Silversea risteilyt - Laatua ja konstailematonta tyyliä

Silversea Cruises -risteily-yhtiön konstailemattoman tyylikkäät alukset vievät unohtumattomille all inclusive risteilyille maailman merille ja mielenkiintoisiin satamiin niin lähelle kuin kauas. Kaiken huomioon ottava, henkilökohtainen palvelu ja mahdollisimman vähäiset aikataulut takaavat rentouttavan loman jokaisen omien toiveiden mukaan.

Intiimin kodikkaiden alusten kaikki hytit ovat ylellisiä, kauniisti sisustettuja ja merinäköalallisia sviittejä, joista useimmista löytyy myös parveke. Korkeatasoinen ruoka sekä laadukkaat juomat virvokkeista viineihin ja shampanjaan sisältyvät hintaan. Vain vuosikertaviinit ja -shampanjat ja valikoima muita alholijuomia sekä kaviaari ovat lisämaksullisia. Voit ruokailla ravintoloissa juuri siinä seurueessa kuin haluat ja siihen aikaan kun haluat. Vaihtoehtona on ateriointi yksityisesti omassa sviitissä, joka varsinkin pitemmillä risteilyillä voi olla mukavaa vaihtelua. Hintaan sisältyvä huonepalvelu täyttää toiveet 24 tuntia vuorokaudessa. Jokaisen sviitin minibaarin juomavalikoima varustetaan matkustajan toiveiden mukaisilla virvoitus- ja alkoholijuomilla, ja sitä täydennetään päivittäin.

Silversea klassiset risteilyalukset

Viihdetarjonta aluksilla on maltillista ja kuitenkin monen maun kattavaa; on mm. klassisen musiikin konsertteja, taidokkaiden jazzkokoonpanojen esityksiä, mielenkiintoisia luentoja ja vaikkapa elokuvia tähtitaivaan alla. Näiden lisäksi on mahdollista seurata kirjailijoiden, taiteilijoiden tai eri alojen valovoimaisten asiantuntijoiden esityksiä esimerkiksi ruoasta ja viineistä. Unohtaa ei sovi myöskään kylpylän hemmottelevia hoitoja. Kaikilla risteilyillä on tarjolla vierailukohteissa lisämaksullista retkiohjelmaa sitä kaipaaville. Tietyillä risteilyllä järjestetään myös ainutlaatuisia erikoistapahtumia, esimerkkeinä vaikkapa yksityinen konsertti Sydneyn oopperatalossa tai illallinen Namibian autiomaassa.

Silversea Expeditions

Silversea Expeditions matkat vievät eripuolille maailmaa ja useimmiten hyvinkin erikoisiin ja tavalla tai toisella eksoottisiin kohteisiin. Matkustusmukavuudesta ei kuitenkaan tingitä vaan palvelu, sviitit, ruoka ja juomat ovat tuttua Silversea laatua.

Silver Expeditions -alus tunnetaan erityisesti risteilyistään Antarktikselle, mutta tutkimusmatkoja tehdään myös esim. Karibialla ja Afrikassa. Taitavat, omien alojensa huippuasiantuntijat pitävät matkan aikana niin luentoja kuin opastavat retkillä. Ja mikä hienointa, näillä risteilyillä kaikki retket sisältyvät hintaan.

Silver Galapagos -aluksella Galapagoksen ainutlaatuinen luonto ja eläimistö niin maalla kuin pinnan alla tulee tutuksi päivittäisten retkien ja luentojen kautta. Galapagos  on yksi harvoja paikkoja maailmassa, missä ihminen ei ole häirinnyt toimillaan eläimistöä ja sen vuoksi eläimiin pääsee tutustumaan todella lähietäisyydeltä. Galapagosilla koko retkiohjelma sisältyy hintaan.

Risteilymatkat toteutetaan räätälöidysti eli risteilyysi liitetään toiveesi mukaiset reittilennot ja hotellit. Risteilyjen paikkatilanteet, päivän hinnat ja muut lisätiedot toimistostamme.

Silversea risteilyt talvi 2021-2022 esitteeseen tästä.

Meiltä saat Finnair Plus -pisteitä matkoistasi. Lue lisää tästä.

Risteilymatkat toteutetaan räätälöidysti eli risteilyysi liitetään toiveesi mukaiset reittilennot ja hotellit. Risteilyjen paikkatilanteet, päivän hinnat ja muut lisätiedot toimistostamme.

Esimerkkihinnat

Tarkista hinnat ja reitit toimistostamme.
Hinnat ja paikkatilanteet vaihtelevat päivittäin.

 • Silversea risteily 2-hh merinäköala sviitissä
 • laivalla tarjottavat ateriat ja juomat, mm. virvoitusjuomat, viinit ja sampanjat
 • palvelurahat (service charge)
 • satamamaksut
 • viihde laivalla
 • ilmainen rajaton Wi-Fi
 • Lennot risteilysatamaan
 • tarvittavat hotellimajoitukset ennen ja jälkeen risteilyn
 • satamissa tehtävät retket
 • valikoidut premium luokan juomat
 • mahdolliset tarvittavat matkustusluvat ja viisumit

Klassiset risteilyalukset:
SILVER CLOUD – 296 matkustajaa
SILVER WIND – 298 matkustajaa
SILVER SHADOW, SILVER WHISPER – 382 matkustajaa
SILVER SPIRIT – 540 matkustajaa

Expeditions alukset:
SILVER EXPEDITIONS – 132 matkustajaa
SILVER GALAPAGOS – 100 matkustajaa
SILVER DISCOVERER – 128 matkustajaa

 • Ennakkomaksu: 25% risteilyn hinnasta ja vähintään 400 € / hlö tulee maksaa viimeistään seitsemän päivän kuluessa vahvistuksesta tai aikaisemmin, mikäli Silversea laivan paikkatilanteesta johtuen näin vaatii.
 • Loppumaksu: erääntyy 125 vrk ennen risteilyn alkua.
 • Palvelumaksu 25 €/ varaus.
 • Hinnat ovat esimerkkejä, jotka vaihtelevat sen mukaan kuinka täynnä risteily on. Tarkista päivän hinta toimistostamme.
 • Kysy muita risteilyjä, lähtöpäiviä ja hyttityyppejä toimistostamme!
 • Esimerkkihinta on arviohinta, lopullinen hinta selviää vahvistuksen yhteydessä.
 • Varauspyyntö -lomakkeen kautta teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan ja saatuamme hyväksynnän, varaamme matkan.
 • Esimerkkihinta edellyttää vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme.
  Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa.
 • Paikkoja rajoitetusti.

• Jos varaat risteilyysi lisämatkapalveluja verkkosivuillamme olevien online varauskanavien kautta sinuun EI sovelleta direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisia matkapaketteihin sovellettavia oikeuksia.
• Sen vuoksi CWT Kaleva Travel ei ole vastuussa näiden lisämatkapalveluiden asianmukaisesta suorittamisesta. Ongelmatapauksissa ota yhteyttä asianomaiseen palveluntarjoajaan.
• Jos kuitenkin varaat suosittelemiamme lisämatkapalveluita (esim. lennot, majoitus) asiakaspalvelumme kautta, yhteystiedot, viimeistään 24 tunnin kuluessa siitä, kun olet saanut varausvahvistuksen yritykseltämme, näistä matkapalveluista tulee osa yhdistettyä matkajärjestelyä. Siinä tapauksessa CWT Kaleva Travelilla on voimassa, siten kuin EU:n lainsäädännössä vaaditaan, suoja, jolla taataan CWT Kaleva Travelille suorittamiesi maksujen palauttaminen sellaisten palveluiden osalta, jotka jäävät suorittamatta siksi, että CWT Kaleva Travelista on tullut maksukyvytön. Maksuja ei kuitenkaan palauteta siinä tapauksessa, että asianomainen palveluntarjoaja tulee maksukyvyttömäksi.
• Lisätietoja maksukyvyttömyyden varalta annettavasta suojasta kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Varaa kohde Silversea risteilyt

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Elämyksen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Silversea risteilyt