Bangkok & Myanmar

Aiemmin eristäytynyt Myanmar toivottaa nykypäivänä vierailijat tervetulleiksi. Mystisen Myanmarin infrastruktuuri on vielä paikoin vaatimattomalla tasolla, mutta kauniit maisemat, mielenkiintoiset ja ainutlaatuiset nähtävyydet ja ystävälliset ihmiset hurmaavat matkailijan. Täällä voit vielä tuntea itsesi tutkimusmatkailijaksi.

Matkan alkuun on varattu yksi kokonainen päivä omatoimiselle tutustumiselle Bangkokiin.  Kaupungissa yhdistyvät moderni nykypäivä ja ikiaikaiset uskomukset. Nähtävää ja koettavaa riittää sadoista temppeleistä Chao Praya -joen uiviin markkinoihin ja illan tunteina eloon heräävistä yömarkkinoista ultramoderneihin ostoskeskuksiin.

Matkaan on mahdollista liittää esimerkiksi rantalomaosuus jossakin Thaimaan monista rantakohteista tai liäsöitä Bangkokissa. Lisätiedot ja hinnat toimistostamme.

Huomioitavaa! Myanmarin viranomaiset ovat ilmoittaneet Shwedagon Pagodan kultaisen kupolin huoltotoimista tulevan talven, noin lokakuu 2018 – maaliskuu 2019 aikana. Kupoli on töiden aikana osittain suojarakenteiden peitossa, joten Pagodaa ei näe sen täydessä loistossa. (16.7.18)

Lue lisää Myanmar.
Lue lisää Thaimaa.

Esimerkkihinta

Bangkok 2 yötä: Anantara Riverside Bangkok Resort & Spa,
Yangon 1 yöt: Sule Shangri-La Hotel Yangon,
Bagan 1 yö: Heritage Hotel Bagan,
Mandalay 1 yö: Mercure Mandalay Hill Resort,
Inle Lake 2 yötä: Sanctum Inle Resort

Hinta 7 vrk, €/henkilö 2-hh Deluxe
1.10.-9.12.2018/ 1.1.-30.4.2019 3335,00

Hotellit esimerkkejä ja vahvistetaan varausvaiheessa.

Lähdöt Suomesta päivittäin

Päivä 1
Lento Helsingistä kohti Thaimaata.

Päivä 2
Saapuminen Bangkokiin. Kuljetus hotelliin. Majoittuminen Bangkokiin; Anantara Riverside Bangkok Resort & Spa tai vastaava.

Päivä 3
Tustuminen kaupunkiin omatoimisesti.

Päivä 4
Aamiainen hotellissa ja kuljetus lentokentälle. Lento Myanmarin suurimpaan kaupunkiin Yangoniin. Tutustuminen kaupunkiin kiertoajelulla, jonka aikana nähdään mm. siirtomaa-aikaisia rakennuksia, käydään Bogyoken markkinoilla (suljettu maanantaisin ja arkipyhinä) ja yhdellä maailman mahtavimmista uskonnollisista monumenteista, Shwedagon Pagodalla, jonka kultainen kupoli nousee 98 metrin korkeuteen. Talven 2018-2019 aikana kultauksen huoltotöiden takia Pagoda ei ole nähtävissä täydessä loistossaan. Lounas.
Yksi yö Yangonissa; Sule Shangri La Hotel tai vastaava.

Päivä 5
Aamulla kuljetus lentokentälle ja lento Baganiin. Heti saavuttua kiertoajelu, joka alkaa paikallismarkkinoilta ja jatkuu kaupungin lukuisille pagodeille ja temppeleille. Kierros jatkuu läheisessä Myinkaban kylässä olevaan lakkatyötehtaaseen, jossa valmistetaan maan kuuluisimpia käsitöitä. Sieltä jatketaan matkaa mm. Manuhan temppelille ja edelleen Unescon maailmanperintölistalla olevalle freskoistaan tunnetulle Byaukgyi temppelille.  Päivän päätteeksi ja sään salliessa ihaillaan auringonlaskua ikiaikaisten temppelimonumenttien ylle. Lounas.
Yksi yö Baganissa; Heritage Hotel tai vastaava.

Päivä  6
Aamiaisen jälkeen kuljetus lentokentälle ja lento maan toiseksi suurimpaan kaupunkiin Mandalayhin. Ajo Amarapuran kaupunkiin, jossa vieraillaan Mahagandayon kuuluisassa yli tuhannen buddhalaismunkin luostarissa. Matka jatkuu 150 vuotta vanhalle Beinin tiikkisillalle ja  Sagaing Hills vuorelle, jossa on upeiden näköalojen lisäksi vetäytymispaikka hartaille buddhalaisille. Iltapäivällä tutustutaan Mandalayn kaupunkiin. Upeiden ja erikoisten temppeleiden ja pagodien lisäksi vieraillaan Kalagan käsityökeskuksessa, jossa valmistetaan perinteisiä seinävaatteita. Auringonlaskua ihaillaan Mandalay Hill vuorelta, josta avautuvat näkymät kaupungin ylle. Lounas.
Yksi yö Mandalayssa; Mercure Mandalay Hill Resort tai vastaava.

Päivä 7
Aamiaisen jälkeen lennetään Hehon kaupunkiin, josta ajo Inle Lake –järven rantamille. Paikallisvenekuljetus hotelliin. 20 km pitkä Inle Lake –järvi ja sen taustalla nouseva Shanin –vuorijono tunnetaan erityisen kauniista maisemistaan. Iltapäivällä matkataan pitkähäntä veneen kyydissä läpi järvimaisemien ja vieraillaan Indaining –kylässä Nyaung Ohakin pagodan raunioilla. Lounas.
Kaksi yötä Inle Lake –järvellä; Sanctum Inle Resort tai vastaava.

Päivä 8
Aamiaisen jälkeen käynti paikallisella torilla (vain toripäivinä). Muutoin päivän aikana vene retkeillään Inle Lake –järvellä ja tutustutaan mm. paikallisten kalastustapoihin ja elämään, nähdään jalkasoutajia ja vieraillaan kutojien kylässä. Lounas.

Päivä 9
Aamiaisen jälkeen veneellä Nyaung Shwe´n kylään, josta autokuljetus Hehon lentokentälle. Lento Yangoniin ja lounas. Loppupäivän ohjelma lentokentälle lähtöön asti vapaa, opas ja auto ovat käytössä koko ajan. Kuljetus lentokentälle ja lento illansuussa Bangkokiin ja lento kohti Helsinkiä. Vaihtoehtoisesti voit jatkaa lomaa jossakin Thaimaan monista rantakohteista.

Päivä 10
Saapuminen Helsinkiin

Matkaa voidaan muokata toiveesi mukaan esim. lisäämällä öitä Bangkokissa tai jossakin rantalomakohteessa.
Lisätiedot toimistostamme.

 • Edestakaiset lennot Helsinki Bangkok ja edelleen Bangkok Yangon
 • lentolippuihin perittävät verot
 • matkaohjelman mukaiset kuljetukset Thaimaassa ja Myanmarissa
 • 2 yön majoituksen Bangkokissa aamiaisella
 • 5 yön Myanmarin kiertomatka ensimmäisen luokan hotelleissa ja ohjelmassa mainituin aterioin
 • ohjelman mukainen retkiohjelma Myanmarissa
 • etukäteen hankittava maksullinen Myanmarin viisumi
 • Palvelumaksu 22 € / varaus.
 • Kohteessa ei ole suomenkielistä palvelua.
 • Matka ei sovellu liikuntarajoitteiselle.
 • Esimerkkihinta on arviohinta, lopullinen hinta selviää vahvistuksen yhteydessä.
 • Varauspyyntö-lomakkeen kautta teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan ja saatuamme hyväksynnän varaamme matkan.
 • Esimerkkihinta edellyttää vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme.
 • Matkaohjelmaa on mahdollista muokata omien toiveiden mukaan.
 • Mainitut hotellit ovat esimerkkejä ja varaustilanteesta riippuen matkalle varatut hotellit saattavat olla muita, lisävuorokaudet mahdollisia.
 • Jos lentoja sisältävien tarjousten lentoyhtiön edullisin hintaluokka on täynnä, pystymme usein tarjoamaan matkaa lisämaksusta toisessa hintaluokassa tai muilla lentoyhtiöillä.
 • Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa.
 • Paikkoja rajoitetusti.
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Varaa kohde Bangkok ja Myanmar

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Elämyksen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Bangkok ja Myanmar