Etelä-Intian kiertomatka - Kochi – Backwaters – Periyar - Madurai - Kovalam

Etelä-Intian kiertomatkalla tutustutaan Keralan ja Tamil Nadun osavaltioiden nähtävyyksiin, luontoon ja kulttuuriin.  Matka alkaa Kochin rantakaupungista, jossa näkyy vahvasti portugalilaisten, hollantilaisten ja brittien jälkeensä jättämä perintö. Kaupungin erikoisuus ovat kalastajilla edelleen ja ainoana maailmassa käytössä olevat vanhat kiinalaiset kalaverkot.

Keralan takavesialue, Backwaters, on ainutlaatuinen, toisiinsa yhteydessä olevien järvien, jokien ja murtovesikanavien muodostama verkosto. Alueeseen tutustutaan yhden yön mittaisella asuntoveneristeilyllä.

Periyarin luonnonpuisto on muodostunut alunperin alueen vesihuoltoa takaamaan 1800-luvun lopussa padotun tekojärven ympärille. Vuosien kuluessa järvi houkutteli lähelleen eläimiä ja nyt luonnonpuistossa asustaa monien muiden lajien lisäksi noin 800 villielefanttia. Lähelle puiston luonto päästään patikkaretkellä.

Madurain kaupungilla on lukuisia lempinimiä ja sitä kutsutaan muun muassa idän Ateenaksi ja temppelien kaupunungiksi. Lukuisista temppeleistä kuuluisin on lähes 2000 vuotta vanhaa Meenakshin temppeli ja sen 985 koristeellista pilaria. Temppelissä päivittäin suoritettava ”Bedtime of God” -seremonia, on värikäs ja mieleenpainuva tapahtuma.

Lyhyen matkan päässä Keralan pääkaupunki Thiruvananthapuramista sijaiseva Kovalam on tunnettu rantalomakohteena jo 1930-luvulta alkaen. Täällä nautit rennoista rantalomapäivistä ja sulattelet matkan kokemuksia ilman aikataulutettua ohjelmaa.

Sää on parhaimmillaan alueella lokakuusta maaliskuuhun. On kuitenkin huomioitava, että Kerala saa koillismonsuunin sateita loka-marraskuussa ja joskus vielä myös joulukuussa. Tällöin sateet tuleva yleensä voimakkaina ukkoskuuroina iltapäivällä.

Meiltä saat Finnair Plus -pisteitä matkoistasi. Lue lisää tästä.

Matkat Intiaan toteutetaan räätälöidysti eli toiveesi mukaisin reittilennoin ja hotellein. Lentoja on päivittäin, joten oleskelun pituuden kohteessa päätät itse. Voit sisällyttää matkaasi päiväretkiä ja kiertoajeluita sekä yhdistää muita matkakohteita. Lisätiedot toimistostamme.

Lue lisää Intia.

Incredible India logo

India E Visa logo

 

Esimerkkihinnat

Ensimmäisen luokan hotellit (4*)

Cochi 2 yötä: Xandari Harbour
Backwaters 1 yö: House Boat
Periyar 2 yötä: Spice Village
Madurai 2 yötä: Heritage Madurai
Kovalam 4 yötä: Niraamaya Retreats Suruya Samudra

Hinta 11 vrk, €/ henkilö 2-hh matkaseurueessa 2 hlöä 2-hh matkaseurueessa 4-6 hlöä
1.10.-10.12.2020 2885 2638
11.12.20-10.1.21 - -
11.1.-28.2.2021 2914 2696
1.3.-31.3.2021 2855 2638

Hotellit ovat esimerkkejä ja ne vahvistetaan varausvaiheessa.

Lentoja on päivittäin. Torstaisin, perjantaisin ja sunnuntaisin lähtevillä lennoilla saapuminen Kochiin on aamulla. Muina päivinä saapuminen on keskellä yötä.

Päivä 1
Lento Helsingistä kohti Dohaa ja edelleen Kochia.

Päivä 2  – Kochi
Saapuminen Arabianmeren kuningattarena tunnettuun Kochin rannikkokaupunkiin. Kuljetus hotelliin ja majoittuminen.
(ei aterioita)

Päivä 3 – Kochi
Aamiaisen jälkeen tutustuminen Kochiin, jossa näkyy vahvasti niin portugalilaisten, hollantilaisten kuin brittien jälkeensä jättämä perintö. Kierroksen aikan nähdään muun muassa ainutlaatuisia, vain Kochissa käytössä olevia, perinteisiä kiinalaisia kalastusverkkoja, vieraillaan Synagoogassa (suljettu perjantaisin, lauantaisin ja juutalaisina pyhäpäivinä) ja The Dutch Palace -palatsissa, jossa on nähtävissä kokoelma hindulaisuuteen liittyviä seinämaalauksia (suljettu perjantaisin ja lauantaisin).
Illalla nähdään Kathakali tanssiesitys, jossa vahvasti maskeeratut miestanssijat ovat puketuneet loisteliaisiin pukuihin.
(aamiainen)

Päivä 4 – Backwaters
Aamiaisen jälkeen kuljetus ainutlaatuiselle Keralan takavesialueelle, joka on toisiinsa yhteydessä olevien järvien, jokien ja murtovesikanavien muodostama verkosto. Majoittuminen asuntolaivaan. Päivän aikana risteillään pitkin alueen vesistöä ja nautitaan maisemista aluksen kyydistä käsin.
(aamiainen, lounas, illallinen)

Päivä 5 – Periyar
Aamiaisen jälkeen ajo kohti Periyarin luonnonpuistoa. Ajomatkan aikana ihaillaan matkanvarrelle jääviä maisemia. Majoittuminen hotelliin kahdeksi yöksi. Iltapäivällä tehdään veneajelu.
(aamiainen)

Päivä 6 – Periyar
Aamiaisen jälkeen tehdään noin neljän-viiden kilometrin mittainen ja noin kolme tuntia kestävä patikkaretki luonnonpuistossa oppaan johdolla. Puiston maisema vaihtelee kukkuloista ruohoalankoon alunperin alueen vesihuoltoa varten 1800-luvun lopulla padotun tekojärven reunamilla. Vuosien kuluessa järvi houkutteli  puoleensa villielämiä ja nyt luonnonpuisto on koti lintujen, perhosten ja muiden eläinten lisäksi myös noin 800:lle villielefantille.
Iltapäivällä vieraillaan muutamalla läheisellä mausteplantaasilla ja pienellä, yksityisellä maustetarhalla. Retken aikana kuullaan mausteiden historiasta, viljelystä ja reitistä kaupanhyllylle sekä vaikutuksesta talouteen.
(aamiainen)

Päivä 7 – Madurai
Aamiaisen jälkeen kulketus kohti temppeleistä, monumenteista ja muinaisista kulttuurin ihmeistä kuuluisaa Madurain kaupunkia. Kaupungilla on myös useita lempinimiä kuten Idän Ateena, jasmiinien kaupunki ja festivaalien kaupunki. Kuuden ja puolen tunnin ajomatkan aikana ihaillaan vaihtuvia maisemia. Perillä majoittuminen hotelliin kahdeksi yöksi.
(aamiainen)

Päivä 8 –  Madurai
Aamiaisen jälkeen tutustuminen Maduraihin. Retken aikana vieraillaan ensin kaupungin tunnetuimmassa, vanhankaupungin sydämessä olevassa, lähes 2000 vuotta vanhassa Meenakshin temppelissä, jossa on 985 koristeellista pilaria. Toinen vierailukohde on Tirumalai Nayakin palatsi, jonka rakennutti Nayakkar suvun kuninkaista mahtavin Thirumalai Naicker.
Illalla seuraataan Meenakshin temppelissä  ”Bedtime of God” -seremonia, jossa Shivan kuva kuljetaan musiikin säestyksellä pyhätöstään yöpuulle.
(aamiainen)

Päivä 9 – Kovalam
Aamiaisen jälkeen suunnataan kohti Keralan rannikkoa ja Kovalamin hiekkarantoja. Kuuden ja puolen tunnin ajomatkan aikana nähdään vaihtelia maisemia. Perillä Kovalamissa majoittuminen hotelliin neljäksi yöksi.
(aamiainen)

Päivät 10-12 – Kovalam
Lomailua Kovalamissa.
(aamiainen)

Päivä 13
Kuljetus lentokentälle heti vuorokauden vaihduttua. Lento Dohan kautta kohti Helsinkiä, jonne saavutaan päivästä riippuen iltapäivällä tai illansuussa.

 • Lennot Helsinki-Doha-Cochi/  Thiruvananthapuram-Doha-Helsinki ja lentolippuun perittävät lentokenttäverot
 • 11 yön majoitukset aamiaisella kiertomatkan ohjelman mukaan
 • ohjelman mukaiset yksityisretket ja -kuljetukset ilmastoidussa autossa (risteilyllä myös muita matkustajia)
 • asuntoveneristeilyllä lounas ja illallinen
 • Premium Lane -turvatarkastus Helsingin lentokentällä
 • Palvelumaksu 22 €/ varaus.
 • Kohteessa ei ole suomenkielistä palvelua.
 • Kaikki opastukset ovat englanniksi.
 • Matka ei sovellu liikuntarajoitteiselle.
 • Esimerkkihinta on arviohinta, lopullinen hinta selviää vahvistuksen yhteydessä.
 • Varauspyyntö -lomakkeen kautta teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan ja saatuamme hyväksynnän, varaamme matkan.
 • Esimerkkihinta edellyttää vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme.
 • Matkaohjelmaa on mahdollista muokata omien toiveiden mukaan Delhin öiden osalta.
 • Mainitut hotellit ovat esimerkkejä ja varaustilanteesta riippuen matkalle varatut hotellit saattavat olla muita, lisävuorokaudet mahdollisia.
 • Jos lentoja sisältävien tarjousten edullisin hintaluokka on täynnä, pystymme usein tarjoamaan matkaa toisessa hintaluokassa tai muilla lentoyhtiöillä.
 • Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa.
 • Paikkoja rajoitetusti.
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Varaa kohde Etelä-Intian kiertomatka

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Elämyksen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Etelä-Intian kiertomatka