Pittoreski Sorrento & satumainen Capri

Yhdistelmämatka viehättävään, jyrkälle rinteelle rakennettuun Sorrenton kaupunkiin Amalfin rannikolla sekä satumaiselle Caprin saarelle, joka tunnetaan upeista puutarhoista ja valkoisina hohtavista taloista.

Amalfin rannikon sininen meri, vihreät oliivilehdot, sitruuna- ja appelsiinipuut sekä pastellinväriset talot ovat houkutelleet paikalle taiteilijoita ja mahtimiehiä jo vuosisatojen ajan ja se on yhä Etelä-Italian suosituimpia lomakohteita. Rannikolla sijaitseva, jyrkälle kalliolle rakennettu Sorrenton kaupunki on viehättävä kauniine rakennuksineen, piazzoineen ja sokkeloisine kujineen. Sorrentosta käsin voi käydä ihmettelemässä Vesuviuksen juurella sijaitsevan muinaisen  Pompeijin kaupungin raunioita. Muuten päiväohjelman täyttävät kauniit maisemat ja ruokaelämykset sekä  pulahdukset virkistävään turkoosinsiniseen meriveteen.

Napolinlahdella sijaitseva satumainen ja kuvankaunis Caprin saari tunnetaan keskipäivän auringossa hohtavista valkoisista taloista, upeista puutarhoista ja Rooman valtakunnan aikaisista villoista ja kartanoista. Saarella on myös ainutlaatuinen maalaismainen luonto ja sen suosituin nähtävyys on sinertävää valoa hohkaava Grotto Azzurro eli sininen luola.  Tarjolla on rauhallisia patikointipolkuja, joita pitkin pääsee samoilemaan saaren kauniissa maisemissa. Saarella on kaksi kaupunkia; Capri ja Anacapri. Saarella liikkuminen paikasta toiseen sujuu helposti paikallisbusseilla, rinnejunalla tai taksilla.  Caprista on tullut myös monen kuuluisuuden kesänviettopaikka, jonka johdosta varsinkin Caprin kaupungista löytyy runsaasti huippumuotiliikkeitä ja korukauppoja.

Sorrento ja Capri yhdistelmämatka toteutetaan räätälöidysti eli toiveesi mukaisin reittilennoin ja hotellein. Lentoja on päivittäin, joten oleskelun pituuden kohteessa päätät itse. Lisätiedot toimistostamme.

Esimerkkihinnat

Hotel Mediterraneo Sorrento, 3 yötä
Relais Maresca Capri, 3 yötä

Hinta 6 vrk, €/henkilö 2-hh
1.10.19-31.10.19 1282,00

Hotel Mediterraneo Sorrento, 3 yötä
San Felice Capri, 3 yötä

Hinta 6 vrk, €/henkilö 2-hh
1.10.19-31.10.19 1223,00
 • Lufthansan edestakaiset lennot Helsinki Napoli Münchenin tai Frankfurtin kautta
 • Lentolippuun kirjoitettavat verot
 • Kolmen yön majoitus Sorrentossa Mediterraneo Sorrento hotellissa aamiaisella
 • Kolmen yön majoitus Caprilla San Felice Capri tai Relais Maresca hotellissa aamiaisella
 • Yksityinen kuljetus Napolin lentokentältä Sorrentoon ja Sorrenton hotellista satamaan
 • Yksityinen kuljetus Napolin satamasta Napolin lentokentälle
 • lauttaliput Sorrento-Capri-Napoli

Sorrento perii jokaiselta yli 17-vuotiaalta matkailijalta turistiveron majoituksesta. Turistivero on 3 tähden hotelleissa 1.00 €/hlö/yö, 4 tähden hotelleissa 1.50 €/hlö/yö ja 5 tähden hotelleissa 2 €/hlö/yö. Vero on maksettava käteisellä suoraan ao. majoitusliikkeeseen.

Sorrento
Hotel Mediterraneo Sorrento

Capri:
Hotel San Felice Capri
Relais Maresca

Hotellikuvaukset löytyvät sivun alalaidasta.

 • Sorrento-Capri lautta n. 20 minuuttia
 • Capri-Napoli lautta n. 50 minuuttia
 • Palvelumaksu 22  € / varaus
 • Kohteessa ei ole suomenkielistä palvelua.
 • Kaikki opastukset ovat englanniksi.
 • Matka ei sovellu liikuntarajoitteiselle.
 • Esimerkkihinta on arviohinta, lopullinen hinta selviää vahvistuksen yhteydessä.
 • Varauspyyntö -lomakkeen kautta teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan ja saatuamme hyväksynnän, varaamme matkan
 • Esimerkkihinta edellyttää vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme
 • Matkaohjelmaa on mahdollista muokata omien toiveiden mukaan
 • Mainitut hotellit ovat esimerkkejä ja varaustilanteesta riippuen matkalle varatut hotellit saattavat olla muita, lisävuorokaudet mahdollisia.
 • Jos lentoja sisältävien tarjousten edullisin hintaluokka on täynnä, pystymme usein tarjoamaan matkaa toisessa hintaluokassa tai muilla lentoyhtiöillä.
 • Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa.
 • Paikkoja rajoitetusti
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Hotellit

-

Hotel Mediterraneo Sorrento

Välimeren tunnelmaa huokuva ensimmäisen luokan merenrantahotelli. Hotelli sijaitsee kallionjyrkänteellä, josta avautuu upea näkymä Sorrenton lahdelle ja Vesuviukselle. Sorrenton kaupunkiin, joka sijaitsee noin kilometrin päässä, on hotellin ...

-

Hotel Villa San Felice Capri

Puistomaisessa ympäristössä sijaitseva kodikas ja hyvä turistiluokan hotelli. Hotelli on lyhyen kävelymatkan päässä Via Vittoriao Emanuelen ja Via Camerellen ostoskaduista, uimarannalta sekä pääaukio Piazza Umbertolta. Caprin satamasta yl...

Relais Maresca Capri

Elegantti ensimmäisen luokan hotelli, jolla erinomainen sijainti Caprin rantakadun varrella. Hotellista avautuu upea näkymä turkoosin siniselle Napolin lahdelle sekä Vesuvius-vuorelle. Hotelli tunnetaan erinomaisesta ravintolastaan.

Hotellit kartalla

Varaa matka

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Varaa kohde Sorrento ja Capri

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Elämyksen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Sorrento ja Capri