Provence ja Ranskan Riviera 17.-22.9.2019

Välimeren rannikko ja Provence ovat Etelä-Eurooppaa parhaimmillaan; Välimeren turkoosina hohtava meri, mereen jyrkästi syöksyvät kallionrinteet sekä pittoreskit pikkukylät ovat tyypillisiä alueen postikorttimaisemia. Ranskan itänurkassa sijaitsevat alueen kuuluisimmat lomakohteet: Aix-en–Provence, Antibes ja Saint Tropez ja viiniseuduista tunnetuimpia on Chateauneuf-du-Pape.

Hinta

Hinta €/henkilö 2-hh 1-hh
17.-22.9.2019 1.579 1.859
 • Finnairin edestakaiset reittilennot Helsinki – Nizza – Helsinki lentokenttäveroineen
 • ohjelman mukaiset majoitukset valitussa huonetyypissä aamiaisella
 • ohjelman mukaiset kuljetukset, sisäänpääsyt ja retket
 • ohjelman mukaiset ruokailut ruokajuomineen (2 x lounas, 2 x illallinen)
 • suomalaisen paikallisoppaan palvelut paikan päällä
 • paikallisopas Aix-en-Provencessa
 • ALV
 • matkavakuutus
 • juomarahat

Tiistai 17.9. Helsinki – Nizza – Juan-les-Pins
Lentoaikataulu: Helsinki-Nizza AY1601 klo 08:05-10:25

Lentokentän tuloaulassa on vastassa matkanjohtaja Satu Mäkelä. Ajamme Nizzan historialliseen keskustaan, jossa nautimme kevyen lounaan. Lounaan jälkeen on vapaa-aikaa käyskennellä Nizzan vanhan kaupungin kortteleissa ja rantabulevardilla ennen kuin siirrymme hotelliimme Juan-les-Pinsin rantakaupunkiin.
Tervetuloillallinen. Hotel Helios (2 yötä)

Keskiviikko 18.9. Antibes
Aamupäivän vietämme leppoisasti Antibes‘in historiallisessa keskustassa, joka on tunnettu vihanneksista ja tuoreista hedelmistä notkuvista Le Marché Provencalin maalaismarkkinoista sekä Pablo Picasson museosta.

Torstai 19.9. Saint Tropez – Aix-en-Provence
Aamiaisen ja huoneiden luovutuksen jälkeen jatkamme bussilla pitkin Ranskan Rivieran rannikkoa kohti Aix-en-Provencea. Matkalla teemme pysähdyksen ylellisessä Saint Tropezissa. Saavumme illan suussa Aix-en-Provenceen, joka on tunnetusti alueen viihtyisimpiä kaupunkeja katukahviloineen. Majoittumisen
jälkeen teemme pienen kävelykierroksen tutustuen keskusta-alueeseen. Hotelli du Globe (3 yötä)

Perjantai 20.9. Tutustumme Aix-en Provenceen
Tutustumme Aix-en-Provencen hurmaavaan pikkukaupunkiin paikallisoppaan johdolla. Kaupunki on kuuluisa myös taidemaalari Paul Cezannesta ja seuraammekin hänen jalanjälkiään aina Saint Victoire -vuorelle, jossa maistelemme Provencen roseviinejä paikallisella viinitilalla nauttien myös kevyen lounaan.

Lauantai 21.9. Avignon ja Chateauneuf-du-Papen viinialue
Vierailemme Avignonin kaupungissa, joka tunnetaan paavin pakopaikkana 1300-luvulla. Kaupungin tärkein nähtävyys onkin mahtipontinen paavin linnoituspalatsi, johon voi tutustua omatoimisesti. Avignonista siirrymme Chateauneuf-du-Pape’n pikkuruiseen viinikaupunkiin ja käymme suuressa viiniosuuskunnassa tutustumassa alueen viinintuotantoon ja maistelemassa tuotteita. Retken lopuksi piipahdamme vielä pienessä suklaapuodissa. Illansuussa palaamme Aix-en-Provencen hotelliin ja nautimme jäähyväisillallisen.

Sunnuntai 22.9. Grassen ja Cannesin kautta kotiin
Aamiaisen ja huoneiden luovutuksen jälkeen siirrymme ylempänä vuorilla sijaitsevaan Grassen hajuvesikaupunkiin tutustuen hajuvesien maailmaan. Käymme myös elokuvajuhlistaan tunnetussa Cannesissa ennen Nizzan lentokentälle saapumista.

Lentoaikataulu: Nizza-Helsinki AY1604 klo 20:30-00:45

Huom! Matkaohjelma sitoumuksetta. Pyydä tarkempi matkaohjelma toimistostamme.

Ryhmän minimikoko 15.

 • Palvelumaksu 22 €/ varaus.
 •  Matkaohjelmat vaativat normaalia yleiskuntoa ja pääsääntöisesti matkustajan tulee kyetä liikkumaan itsenäisesti ilman apua. Osaan vierailukohteista on mahdollisuus tutustua vain jalkaisin ja reiteillä voi olla portaita ja korkeuseroja. Mikäli matkustaja tarvitsee matkalle avustajan, on hänen hankittava ja kustannettava avustaja itse. Matkanjärjestäjän edustaja/matkanjohtaja/opas ei voi toimia matkustajan henkilökohtaisena avustajana. Lisäksi matkustajan on ilmoitettava jo ennen varauksen tekemistä esteettömyydestään ja neuvoteltava matkalle osallistumisesta. Myöskään dementiasta tai muusta muistisairaudesta kärsivä ei turvallisuussyistä voi osallistua matkalle ilman henkilökohtaista avustajaa.
 • Mahdolliset ruoka-ainerajoitteet tulee esittää matkavarauksen yhteydessä. Huomioithan, että matkan ryhmäruokailut on tilattu ennakkoon ja erikoisruokatoivomuksia ei aina voida toteuttaa. Lähetämme tiedot ruoka-ainerajoitteista etukäteen kohteisiin, mutta toiveiden toteutumista emme voi taata.
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Varaa kohde Suomen Kuvalehti: Provence ja Ranskan Riviera 17.-22.9.2019 (opastettu ryhmämatka)

Varaa matkasi tästä.

Varaa online »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Elämyksen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Suomen Kuvalehti: Provence ja Ranskan Riviera 17.-22.9.2019 (opastettu ryhmämatka)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.