Veronan oopperajuhlat 8.-11.8.2019

Romanttinen Romeon ja Julian kaupunki Verona ihastuttaa joka-vuotisten mahtavien oopperajuhlien näyttämönä. Matkalla lumoudut joko Verdin Aidasta tai Puccinin Toscasta – tai vaikka molemmista!

Tutustumme myös kuohuviinien maailmaan, teemme retken Gardajärven helmeen Sirmioneen ja risteilemme Isola del Gardan saarelle. Lähde oopperamatkalle aurinkoiseen Italiaan.

Hinta

Hinta €/henkilö 2-hh 1-hh
8.-11.8.2019 1.398 1.698
 • Finnairin edestakaiset reittilennot Helsinki – Milano – Helsinki
 • 3 yön majoitus valitussa huonetyypissä aamiaisella
 • ohjelman mukaiset ruokailut ruokajuomineen (2 x lounas)
 • lähtöpäivänä maistiaisia aperitiivien kera
 • ohjelman mukaiset kuljetukset, sisäänpääsyt ja retket
 • yksi oopperalippu joko Aida tai Tosca – esitykseen (Poltrone-paikat)
 • suomalaisen paikallisoppaan palvelut
 • lentokenttä- ja hotelliverot
 • ALV
 • matkavakuutus
 • juomarahat
 • lisämaksullinen oopperalippu

Torstai 8.8. Helsinki – Milano – Verona
Lentoaikataulu: Helsinki-Milano AY1751 klo 08:00-10:05

Suomalainen paikallisopas Eliisa Niinimäki on vastassa lentokentän tuloaulassa. Matkalla Veronaan pysähdymme ihastuttavalla Franciacortan kuohuviinialueella ja nautimme perheomisteisella viinitilalla kevyen lounaan tilan omia kuohuviinejä maistellen. Lounaan jälkeen jatkamme Veronaan ja majoitumme Best Western De´Capuleti hotelliin.

Perjantai 9.8. / Verona tutuksi – illalla Aida Arenalla
Aamupäivällä teemme parin tunnin mittaisen kävelykierroksen romanttisessa Veronassa. Lounas.

Matkan hintaan sisältyy yksi ooppera joko Aida tai Tosca. Lisämaksusta 149 € on mahdollista nähdä molemmat.

Klo 19:45 lähdemme hotellista oppaan johdolla kävellen kohti Arenaa.
Klo 20:45 Giuseppe Verdin Aidan esitys alkaa.

Lauantai 10.8. Vapaa päivä – illalla Tosca Arenalla
Matkan hintaan sisältyy yksi ooppera joko Aida tai Tosca. Lisämaksusta 149 € on mahdollista nähdä molemmat.

Klo 19:45 lähdemme hotellista oppaan johdolla kävellen kohti Arenaa.
Klo 20:45 Puccinin Tosca esitys alkaa.

Sunnuntai 11.8. Gardajärven kautta kotimatkalle
Lähdemme Gardajärven kautta kotimatkalle. Ajamme ensin Veronasta Sirmioneen, Gardajärven eteläosan helmeen. Sirmione on kaunis niemenkärki, johon myös roomalaiset aikanaan ihastuivat. Kaupunkia vartioi upea Scala-suvun linna ja niemenkärjen päässä on tunnettu roomalainen huvilaraunio Catulluksen luolat. Myös oopperalaulaja Maria Callas aikanaan omisti talon Sirmionessa. Kävelemme keskustan läpi kapeita katuja pitkin kohti yksityislaivan lähtöpaikkaa. Pääsemme koko ryhmä risteilemään yhdellä laivalla, näemme samettisen sinisen Gardajärven ja sen pittoreskeja kyliä. Suuntaamme Isola del Garda –saarelle, joka vielä tänäkin päivänä on yksityisomistuksessa. Pääsemme tutustumaan saareen ja vierailemme sen kauniissa puutarhassa sekä osassa yksityishuvilaa. Vierailun päätteeksi nautimme aperitiivit syötävän kera puutarhassa.
Vierailun jälkeen palaamme Sirmioneen ja jatkamme bussilla Malpensan lentokentälle.

Lentoaikataulu: Milano-Helsinki AY1756 klo 19:00-22:55

Huom! Matkaohjelma sitoumuksetta. Kysy tarkempi matkaohjelma toimistostamme.

Ryhmän minimikoko 15.

Eliisa on asunut Italiassa yli 30 vuotta ja työskennellyt kaikki nämä vuodet matkailualalla: oppaana eri puolilla Italiaa ja matkatoimistossa suunnitellen erityyppisiä ryhmämatkoja suomalaisille. Väliin ovat mahtuneet myös opiskeluvuodet italialaisessa yliopistossa: aiheena historia, keskiajan taidehistoria ja kirjallisuus. Eliisalla on todella monipuolinen Italian tuntemus, hän perehdyttää asiakkaat Italian historiaan, kulttuuriin, taiteeseen, enogastronomiaan ja nykypäivään miellyttävällä ja kiinnostavalla tavalla. Eliisan tyyli opastaa on kovin pidetty ryhmien keskuudessa ja monesti samat asiakkaat palaavat Italiaan yhä uudelleen juuri Eliisan opastamille matkoille.

 • Palvelumaksu 22 €/ varaus.
 •  Matkaohjelmat vaativat normaalia yleiskuntoa ja pääsääntöisesti matkustajan tulee kyetä liikkumaan itsenäisesti ilman apua. Osaan vierailukohteista on mahdollisuus tutustua vain jalkaisin ja reiteillä voi olla portaita ja korkeuseroja. Mikäli matkustaja tarvitsee matkalle avustajan, on hänen hankittava ja kustannettava avustaja itse. Matkanjärjestäjän edustaja/matkanjohtaja/opas ei voi toimia matkustajan henkilökohtaisena avustajana. Lisäksi matkustajan on ilmoitettava jo ennen varauksen tekemistä esteettömyydestään ja neuvoteltava matkalle osallistumisesta. Myöskään dementiasta tai muusta muistisairaudesta kärsivä ei turvallisuussyistä voi osallistua matkalle ilman henkilökohtaista avustajaa.
 • Mahdolliset ruoka-ainerajoitteet tulee esittää matkavarauksen yhteydessä. Huomioithan, että matkan ryhmäruokailut on tilattu ennakkoon ja erikoisruokatoivomuksia ei aina voida toteuttaa. Lähetämme tiedot ruoka-ainerajoitteista etukäteen kohteisiin, mutta toiveiden toteutumista emme voi taata.
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Varaa kohde OP: Veronan oopperajuhlat 8.-11.8.2019 (opastettu ryhmämatka)

Varaa matkasi tästä.

Varaa online »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Elämyksen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

OP: Veronan oopperajuhlat 8.-11.8.2019 (opastettu ryhmämatka)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.