Historiallisia nähtävyyksiä ja luonnonkauneutta

Eläväinen Lissabonin kaupunki on täynnä historiallisia nähtävyyksiä, lukuisia kahviloita, ostoskeskuksia sekä ilta- ja yöelämää. Diskot, baarit ja yökerhot ovat auki aamuyöhön ja fado-paikoissa antaudutaan kaihoisien fado-laulujen tunnelmiin.

Alle kahden tunnin lentomatkan päässä Lissabonista löytyy madeiraviinistä ja levadoistaan tunnettu Madeiran saari. Saaren pääkaupunki on Funchal, jonka vanhan kaupungin kapeilla kujilta löytyvät niin viehättävät pikkuputiikit kuin houkuttelevat kalaravintolat. Erityisesti Funchal tunnetaan upeista puistoistaan sekä kasvitieteellisestä puutarhastaan. Hiekkarantoja Madeiralla ei ole, mutta hyvät auringonotto ja uintimahdollisuudet löytyvät joko hotellin uima-altaalta tai merivesiuimaloista, joita Funchalissa on neljä.

Madeira tunnetaan myös ainutlaatuisesta luonnostaan, jossa matkaaja kohtaa ainutlaatuisen ja monipuolisen kasvillisuuden kukkaloistoineen sekä eläimistön kirjon. Vaihtelevan luontonsa tähden Madeira on todellinen aktiivilomailijan paratiisi. Parhaiten saaren henkeä salpaaviin maisemiin ja pikkukyliin tutustuu nimittäin kävellen kuuluisia levadoita eli kastelukanavia pitkin.  Vaeltajien suosimiin kävelyreitteihin kuuluvat muun muassa Rabaçalin laakson kolmen levadan reitti sekä Levada dos Tornos, jonka alkupisteeseen pääsee bussilla Funchalista.

Meriretki Madeiran ympäristöön kannattaa, sillä huikeiden maisemien lisäksi retkellä voi hyvällä onnella nähdä jopa delfiinejä ja valaita.

Lissabonin ja Madeiran yhdistelmämatka toteutetaan räätälöidysti eli toiveesi mukaisin reittilennoin ja hotellein. Lentoja on päivittäin, joten oleskelun pituuden kohteessa päätät itse. Voit sisällyttää matkaasi päiväretkiä ja kiertoajeluita sekä yhdistää muita matkakohteita. Lisätiedot toimistostamme.

Esimerkkihinnat

Hotel Tivoli Avenida, 3 yötä
Hotel Porto Santa Maria Madeira, 4 yötä
Huonetyypit viittaavat Madeiran hotelliin

Hinta 7 vrk, €/henkilö 2-hh/Studio-puutarhanäkymä 2-hh/Studio-osittainen merkinäköala
1.7.19-31.8.19 1203,00 1254,00

Hotel Lisboa Lissabon, 3 yötä
Hotel Quinta Bela Sao Tiago Madeira, 4 yötä
Huonetyypit viittaavat Madeiran hotelliin

Hinta 7 vrk, €/henkilö 2-hh 2-hh/puutarhanäkymä 2-hh/merinäköala
1.7.19-31.8.19 934,00 953,00 1017,00
 • TAP:n edestakaiset lennot Helsinki Madeira Lissabonin kautta
 • Lentolippuun kirjoitettavat verot
 • Kolmen yön majoitus valitussa hotellissa Lissabonissa standard-huoneessa
 • Neljän yön majoitus valitussa hotellissa Madeiralla valitussa huonetyypissä
 • Buffet aamiaiset

Lissabonin kaupunki perii jokaiselta turistiveron majoituksesta. Turistivero on 2 €/hlö/yö (yli 13 vuotiailta). Vero on maksettava käteisellä suoraan ao. majoitusliikkeeseen.

 • Palvelumaksu 22  € / varaus
 • Kohteessa ei ole suomenkielistä palvelua.
 • Kaikki opastukset ovat englanniksi.
 • Matka ei sovellu liikuntarajoitteiselle.
 • Esimerkkihinta on arviohinta, lopullinen hinta selviää vahvistuksen yhteydessä.
 • Varauspyyntö -lomakkeen kautta teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan ja saatuamme hyväksynnän, varaamme matkan
 • Esimerkkihinta edellyttää vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme
 • Matkaohjelmaa on mahdollista muokata omien toiveiden mukaan
 • Mainitut hotellit ovat esimerkkejä ja varaustilanteesta riippuen matkalle varatut hotellit saattavat olla muita, lisävuorokaudet mahdollisia.
 • Jos lentoja sisältävien tarjousten edullisin hintaluokka on täynnä, pystymme usein tarjoamaan matkaa toisessa hintaluokassa tai muilla lentoyhtiöillä.
 • Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa.
 • Paikkoja rajoitetusti
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Hotellit

Hotel Tivoli Avenida da Liberdade Lissabon

Elegantti ensimmäisen luokan hotelli, jolla loistava sijainti Avenida da Liberdade -pääkadulla. Hotellin katolta avautuu upea näkymä Lissabonin ylle.

-

Quinta Bela São Tiago Hotel Madeira

Viehättävä ensimmäisen luokan hotelli, joka on entisöity 1800-luvun herraskartanoon sekä laajennettu tyylikkäällä laajennusosalla. Funchalin historiallinen keskusta on lyhyen kävelymatkan päässä. Hotellista on upea näköala sekä merell...

Hotel Porto Santa Maria Madeira

Funchalin keskustassa sijaitseva ensimmäisen luokan merenrantahotelli. Hotelli vastaanottaa vain yli 16-vuotiaita hotellivieraita. Vanhan kaupungin ravintolat ovat hotellin välittömässä läheisyydessä. Lähellä ovat myös meriuimala, kauppahal...

Hotel Lisboa Lissabon

Moderni ensimmäisen luokan hotelli hyvällä paikalla Lissabonin keskustassa, lähellä ostosmahdollisuuksia. Hotellin ilmapiiri on trendikäs ja rento.

Hotellit kartalla

Varaa matka

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Varaa kohde Lissabon ja Madeira

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Elämyksen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Lissabon ja Madeira