Botswanan safari & Victorian putoukset

Botswanan villi luonto tekee vaikutuksen monimuotoisuudellaan. Valtavien suojelualueiden lähes koskematon erämaa  ja tiheä eläimistö tekevät tästä luonnonystävän toivematkan.

Todellisten luonnonihmeiden pariin pääset heti Zimbabwen ja Sambian rajalla  sijaitsevilla Victorian putouksilla. Maaperän halkeama nielaisee Zambezin, yhden Afrikan suurimmista joista, sisäänsä luoden samalla maailman suurimman seinämän putoavaa vettä, josta nouseva vesisumu on antanut putouksille paikallisen nimen: ”ukkostava savu”. Sambiassa pääset lähelle putousten reunaa ja Zimbabwen puolella eteesi avautuu täysi näköala 1,7 kilometriä leveistä putouksista.

Seuraavaksi siirrytään viihtyisään safarimajaan Choben alueella, missä Chobe-joki rantoineen on ehdoton vetonaula. Mahdollisuudet nähdä eläimiä, kuten puhveleita, virtahepoja ja leijonia, ovat erinomaiset ja alueella on muun muassa maailman tihein keskittymä Afrikan elefantteja.

Matka huipentuu Okavangon suistoon, villiin veden ympäröimään keitaaseen, joka muuttaa muotoaan läpi vuoden. Alue on täynnä eläimiä ja lintuja, joita pääset tarkkailemaan niin jalan, kuin mokorolla, perinteisellä paikallisella veneellä. Alue Pom Pom Campin ympärillä on avointa ja pienten saarien täplittämää. Kirahvit, seeprat ja gnut ovat tavanomainen näky ja suurista petoeläimistä yleisimmin tavataan leijonia ja hyeenoja.

Lue lisää Victorian putouksista.
Lue lisää Botswanasta.

Matkaan on mahdollista lisätä öitä, matkakohteita, sekä käyttää muita majoitusvaihtoehtoja. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja räätälöimme toiveidesi mukaisen matkan.

Esimerkkihinnat

Ilala Lodge 2 yötä,
Chobe Elephant Camp 2 yötä,
Pom Pom Camp 2 yötä

Hinta 6 vrk, €/ henkilö 2-hh
1.4.-25.6./ 1.-30.11.2018 3935,00

Päivä 1
Lähtö Helsingistä Lontoon kautta kohti Johannesburgia.

Päivä 2
Saapuminen Johannesburgiin ja jatkolento Victorian putouksille. Kuljetus hotellille, jonne majoitutaan kahdeksi yöksi. Loppupäivä vapaata aikaa rentoutua tai tutustua putouksiin.

Päivä 3
Vapaata tutustumista kaupunkiin ja putouksiin oman ohjelman mukaan.

Päivä 4
Kuljetus Kasanen lentokentälle, josta lento sekä autokuljetus Chobe Elephant Campiin, jonne majoitutaan kahdeksi yöksi. Iltapäivällä safariajelu.

Päivä 5
Aamulla safariajelu ja iltapäivällä veneretki Chobe-joella.

Päivä 6
Lentoaikataulun salliessa aamulla safariajelu (vahvistetaan paikan päällä). Kuljetus ja lento Kasaneen, josta jatkolento Pom Pom Campiin, jonne majoitutaan kahdeksi yöksi.
Iltapäivällä luontoretki, jonka vaihtoehtoina ovat safariajelu tai -kävely, veneajelu tai retki perinteisellä Mokoro kanootilla.

Päivä 7
Aamulla ja iltapäivällä yllä mainituista vaihtoehdoista valitut retket.

Päivä 8
Lentoaikataulun salliessa aamulla safariajelu (vahvistetaan paikan päällä). Lento Maunin lentokentälle, josta jatkolento Johannesburgin kautta kotia kohti.

Päivä 9
Saapuminen Helsinkiin.

 • Edestakaiset lennot Helsinki-Johannesburg, paikallislennot Johannesburg-Victoria Falls ja Maun-Johannesburg sekä lentolippuihin perittävät lentokenttäverot
 • lento- ja autokuljetukset majoituspaikkojen välillä
 • 2 yön majoituksen Ilala Lodgessa Victoria Fallsissa aamiaisella
 • 2 yön majoituksen Chobe Elephant Campissa täysihoidolla juomineen
 • 2 yön majoituksen Pom Pom Campissa Okavangon suiston alueella täysihoidolla juomineen
 • ohjelman mukaiset retket
 • Zimbabwen maksullinen viisumi, joka hankitaan maahan saavuttaessa
 • Pääsymaksut Victorian putouksille
 • Sambian rajalla hankittava viisumi, mikäli putouksilla vieraillaan myös Sambian puolella
 • Lennoilla safarimajoille matkatavaran maksimipaino on 20 kg. Tavarat tulisi pakata pehmeään matkakassiin.
 • Palvelumaksu 22 €/ varaus.
 • Kohteessa ei ole suomenkielistä palvelua.
 • Kaikki opastukset ovat englanniksi.
 • Matka ei sovellu liikuntarajoitteiselle.
 • Esimerkkihinta on arviohinta, lopullinen hinta selviää vahvistuksen yhteydessä.
 • Varauspyyntö -lomakkeen kautta teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan ja saatuamme hyväksynnän, varaamme matkan.
 • Esimerkkihinta edellyttää vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme.
 • Matkaohjelmaa on mahdollista muokata omien toiveiden mukaan
 • Mainitut hotellit ovat esimerkkejä ja varaustilanteesta riippuen matkalle varatut hotellit saattavat olla muita, lisävuorokaudet mahdollisia.
 • Jos lentoja sisältävien tarjousten edullisin hintaluokka on täynnä, pystymme usein tarjoamaan matkaa toisessa hintaluokassa tai muilla lentoyhtiöillä.
 • Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa.
 • Paikkoja rajoitetusti.
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Hotellit

+

Ilala Lodge Victoria Falls

Hyvä turistiluokan hotelli Victorian putouksilla. Hotellista on alle 10 minuutin kävelymatka putouksille.

+

Chobe Elephant Camp

Hyvä turistiluokan safarimaja kallioisessa rinteessä Chobe-joelle avautuvin näköaloin. Elephant Camp sijaitsee rauhallisemmalla Chobe Forest Reserven alueella Choben kansallispuiston länsipuolella. Puiston Ngoma-portille on noin 10 minuutin ja K...

+

Pom Pom Camp Okavango Delta

Saaressa yksityisellä suojelualueella sijaitseva hyvä turistiluokan safarimaja. Pom Pom sijaitsee Okavangon suistoalueen sydämessä Moremi Game Reserven läntisellä rajalla, 20 minuutin lentomatkan päässä Maunista tai 1,5 tunnin päässä Kasa...

Hotellit kartalla

Varaa matka

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Varaa kohde Botswanan safari ja Victorian putoukset

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Elämyksen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Botswanan safari ja Victorian putoukset