Costa Rica rannikolta rannikolle

Rannikolta rannikolle -kiertomatkalla koet Costa Rican monimuotoisuuden ja upean luonnon Karibianmereltä Tyynellemerelle. San Jose, Tortugeron kansallispuisto, Arenal-tulivuoren kansallispuisto ja lopuksi lepoa Tyynenmeren rannalla.

Pääkaupunki San Jose on yhtä aikaa perinteikäs ja moderni väliamerikkalainen kaupunki, joka ihastuttaa siirtomaa-aikaisella arkkitehtuurilla, museoilla, ostosmahdollisuuksilla, hyvillä ruokapaikoilla sekä sykkivällä yöelämällä.

Karibianmeren rannikolla, eläimistöltään ja kasvistoltaan rikkaassa Tortugueron kansallispuistossa, koet viidakkoelämyksiä ja tutustut tähän merikilpikonnien kotipaikkaan.

Yhä aktiivinen Arenal-tulivuori hallitsee La Fortunan kylän maisemaa ja alueen kuumat lähteet virkistävät väsyneimmänkin matkailijan.

Kaiken koetun päätteeksi rentoudut muutaman päivän Tyynenmeren rannalla Tamarindossa.

Matkat Costa Ricaan toteutetaan räätälöidysti eli toiveesi mukaisin reittilennoin ja hotellein myös käyntikohteita voidaan lisätä tai poistaa. Oleskelun ja matkan pituuden päätät itse reittilentojen saatavuuden mukaan. Lisätiedot toimistostamme.

Lue lisää Costa Rica.

Esimerkkihinnastot

Hinta 10 vrk, €/henkilö 2-hh
1.7.-31.8.2019 3597
1.9.-31.10.2019 3322

Päivä 1 – San Jose
Lähtö Helsingistä ja saapuminen San Joseen. Kuljetus Grano de Oro hotelliin, jonne majoitutaan 2 yöksi.

Päivä 2 – San Jose
Aamiainen. Päivän ohjelmassa on omavalintainen retki.
A) Retki sademetsäalueelle n. tunnin ajomatkan päähän San Josesta, jossa tehdään 90 minuutin ilmarata-ajelu sademetsässä, sekä pieni kävely luonto-oppaan johdolla.
B) 18 mailin ( 29 km) joenlasku retki Pacua-joella ( vaikeusaste III-IV). Retken aikana nautitaan lounas.
C) Retki Costa Rican korkeimmalle tulivuorelle Irazu Volcanolle, Lankasterin luonnontieteelliseen puutarhaan sekä aina vihreään kahviplantaasien Orosi-laaksoon. Irazun näköalapaikalta voi kirkkaana päivänä nähdä niin Tyynenmeren kuin Karibian meren rannikot. Retken aikana nautitaan lounas. Vaihtoehto C mahdollinen vain ke-su.
(aamiainen, B ja C -retkivaihdoissa lounas)

Päivä 3 – Tortuguero
Lähtö aamulla ja ajo vuoriston ja Braulio Carrillo -luonnonpuiston sademetsien läpi Siquirresin kylään Karibianmeren puoleisella rannikolla, josta veneellä kanavia pitkin Tortugeron luonnonpuistoon. Aamiainen nautitaan matkan aikana. Iltapäivällä tutustuminen merikilpikonnamuseoon ja pittoreskiin Tortugueron kylään. Päivän aikana nautitaan lounas. Illallinen ja majoittuminen Pachira Lodgeen 2 yöksi.
(aamiainen, lounas, illallinen)

Päivä 4 – Tortuguero
Aamiaisen jälkeen veneillään Tourtugueron kanavilla, jotka ovat oiva mahdollisuus paikallisten villieläinten näkemiseen, sekä nautitaan lounas. Iltapäivä aikaa uima-altaalla lekotteluun tai omatoimisiin retkiin. Illallinen hotellissa.
(aamiainen, lounas, illallinen)

Päivä 5 – Arenal
Aamiaisen jälkeen veneellä takaisin Cano Blancon kylään, josta kuljetus La Fortunaan, Arenal -tulivuoren lähistölle Costa Rican pohjoisosissa. Ajomatka kestää n. 4 tuntia. Päivän aikana nautitaan lounas. Majoittuminen Arenal Springs-hotelliin 2 yöksi.
(aamiainen, lounas)

Päivä 6 – Arenal
Aamiainen hotellissa. Iltapäivällä retki oppaan kanssa The Arenal -tulivuoren puistoon. Puistokäynnin jälkeen on rentouttavaan pulahdus Ecotermalesin kuumavesilähteillä kauniiden puutarhojen keskellä sekä illallinen.
(aamiainen, lounas)

Päivä 7 – Tamarindo
Aamiaisen jälkeen kuljetus Tamarindo Beachille Tyynenmeren rannalla. Ajomatka kestää n. 4 tuntia. Majoittuminen Diria Beach and Golf Resortiin 3 yöksi.
(aamiainen)

Päivät 8 – 9 – Tamarindo
Aamiainen hotellissa. Rantalomailua oman mielen mukaan Tamarindossa. Lisämaksusta on mahdollista harrastaa esim. sukellusta, ratsastusta tai kalastusta.
(aamiainen)

Päivä 10 – San Jose
Aamiaisen jälkeen kuljetus Tamarindon lentokentälle ja lento San Josehen. Kuljetus Grano de Oro -hotelliin johon majoitutaan yhdeksi yöksi.
(aamiainen)

Päivä 11
Aamiaisen jälkeen kuljetus lentokentälle ja lähtö kotia kohti.
(aamiainen)

Päivä 12
Saapuminen Helsinkiin.

 • Edestakaiset lennot Helsinki San Jose yhdellä tai kahdella koneenvaihdolla, paikallislento Tamarindo San Jose sekä lentolippuihin perittävät lentokenttäverot
 • 2 yön + 1 yön majoitus Grano de Oro  San Jose hotellissa tai vastaavassa aamiaisella
 • 2 yötä Pachira Lodge Tortuguerossa tai vastaavassa
 • 2 yötä Arenal Springs Arenal hotellissa tai vastaavassa
 • 3 yötä Diria Beach and Golf Resortissa Tamarindo hotellissa tai vastaavassa
 • ohjelmassa mainitut ateriat, retket ja kuljetukset
 • Costa Rican lähtömaksu kansainvälisille lennoille USD 29/ henkilö, lentokenttien turvamaksu USD 0,56/ henkilö kotimaan lennoille ja USD 1,27/ henkilö kansainvälisille lennoille, jotka maksetaan käteisellä lentokentillä lennoille lähdettäessä
 • Muut kuin ohjelmassa mainitut paikanpäällä mahdollisesti tarjottavat retket
 • Juomat ja mahdolliset palvelurahat
 • Mikäli valitut lennot ovat Yhdysvaltojen kautta: Hintaan ei sisälly Yhdysvaltojen ESTA matkustuslupa, joka tarvitaan vaikka Yhdysvalloissa vain vaihdettaisiin konetta tai kone tekisi välilaskun
 • Costa Rican sisäisillä lennoilla on 12kg matkatavararajoitus. Ylimääräisistä kiloista peritään lisämaksu, mutta koneen pienestä koosta johtuen ylimääräisiä tavaroita ei välttämättä pystytä ottamaan koneeseen mukaan. Vaihtoehtona on matkatavaroiden kuljetus maitse lisämaksusta.

 

 • Palvelumaksu 22 €/ varaus.
 • Kohteessa ei ole suomenkielistä palvelua.
 • Kaikki opastukset ovat englanniksi.
 • Matka ei sovellu liikuntarajoitteiselle.
 • Esimerkkihinta on arviohinta, lopullinen hinta selviää vahvistuksen yhteydessä.
 • Varauspyyntö -lomakkeen kautta teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan ja saatuamme hyväksynnän, varaamme matkan.
 • Esimerkkihinta edellyttää vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme.
 • Mainitut hotellit ovat esimerkkejä ja varaustilanteesta riippuen matkalle varatut hotellit saattavat olla muita, lisävuorokaudet mahdollisia Tamarindo Beach hotelleissa.
 • Jos lentoja sisältävien tarjousten edullisin hintaluokka on täynnä, pystymme usein tarjoamaan matkaa toisessa hintaluokassa tai muilla lentoyhtiöillä.
 • Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa.
 • Paikkoja rajoitetusti.
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Hotellit

Hotel Grano de Oro San Jose

Ihastuttava ja viihtyisä ensimmäisen luokan boutique-hotelli San Josén keskustassa. San Josén ihanimpia hotelleja!

+

Tamarindo Diria Beach and Golf Resort

Hyvä turistiluokan rantahotelli Tamarindossa. Valkoisen hiekkarannan lisäksi pikkukaupungin ravintolat ja yöelämä ovat lähellä. Tamarindoon pääsee lentäen San Josesta 45 minuutissa. Ajaen matka taittuu alle 5 tunnissa.

Pachira Lodge Tortugero

Turistiluokan hotelli vehreissä sademetsä maisemissa 5 minuuttia Tortugueron kansallispuiston pääportilta.

Arenal Springs Resort & Spa Arenal Volcano

Turistiluokan hotelli luonnonkauniissa maisemissa, noin 7 km päässä La Fortunan kaupungista.

Hotellit kartalla

Varaa matka

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Varaa kohde Costa Rica rannikolta rannikolle

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Elämyksen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Costa Rica rannikolta rannikolle