Sveitsin kiertomatka ikimuistoisilla maisemajunilla

Tällä yhdistelmämatkalla koet idyllisten alppikohteiden – Davosin, Zermattin ja Grindelwaldin lisäksi kolme maisemareittiä junalla Sveitsin upeissa alppimaisemissa. Matkan hintaan sisältyy lentojen ja majoituksien lisäksi junamatkat Bernina Expressin kyydissä Davosista palmupuiden Tiranoon, matka ”maailman hitaimmalla pikajunalla”, Glacier Expressilla Davosista Zermattiin sekä matka Zermattista Grindelwaldiin.

 

Esimerkkihinnat

Sunstar Alpine Hotel Davos 2 yötä
Sunstar Style Hotel Zermatt 2 yötä
Sunstar Alpine Hotel Grindelwald 2 yötä

Hinnat 6 vrk, €/henkilö 2-hh/standard 2-hh/superior
Lähdöt 15.7., 22.7., 29.7. 1527,00 1591,00
Lähdöt 5.8., 12.8., 19.8., 26.8., 2.9., 9.9., 16.9., 23.9., 30.9. 1399,00 1463,00

1.päivä: Saapuminen Zürichin kautta Davosiin ja majoittuminen Sunstar Alpine Hotel Davosiin. Matkaohjelma  yksityiskohtaisine aikatauluineen sekä junaliput maisemajuniin ovat odottamassa hotellin vastaanotossa.

2.päivä: Edestakainen junamatka Bernina Expressillä Italian puolelle Tiranon palmumaisemiin.  Rata ylittää Bernina-solan, jonka korkein kohta on 2253 metrin korkeudessa ja kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin.
Aikataulu talvi: Davos/Filisur -Tirano klo 09:33-12.49, paluu Tirano-Davos klo 14:26-17:17
Aikataulu kesä: Davos/Filisur -Tirano klo 09:53-13.32, paluu Tirano-Davos klo 15:12-18:46

3.päivä: Matkataan ”maailman hitaimmalla  pikajunalla” Glacier Expressillä Davosista Zermattiin. Tämä matka vie yli 100 sillan ja 56 tunnelin läpi maisemien vaihtuessa laaksoista alppimaisemiin. Majoittuminen Sunstar Style Hotel Zermattiin.
Aikataulu talvi: Davos-Zermatt (Glacier Express) klo 9:15-17:10
Aikataulu kesä: Davos-Zermatt (Glacier Express) klo 8:31-16:10

4. päivä: Omatoimista tutustumista kauniiseen Zermattin  kylään.

5.päivä: Matka jatkuu junalla Vispin, Spiezin ja Interlakenin kautta Grindelwaldiin. Matka-aika on noin 3 tuntia.  Saapuminen Grindelwaldiin ja majoittuminen Sunstar Hotelliin.

6.päivä: Omatoimista tutustumista satumaiseen Grindelwaldiin, Sveitsin kauneimpaan kolkkaan! Idyllinen Grindelwald on paratiisi niin vaeltajille kuin laskettelijoille. Maisemat ovat kuin sadusta. Voit ihailla miltei 4000 metrin korkuisten vuorten huippuja sekä tehdä jännittävän päiväretken Jungfraun-huipulle, josta löytyy Euroopan korkein juna-asema 3454 metrin korkeudessa. Illanvietto sujuu ravintoloissa sekä kaupoissa, joita Grindelwaldissa on enemmän kuin useimmissa muissa alppikylissä

7.päivä: Paluu Zürichin kautta takaisin Suomeen.

Juna-aikataulut Sveitsin juniin

 • Matkapäivät sunnuntai-lauantai
 • Lähtöpäivät 15.7., 22.7., 29.7., 5.8., 12.8., 19.8., 26.8., 2.9., 9.9., 16.9., 23.9., 30.9.
 • Palvelumaksu 22  € / varaus
 • Kohteessa ei ole suomenkielistä palvelua.
 • Kaikki opastukset ovat englanniksi.
 • Matka ei sovellu liikuntarajoitteiselle.
 • Esimerkkihinta on arviohinta, lopullinen hinta selviää vahvistuksen yhteydessä.
 • Varauspyyntö -lomakkeen kautta teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan ja saatuamme hyväksynnän, varaamme matkan
 • Esimerkkihinta edellyttää vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme
 • Jos lentoja sisältävien tarjousten edullisin hintaluokka on täynnä, pystymme usein tarjoamaan matkaa toisessa hintaluokassa tai muilla lentoyhtiöillä.
 • Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa.
 • Paikkoja rajoitetusti
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Hotellit

Sunstar Alpine Hotel Davos

Kodikas ensimmäisen luokan hotelli, jolla rauhallinen sijainti puistossa, lyhyen kävelymatkan päässä Promenadelta. Rautatieasemalle ja hissille on matkaa 500 metriä. Tunnelmaa hotelliin tuo aulabaari takkoineen.

Sunstar Style Hotel Zermatt

Kodikkaan tyylikäs alppihotelli viehättävän rauhallisessa Zermattin kylässä, joka on täysin autoton. Rautatieasemalle on matkaa 400 metriä ja lähimmälle hiihtohissille 300 metriä.

Sunstar Alpine Hotel Grindelwald

Viihtyisä ensimmäisen luokan alppihotelli keskeisellä paikalla viehättävässä Grindelwaldissa, n. 300 m rautatieasemalta. Hotellista avautuu upea näkymä Eigerin huipulle. Kotoisuutta hotelliin tuo aulan takkatuli. Hiihtohissi hotellia vastap...

Hotellit kartalla

Varaa matka

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Varaa kohde Sveitsin kiertomatka

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Elämyksen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Sveitsin kiertomatka