Buenos Aires, Iguassu ja Rio

Yhdistelmämatkalla koet kaksi upeaa ja omaleimaista Etelä-Amerikan kaupunkia – elegantin Buenos Airesin ja räiskyvän Rio de Janeiron sekä lisäksi mahtavat Iguassun putoukset.

Buenos Aires on elegantti, moderni ja yhtä aikaa kuitenkin hyvin perinteikäs miljoonakaupunki. Kiihkeärytminen kaupunki tunnetaan tangon mekkana, mutta Buenos Aires tarjoaa myös tyylikästä arkkitehtuuria, oopperaa, teatteria ja edullisia ostoksia – herkullisia pihvejä unohtamatta.

Argentiinan ja Brasilian rajalla jylisevät mahtavat Iguassun putoukset. 275 vesiputousta syöksevät vettä ja nostattavat ympärilleen usvan, jossa sateenkaaren värit välkkyvät auringonpaisteessa. Ympäröivä kansallispuisto on täynnä elämää, kuten värikkäitä tukaaneja, apinoita ja kauniita perhosia. Argentiinan puolella pääset lähelle luontoa ja yksittäisiä putouksia, Brasilian puolella näet putouksien levittäytyvän edessäsi koko komeudessaan.

Sambakarnevaalien, jalkapallon ja legendaaristen rantojen Rio de Janeirossa yhdistyvät kaupunki- ja rantaloma. Lumoavan kauniin Rion nähtävyyksiä ovat Corcovado-vuoren jättimäinen Kristus-patsas, Sokeritoppavuori, sekä sambakoulut ja favela-slummit. Brasiliaisen rantaelämän makuun pääsee Copacabanan ja Ipaneman kuuluisilla rannoilla.

Meiltä saat Finnair Plus -pisteitä matkoistasi. Lue lisää tästä.

Matkat Argentiinaan ja Brasiliaan toteutetaan räätälöidysti eli toiveesi mukaisin reittilennoin ja hotellein. Lentoja on päivittäin, joten oleskelun pituuden kohteessa päätät itse. Voit sisällyttää matkaasi erilaisia päiväretkiä ja kiertoajeluita sekä yhdistää muita matkakohteita. Lisätiedot toimistostamme.

Lue lisää Buenos Airesista.
Lue lisää Iguassun putouksista.
Lue lisää Brasiliasta.

Esimerkkihinta

Buenos Aires 4 yötä: Intersur Recoleta ****
Iguassun putoukset 2 yötä: Vivaz Cataratas Hotel & Resort ****
Rio de Janeiro 4 yötä: Windsor Leme ****

Hotellit ovat esimerkkejä ja vahvistuvat varauksen yhteydessä.

Hinta 10 vrk, €/ henkilö 2-hh
1.1.-23.6.2020 3619
24.6.-21.8.2020 3788
22.8.-15.12.2020 3619

Esimerkkihinnat eivät ole voimassa karnevaalien, juhlapyhien ja argentiinalaisten ja brasilialaisten loma-aikoina. Tällaisia päivämääriä ovat esimerkiksi 21.-29.2.2020, 2.-23.4.2020, 1.-3.5.2020, 11.-14.6.2020, 4.-7.9.2020, 9.-13.10.2020, 31.10.-2.11.2020.

 • Lennot Helsinki Buenos Aires- Iguassu-Rio de Janeiro-Helsinki, sekä lentolippuihin perittävät lentokenttäverot
 • yksityiskuljetukset lentokentän ja hotellien välillä Buenos Airesissa, Riossa ja Iguassulla
 • 3  yön majoitus Buenos Airesissa Intersur Recoleta hotellissa tai vastaavassa aamiaisella
 • 2  yön majoitus Iguassulla Vivaz Cataratas hotellissa tai vastaavassa aamiaisella
 • 4 yön majoitus Rio de Janeirossa Windsor Leme hotellissa tai vastaavassa aamiaisella
 • muut ateriat matkaohjelman mukaan
 • Buenos Airesissa yksityinen kaupunkikiertoajelu ja Tangoshow ja illallinen La Ventanassa (yksityiskuljetus)
 • Iguassulla yksityisretki vesiputouksille Argentiinan puolelle
 • Riossa yksityiset retket Sokeritoppavuori ja Kristuspatsas sekä Guanabara Bay -risteily ja kaupunkikierros

Päivä 1
Lento Helsingistä Buenos Airesiin yhdellä koneenvaihdolla Amsterdamin tai Pariisin kautta.

Päivä 2 – Buenos Aires
Saapuminen Buenos Airesiin ja yksityiskuljetus hotelliin, jonne majoitutaan 4 yöksi. Loppupäivän ohjelma vapaa.
(aamiainen)

Päivät 3 – Buenos Aires
Yksityinen opastettu kaupunkierros. Neljän tunnin kierroksen aikana nähdään Buenos Airesin tärkeimmät nähtävyydet ja vieraillaan mm. Recoletan ja San Telmon alueilla.
(aamiainen)

Päivä 4 – Buenos Aires
Päivän ohjelma vapaa. Illalla yksityiskuljetus Tango showhun La Ventanassa San Telmon kaupunginosassa. Shown aikana nautitaan illallinen.
(aamiainen, illallinen)

Päivä 5 – Buenos Aires
Päivän ohjelma vapaa. Etukäteen varattavissa lisämaksullinen retki vehreälle Paranan suistoalueelle.
(aamiainen)

Päivä 6 – Iguassu
Yksityiskuljetus lentokentälle Buenos Airesissa ja lento Iguassulle. Lentokentältä joko kuljetus hotelliin tai  lisämaksullinen retki lintupuistoon ja Brasilian puoleisille putouksille.
Majoittuminen hotelliin 2 yöksi.
(aamiainen)

Päivät 7 – Iguassa
Aamupäivällä yksityinen retki Argentiinan puoleisille putouksille, jotka sijaitsevat 28 kilometriä Iguassun kaupungin keskustan ulkopuolella. Retken kohokohta ovat alueen suurimmat Devil´s Throat -putoukset.
Etukäteen varattavisssa lisämaksullinen joenlaskuretki.
(aamiainen)

Päivä 8 – Rio
Yksityiskuljetus lentokentälle Iguassulla ja lento Rioon. Siellä yksityiskuljetus hotelliin, jonne majoitutaan 4 yöksi.
Illallinen Palaca Churrascaria -ravintolassa.
(aamiainen, illallinen)

Päivä 9 – Rio
Aamiaisen jälkeen yksityinen kokopäiväretki Sokeritoppavuorelle ja Corcovado-vuoren Kristuspatsaalle, joka on yksi maailman seitsemästä ihmeestä. Corcovadolle noustaan junalla, josta matkan aikana ihaillaan niin vehreitä metsä- kuin upeita kaupunkinäkymiä. Corcovadolta jatketaan matkaa läpi kaupungin ja ohi kuuluisten ranta-alueiden. Lounas nautitaan perinteisessä paikallisessa ravintolassa.
Lounaan jälkeen kohteena on Sokeritoppavuori, jonne noustaan kahdella kaapelivaunulla. Upeita näkymiä on tarjolla niin Guanabaran lahdelle kuin Copacabanan rannalle, Santa Cruzin linnoitukselle kuin Corcovado-vuorelle.
(aamiainen, lounas)

Päivä 11 – Rio
Yksityinen puolipäivä retki, jonka aikana risteillään ensin kaksi tuntia Guanabaran lahdella ja nähdään Rio vesiltä käsin. Risteilyn jälkeen siirrytään kaupungin keskustaan, jossa tutustutaan kävellen Rion 2016 Olympialaisia varten kasvojen kohotuksen saaneeseen Water frontin alueeseen.
(aamiainen)

Päivä 12 – Rio
Päivän ohjelma on vapaa.
(aamianen)

Päivä 13
Yksityiskuljetus lentokentälle joko puolenpäivän tienoilla tai myöhäisiltapäivästä. Lento kohti Suomea, joko Amsterdamin tai Pariisin kautta.

Päivä 14
Lento Helsinkiin.

 

Matkaan on mahdollista ottaa lisäöitä kaikissa vierailukohteissa. Alkuun voi myös yhdistää käynnin Uruguayssa, jonne pääsee Buenos Airesista lautalla. Brasiliassa oleskelua voi jatkaa halutessa vaikkapa rantalomalla ihastuttavassa Buziosin rantakaupungissa.

 • Riossa osa hotelleista perii
 • Puerto Iguazun paikallisvero n. 2 € /hlö, joka maksetaan paikan päällä.
 • Buenos Aires:
  Retki Paranan suistoalueelle.

  Hinta: 180 €/ henkilö
  7 tunnin retken aikana veneillään Rio de la Platan jokisuualueella San Isidoroon ja vieraillaan kuuluisassa katedraalissa. Sieltä matka jatkuu Tigren kaupunkiin, josta veneillään lukuisien pikkusaarien täplittämässä maisemassa. Lounas perinteisessä paikallisessa ravintolassa.
 • Iguassu tulopäivä:
  Retki lintupuistoon ja Brasilian puoleisille putouksille.
  Hinta: 45 €/ henkilö
  Lentokentältä kuljetus yhdelle maailman isoimmista ja lintulajiston kannalta tärkeimmistä suojelualueista Iguassun putousten kupeessa. Puisto kokoaa yli 1300 lintulajia sekä lukuisan määrä matelijoita ja perhosia. Retki päättyy hotelliin sen jälkeen kun Brasilian puolen putouksen on nähty.
 • Iguassu toinen päivä:
  Joenlaskuretki.
  Hinta:  115 €/ henkilö.
  Retkellä melotaan kumiveneellä jokea pitkin ja lasketaan läpi pienten koskien trooppisessa viidakkomaisemassa. Retken aikana päästää ihailemaan Three Musketeers ja Devils Throat putouksia vesiltä käsin.
 • Palvelumaksu 22 €/ varaus.
 • Kohteessa ei ole suomenkielistä palvelua.
 • Matka ei sovellu liikuntarajoitteiselle.
 • Esimerkkihinta on arviohinta, lopullinen hinta selviää vahvistuksen yhteydessä.
 • Varauspyyntö -lomakkeen kautta teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan ja saatuamme hyväksynnän, varaamme matkan.
 • Esimerkkihinta edellyttää vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme.
 • Matkaohjelmaa on mahdollista muokata omien toiveiden mukaan.
 • Mainitut hotellit ovat esimerkkejä ja varaustilanteesta riippuen matkalle varatut hotellit saattavat olla muita, lisävuorokaudet mahdollisia.
 • Jos lentoja sisältävien tarjousten edullisin hintaluokka on täynnä, pystymme usein tarjoamaan matkaa toisessa hintaluokassa tai muilla lentoyhtiöillä.
 • Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa.
 • Paikkoja rajoitetusti.
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Varaa kohde Buenos Aires, Iguassun putoukset ja Rio de Janeiro

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Elämyksen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Buenos Aires, Iguassun putoukset ja Rio de Janeiro