Denis Private Island & Mahe

Tällä Seychellien matkalla lomailet yksityisellä Denisin saarella sekä pääsaari Mahella. Rantalomaa parhaimmillaan ihanan vehreissä maisemissa, kirkkaan Intianvaltameren äärellä.

Yksityinen Dennis puolen tunnin lentomatkan päässä Mahelta on Seychellien saariston toiseksi pohjoisin saari. Täällä tunnet olevasi kaukana kaikesta ja kuin omalla yksityisellä saarella. Denisillä on vain 24 bungalowia ja vehreää saarta halkoo kiitorata, joka vastaanottaa ja lähettää kerran päivässä vieraita pääsaarelle. Palvelut ovat korkeatasoiset ja ravintola tarjoaa mahdollisimman pitkälle saarella kasvatetuista ja lähivesiltä pyydetyistä raaka-aineista valmistettua ruokaa. Viinikellarista löytyy vaihtoehtoja useampaan budjettiin ja makuun. Pääosassa Denisillä on luonto ja siihen liittyvä tekeminen kuten snorklaus, kajakkimelonta, sukellus ja kalastus.

Pääsaari Mahe on saarista suurin ja sen maisemalle ovat ominaista korkeuksiin nousevat graniitti kukkulat ja rantaviivan pienet, autiot valkohiekkaiset rannat. Suurin osa hotelleista sijaitsee luonnonkauniilla paikoilla ja matkojen päässä ulkopuolisista palveluista. Beau Vallon Bayn ranta-alueella on kuitenkin keskittymä hotelleja ja ravintoloita. Pääkaupunki Victoriassa on mahdolista ihailla siirtomaa-ajan arkkitehtuuria, tutustua saarivaltion historiaan museossa ja tehdä ostoksia vaikkapa värikkäillä markkinoilla.

Matkat Seychelleille toteutetaan räätälöidysti eli toiveesi mukaisin reittilennoin, kohtein ja hotellein. Lentoja on lähes päivittäin, joten oleskelun pituuden kohteessa päätät itse lentotarjonnan puitteissa. Voit sisällyttää matkaasi päiväretkiä ja kiertoajeluita sekä yhdistää muita matkakohteita. Lisätiedot toimistostamme.

Lue lisää Seychelleistä.

Esimerkkihinnat

Denis 5 yötä: Denis Private Island
Mahe 5 yötä: Carana Beach Hotel

Hinta 10 vrk, €/henkilö 2-hh
7.1.-2.2.2020 3982
3.2.-12.4.2020 4587
5.4.-12.4.2020 4654
13.4.-17.5.2020 4587
18.5.-31.5.2020 4102
1.6.-10.6.2020 4169
11.6.-22.6.2020 4049
23.6.-13.7.2020 3982
14.7.-30.8.2020 4587
31.8.-27.9.2020 4102
28.9.-31.10.2020 4587

Huom! Varaukset esimerkkihinnalla viimeistään 60 vrk ennen lähtöä.

 • edestakaiset lennot Helsinki Mahe yhdellä koneenvaihdolla, paikallislennot Mahe Dennis sekä lentolippuihin perittävät lentokenttäverot
 • lentokenttäkuljetukset Mahella
 • 5 yön majoitus Denisillä valitussa ranta bungalowissa täysihoidolla (aamiainen, lounas, illallinen, EI juomia)
 • 5 yön majoitus Mahella Carana Beach hotellissa merinäköala Chaletissa aamiaisella
 • Palvelumaksu 22 €/ varaus.
 • Kohteessa ei ole suomenkielistä palvelua.
 • Matka ei sovellu liikuntarajoitteiselle.
 • Esimerkkihinta on arviohinta, lopullinen hinta selviää vahvistuksen yhteydessä.
 • Varauspyyntö -lomakkeen kautta teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan ja saatuamme hyväksynnän, varaamme matkan.
 • Esimerkkihinta edellyttää vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme.
 • Mainitut hotellit ovat esimerkkejä ja varaustilanteesta riippuen matkalle varatut hotellit saattavat olla muita, lisävuorokaudet mahdollisia.
 • Jos lentoja sisältävien tarjousten edullisin hintaluokka on täynnä, pystymme usein tarjoamaan matkaa toisessa hintaluokassa tai muilla lentoyhtiöillä.
 • Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa.
 • Paikkoja rajoitetusti.
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Hotellit

Denis Private Island

Hyvä ensimmäisen luokan bungalowhotelli yksityissaarella puolen tunnin lentomatkan päässä Mahelta.

Hotellissa erikoistarjouksia, paina Lue lisää ja tutustu!

Carana Beach Mahe

Rennon tyylikäs ensimmäisen luokan villa-hotelli Mahen pohjoisosassa. Carana Beachin rakennukset edustavat perinteistä arkkitehtuuria moderneilla mausteilla. Intiimin ja romanttisen hotellin kaikista villoista on näköala merelle ja vain muutamia...

Hotellissa erikoistarjouksia, paina Lue lisää ja tutustu!

Hotellit kartalla

Varaa matka

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Varaa kohde Denis Island ja Mahe

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Elämyksen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Denis Island ja Mahe