Pääsiäismatka Wieniin 18.-21.4.2019

Keväisellä pääsiäismatkalla Wieniin tutustumme pääsiäistoreihin, hurmaavaan Wachaun – jokilaaksoon kukkivine aprikoosipuineen sekä Schlosshofin värikkääseen narsissi- ja tulppaanimereen. Musiikillista antia on mahdollisuus hakea Lepakko-operetin parista tai kuuluisan Wienin poikakuoron esityksestä pääsiäispäivän aamuna.

Hinta

Hinta €/henkilö 2-hh 1-hh
18.-21.4.2019 1.098,00 1.229,00
 • Finnairin edestakaiset reittilennot Helsinki – Wien – Helsinki lentokenttäveroineen
 • ohjelman mukaiset majoitukset valitussa huonetyypissä aamiaisella
 • ohjelman mukaiset kuljetukset, sisäänpääsyt ja retket
 • ohjelman mukaiset ruokailut ruokajuomineen* (3 x lounas)
 • suomalaisen paikallisoppaan palvelut paikan päällä
 • ALV

*pieni olut, viini tai alkoholiton juoma

 • matkavakuutus
 • juomarahat
 • lisämaksulliset konserttiliput

Torstai 18.4. Helsinki – Wien
Lentoaikataulu: Helsinki – Wien AY1471 klo 08:30-09:55

Lentokentän tuloaulassa on vastassa Itävallassa asuva paikallisopas Kirsi Hytönen. Teemme kaupunkikiertoajelun, jonka aikana näemme kaupungin tärkeimpiä nähtävyyksiä. Käymme myös Schönbrunnin linnan edustalla sijaitsevalla viehättävällä pääsiäistorilla, jonka kojuissa on myynnissä perinteisiä pääsiäiskoristeita ja elintarvikkeita. Lounas ja majoittuminen Austria Trend Ananas-hotelliin.

Perjantai 19.4. Vanhankaupungin kävelykierros ja Wienin Filharmonikkojen kotitalo
Tutustumme tarkemmin Wienin vanhaan kaupunkiin kävellen ja kuulemme tarinoita kaupungin historiasta ja nykypäivästä. Näemme myös Freyung-aukion perinteisen pääsiäistorin, jolla voimme ihastella noin 40.000 käsinmaalattua pääsiäismunaa.
Käymme myös tutustumassa Wienin Filharmonikkojen kotitaloon ja sen Kultaiseen saliin, joka on monille tuttu uudenvuoden perinteisestä ja tunnetusta konsertista.

Lauantai 20.4. Retki Tonavan jokilaaksoon
Teemme kokopäiväretken Tonavan jokilaaksoon. Vierailemme ensin upeassa barokkiaikaisessa Stift Melkin benediktiiniläisluostarissa, joka on rakennettu 60 metriä korkean kallionkielekkeen päälle, kolmen joen risteyskohtaan. Luostarikierroksen jälkeen lähdemme tutustumaan Unescon suojelukohteena olevaan 35 km pitkään Tonavan jokilaaksoon, Wachaun alueeseen. Tonava mutkittelee romanttisen viininviljelysalueen halki ja alueelle on tunnusomaista lukuisat kirkot, linnanrauniot ja luostarit. Jyrkillä rinteillä kasvavat terasseittain viiniköynnökset ja hiukan tasaisimmilla alueilla aprikoosiviljelmät, joiden kukintoaika on parhaimmillaan. Lounaan jälkeen teemme kävelykierroksen Dürnsteinin romanttisessa pikku kylässä, jonka yläpuolella olevan rauniolinnan tiloissa 1100-luvulla englannin kuningasta Rikhard Leijonamieltä pidettiin vankina.

Klo 19:00 halukkailla on mahdollisuus nähdä Johann Straussin Lepakko-operetti. Paikka: Volksopera. Lipun hinta 120 €/lippu, 1 kat. Liput varataan ja maksetaan matkavarauksen yhteydessä

Sunnuntai 21.4. Schlosshofin pääsiäismarkkinat ja kotimatka
Klo 09:15 halukkailla on mahdollisuus nähdä Wienin poikakuoron esitys aamujumalanpalveluksen yhteydessä. Paikka: Hofburgkapelle. Lipun hinta 40 €/lippu, 2.kat. Liput varataan ja maksetaan matkavarauksen yhteydessä.

Puolen päivän aikoihin suuntaamme hotellilta kohti Schlosshofin barokkiaikaista linnaa, joka sijaitsee noin 50 km matkan päässä Wienistä, lähellä Itävallan ja Slovakian rajaa. Prinz Eugen von Savoyen rakennutti linnan ja sen upean 7-terassisen puutarhan. Linnan puutarhassa on viehättävät pääsiäismarkkinat ja siellä kukkii keväisin noin 10.000 kevätkukkaa; narsisseja ja tulppaaneja. Päätöslounas linnan ravintolassa ja kuljetus lentokentälle.

Lentoaikataulu: Wien-Helsinki AY1476 klo 19:15-22:35

Huom! Matkaohjelma sitoumuksetta. Kysy tarkempi matkaohjelma toimistostamme.

Ryhmän minimikoko 15.

 • Palvelumaksu 22 €/ varaus.
 •  Matkaohjelmat vaativat normaalia yleiskuntoa ja pääsääntöisesti matkustajan tulee kyetä liikkumaan itsenäisesti ilman apua. Osaan vierailukohteista on mahdollisuus tutustua vain jalkaisin ja reiteillä voi olla portaita ja korkeuseroja. Mikäli matkustaja tarvitsee matkalle avustajan, on hänen hankittava ja kustannettava avustaja itse. Matkanjärjestäjän edustaja/matkanjohtaja/opas ei voi toimia matkustajan henkilökohtaisena avustajana. Lisäksi matkustajan on ilmoitettava jo ennen varauksen tekemistä esteettömyydestään ja neuvoteltava matkalle osallistumisesta. Myöskään dementiasta tai muusta muistisairaudesta kärsivä ei turvallisuussyistä voi osallistua matkalle ilman henkilökohtaista avustajaa.
 • Mahdolliset ruoka-ainerajoitteet tulee esittää matkavarauksen yhteydessä. Huomioithan, että matkan ryhmäruokailut on tilattu ennakkoon ja erikoisruokatoivomuksia ei aina voida toteuttaa. Lähetämme tiedot ruoka-ainerajoitteista etukäteen kohteisiin, mutta toiveiden toteutumista emme voi taata.
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Varaa kohde Suomen Kuvalehti: Pääsiäismatka Wieniin 18.-21.4.2019 (opastettu ryhmämatka)

Varaa matkasi tästä.

Varaa online »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Elämyksen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Suomen Kuvalehti: Pääsiäismatka Wieniin 18.-21.4.2019 (opastettu ryhmämatka)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.