hotelli Mercure Graz (3 yötä)

Perjantai 13.9. / Etelä-Steiermarkin viinitietä pitkin Mariboriin
Retkeilemme Itävallan Toscanaksi kutsutulla Etelä-Steiermarkin viinitiellä, joka sijaitsee Grazin etelä-puolella lähellä Slovenian rajaa. Jyrkät viinikukkulat ja viehättävät viinitilat ovat ilo silmälle. Vierailemme viinitilalla ja maistelemme alueen upeita valkoviinejä. Lounaan jälkeen koukkaamme Slovenian puolelle ja vierailemme Mariborissa, joka sijaitsee viinikukkuloiden ympäröimänä Drau-joen rannalla. Kävelemme viehättävän vanhan kaupungin halki ja näemme mm. renessanssiaikaisen kaupungintalon, romaaniselta ajalta peräisin olevan katedraalin, Mariborin linnan ja maailman vanhimmat viiniköynnöksen 400 vuoden takaa.

Lauantai 14.9. / Lipizzanhevosten siittolavierailu ja Almatrieb-kyläjuhla
Ajamme Bärnbachn kylään ja vierailemme arkkitehtuurisesti mielenkiintoisessa Friedensreich Hundertwasserin suunnittelemassa kirkossa.
Jatkamme kohti Lipizzanhevosten siittolaa, jossa kuulemme valkoisten hevosten yli 500 vuotisesta historiasta ja saamme ihastella tammoja ja varsoja.
Pääsemme näkemään myös Almabtrieb-kyläjuhlan, jossa nuoret hevoset palaavat alas alppiniityiltä siellä vietetyn kesän jälkeen. Hevosten kaulaa koristavat kukkaset, musiikki soi ja paikalliset ovat pukeutuneet Tranchten-kansallisasuihinsa. Alueella on ruokakojuja joka makuun.

Sunnuntai 15.9. Klagenfurt, Wörtherjärvi ja Bled-kävelykierros
Suuntaamme kohti Itävallan eteläisintä liittovaltiota Kärnteniä ja vierailemme Klagenfurtin kaupungissa. Teemme siellä kävelykierroksen, jonka jälkeen matka jatkuu kohti upeaa vuorten ympäröimää turkoosin sinistä Wörther-järveä.
Lounaan jälkeen jatkamme matkaa Slovenian puolelle Juliaanisten alppien kainalossa lepäävään Bledin kaupunkiin. Tutustumme kaupungin idyllisiin postikorttimaisemiin kävellen. Illalla saavumme Slovenian pääkaupunki Ljubljanan liepeille ja majoitumme Austria Trend Ljubljana hotelliin (1 yö)

Maanantai 16.9. Ljubljana ja kotimatka
Tutustumme Slovenian pääkaupunkiin, Ljubljanaan. Kaupunkiin tunnelmaa luovat vanhat kujat, vehreät puutarhat ja kaupunkia halkova Ljubljanica-joki. Kävelykierroksella näemme mm. jugend-tyylisen lohikäärmesillan ja kaupungin halki kiemurtelevan Ljubljanica-joen sekä Kaupungintalon ja Pyhän Nikolauksen katedraalin. Keskiaikainen linna komeilee lähes 400 metriä korkean kukkulan laella. Lounaan jälkeen jää vielä vapaa-aikaa ostoksiin ja omiin mieltymyksiin ennen paluukuljetusta lentokentälle.

Lentoaikataulu: Ljubljana-Helsinki AY1202 klo 19:10-22:45

Huom! Matkaohjelma sitoumuksetta. Pyydä tarkempi matkaohjelma toimistostamme.

Ryhmän minimikoko 15.

 • Palvelumaksu 22 €/ varaus.
 •  Matkaohjelmat vaativat normaalia yleiskuntoa ja pääsääntöisesti matkustajan tulee kyetä liikkumaan itsenäisesti ilman apua. Osaan vierailukohteista on mahdollisuus tutustua vain jalkaisin ja reiteillä voi olla portaita ja korkeuseroja. Mikäli matkustaja tarvitsee matkalle avustajan, on hänen hankittava ja kustannettava avustaja itse. Matkanjärjestäjän edustaja/matkanjohtaja/opas ei voi toimia matkustajan henkilökohtaisena avustajana. Lisäksi matkustajan on ilmoitettava jo ennen varauksen tekemistä esteettömyydestään ja neuvoteltava matkalle osallistumisesta. Myöskään dementiasta tai muusta muistisairaudesta kärsivä ei turvallisuussyistä voi osallistua matkalle ilman henkilökohtaista avustajaa.
 • Mahdolliset ruoka-ainerajoitteet tulee esittää matkavarauksen yhteydessä. Huomioithan, että matkan ryhmäruokailut on tilattu ennakkoon ja erikoisruokatoivomuksia ei aina voida toteuttaa. Lähetämme tiedot ruoka-ainerajoitteista etukäteen kohteisiin, mutta toiveiden toteutumista emme voi taata.
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Varaa kohde OP: Itävallan ja Slovenian viinitiellä 12.-16.9.2019 (opastettu ryhmämatka)

Varaa matkasi tästä.

Varaa online »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Elämyksen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

OP: Itävallan ja Slovenian viinitiellä 12.-16.9.2019 (opastettu ryhmämatka)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.