Kultuurielämyksiä ja tyylikästä rantalomaa

Omaperäinen Espanjan Baskimaa on sekoitus vehreää maaseutua, kukkulaisia maisemia, merenrantaa ja kiintoisaa kulttuuria. Yhdistämällä Bilbaon ja San Sebastianin  saat kaupunki- ja rantaloman samassa paketissa.
Bilbao on tämän maakunnan suurin kaupunki ja tunnetaan lähinnä Guggenheimin taidemuseosta. Kaupungin läpi virtaa Nervión-joki, jonka varrella on mukava vilvoitella ja vanhassa kaupungissa voi herkutella aidossa paikallisessa ilmapiirissä.
Tyylikäs San Sebastian on taas miltei täydellinen rantalomakohde. Kaksi uimarantaa tarjoaa auringonpalvojille mukavat rantalomapuitteet ja vanha kaupunki on täynnä ravintoloita ja baareja, missä voi herkutella monenlaisilla merenantimilla. Matka Bilbaon ja San Sebastianin välillä taittuu kätevästi paikallisbussilla reilussa tunnissa.

Bilbao ja San Sebastian – yhdistelmämatka toteutetaan räätälöidysti eli toiveesi mukaisin reittilennoin ja hotellein. Lentoja on päivittäin, joten oleskelun pituuden kohteessa päätät itse. Lisätiedot toimistostamme.

Esimerkkihinnat

Esimerkkihinnat ajalle 1.6.20-31.8.20 – kysy hinnat toimistostamme muille ajankohdille

Hotel Miro Bilbao 3 yötä
Hotel Zenit San Sebastian 3 yötä

Hinta 6 vrk, €/henkilö 2-hh
1.6.20-31.8.20 1.521
 • Lufthansan edestakaiset lennot Helsinki Bilbao Frankfurtin tai Münchenin kautta
 • Lentolippuun kirjoitettavat verot
 • Kolmen yön majoitus Bilbaon Miro hotellissa aamiaisella
 • Kolmen yön majoitus San Sebastianin Zenit hotellissa aamiaisella
 • Bussilippu Bilbao-San Sebastian-Bilbao. Matka-aika n.1h20min. Hinta noin 20 €/henkilö meno/paluu. Bussilipun voi ostaa suoraan bussista tai netin kautta: www.alsa.es
 • Palvelumaksu 22  € / varaus
 • Kohteessa ei ole suomenkielistä palvelua.
 • Kaikki opastukset ovat englanniksi.
 • Matka ei sovellu liikuntarajoitteiselle.
 • Esimerkkihinta on arviohinta, lopullinen hinta selviää vahvistuksen yhteydessä.
 • Varauspyyntö -lomakkeen kautta teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan ja saatuamme hyväksynnän, varaamme matkan
 • Esimerkkihinta edellyttää vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme
 • Matkaohjelmaa on mahdollista muokata omien toiveiden mukaan
 • Mainitut hotellit ovat esimerkkejä ja varaustilanteesta riippuen matkalle varatut hotellit saattavat olla muita, lisävuorokaudet mahdollisia.
 • Jos lentoja sisältävien tarjousten edullisin hintaluokka on täynnä, pystymme usein tarjoamaan matkaa toisessa hintaluokassa tai muilla lentoyhtiöillä.
 • Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa.
 • Paikkoja rajoitetusti
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Hotellit

Hotel Maria Cristina San Sebastian

Belle époque-tyyliin sisustettu ensiluokkainen ja ainutlaatuinen hotelli San Sebastianin keskustassa viehättävän puutarhan ympäröimänä. Hotelli sisustettu suurilla kattokruunuilla, ylellisillä matoilla ja kauniilla marmorielementeillä.

-

Hotel Zenit San Sebastian

Tyylikäs ja moderni hotelli rauhallisella Morlansin alueella. San Sebastianin keskustaan ja rannalle on noin 15 minuutin kävelymatka.

Miro Hotel Bilbao

Trendikäs boutique-hotelli Guggenheimin museon edustalla. Hotelli on muotisuunnittelija Antonia Miron kädenjälkeä ja hotellin baarista on tullut suosittu taiteenystävien kokoontumispaikka.

+

Astoria7 San Sebastian

Moderni boutique-hotelli noin 15 minuutin kävelymatkan päässä San Sebastianin ydinkeskustasta. Hotellihuoneiden sisustuksessa on käytetty teemana kuuluisia elokuvatähtiä ja -ohjaajia, jotka ovat osallistuneet San Sebastianin elokuvafestivaalei...

Petit Palace Arana Bilbao

1800-luvun rakennukseen restaroitu kodikas turistiluokan hotelli vanhan kaupungin laidalla, lähellä monia perinteisiä tapas-baareja ja ostosmahdollisuuksia.

Hotellit kartalla

Varaa matka

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Varaa kohde Bilbao ja San Sebastian

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Elämyksen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Bilbao ja San Sebastian