Japanin parhaat palat - Tokio, Hakone ja Kioto

Japanin parhaat palat matkalla näet ja koet perusasiat Japanista ja japanilaisesta kulttuurista. Matka alkaa kuhisevasta Tokiosta, jatkuu kuumista lähteistä tunnettuun Hakoneen ja päättyy kulttuuriaarteiden Kiotoon.

Tokiossa tutustut kaupungin lukuisiin nähtävyyksiin ja teet ostoksia jollakin kuuluisista ostosalueista. Tokiosta käsin voit halutessasi tehdä päiväretken joko Kamakuraan, joka on yksi Japanin vanhoista pääkaupungeista tai Toshugan pyhättökompleksista tunnettuun Nikkoon. Hakonessa tulevat tutuksi niin kuumat lähteet kuin ryokan perinne. Hakonesta matkaat shinkasen-luotijunalla Kiotoon, jossa on tuhannen pyhätön ja temppelin lisäksi 17  Unescon maailmanperintökohdetta.

Meiltä saat Finnair Plus -pisteitä matkoistasi. Lue lisää tästä.

Matkat Japaniin toteutetaan räätälöidysti eli toiveesi mukaisin reittilennoin ja hotellein. Lentoja on päivittäin, joten oleskelun pituuden kohteessa päätät itse. Voit sisällyttää matkaasi päiväretkiä ja kiertoajeluita sekä yhdistää muita matkakohteita. Lisätiedot toimistostamme.

Lue lisää Japani.

 

 

Esimerkkihinnat

Ensimmäisen luokan hotellit (4*)

Tokio 3 yötä: The Gate Tokyo
Hakone 2 yötä: Aura Tachibana Hakone
Kioto 3 yötä: Hotel Granvia Kyoto

Hotellit ovat esimerkkejä ja ne vahvistetaan varausvaiheessa.

Hinta 8 vrk, €/ henkilö 2-hh
24.4.-9.5.2020 3608
10.5.-31.5.2020 3395
1.6.-28.6.2020 3249
29.6.-11.7.2020 3395
12.7.-6.9.2020 3729
7.9.-13.11.2020 3395
14.-28.11.2020 3608
29.11.-22.12.2020 3395

 

Turistiluokan hotellit

Tokio 3 yötä: Hotel Gracery Shinjuku
Hakone 2 yötä: Hotel PAX Yoshino Hakone
Kioto 3 yötä: Vista Premio Hotel Kyoto

Hinta 8 vrk, €/ henkilö 2-hh
24.4.-9.5.2020 3107
10.5.-31.5.2020 2951
1.6.-28.6.2020 2668
29.6.-11.7.2020 2951
12.7.-6.9.2020 3227
7.9.-13.11.2020 2951
14.11.-28.11.2020 3107
29.11.-22.12.2020 2951

Esimerkkihinnat eivät ole voimassa japanilaisten loma-aikoina, juhlapyhinä, isojen tapahtumien, messujen ja kokousten aikaan. Korotus esimerkkihintaan voi tapahtumien, messujen ja kokousten aikaan olla satoja euroja.

Lähdöt Suomesta päivittäin.

Päivä 1
Lento Helsingistä kohti Japania.

Päivä 2  Tokio
Saapuminen Tokioon Naritan kentälle. Junalla tai shuttle bussilla 1,5 tunnin matka Tokion keskustaan. Majoittuminen hotelliin 3 yöksi.

Päivä 3  Tokio
Tutustuminen Tokioon ja suositeltuihin käyntikohteisiin omien mieltymysten mukaan ja omatoimisesti metrolla liikkuen.  Suositulistalta löytyvät Tokion kuuluisin pyhättö Meijiin, Haranjukun, Omotesandon ja Ginzan ostos alueet, Imperial Palacen puutarha ja Tokion vanhin geishojen alue Asakusa, jossa sijaitsee myös kaupungin vanhin buddhalaistemppeli Senso-ji.

Päivä 4  Tokio, Kamakura tai Nikko
Tutustuminen omatoimisesti ja omien mieltymysten mukaan, joko Tokioon esimerkiksi museoihin ja gallerioihin tai päiväretki joko Kamakuraan, joka on yksi Japanin vanhoista pääkaupungeista, tai Nikkoon, joka tunnetaan mm. luonnonpuistosta ja Toshugon pyhättökompleksista.

Päivä 5  Tokio-Hakone
Aamulla 1,5 tunnin junamatka Tokiosta Hakoneen. Kaupunki tunnetaan onseneista eli kuumista lähteistä.  Majoittuminen 2 yöksi perinteiseen ryokaniin. Japanilainen illallinen ryokanissa.

Päivä 6  Hakone
Tutustuminen omatoimisesti ja omien mieltymysten mukaan julkisilla kulkuneuvoilla liikkuen. Käyntikohteiden suosituslistalla on mm. matka Hakone Tozan näköalajunalla vuoristomaisemissa,  köysirata-ajelu Owakudani vuorelle, risteily Ashinokon kraaterijärvellä ja vierailu Hakonen ulkoilmamuseossa.
Illallinen ryokanissa.

Päivä 7  Hakone – Kioto
Shinkasen-luotijunamatka Hakonesta Japanin kultturipääkaupunki Kiotoon. Matka kestää 2,5 tuntia. Majoittuminen hotelliin 3 yöksi.

Päivä 8  Kioto
Tutustuminen Kiotoon ja suositeltuihin käyntikohteisiin omien mieltymysten mukaan ja omatoimisesti busseilla ja metrolla liikkuen.  Kiotossa on noin 2000 pyhättöä ja temppeliä sekä 17  Uneskon maailmanperintökohdetta. Suosituskäyntikohteitten listalla on mm.  vuodelta 1603 peräisin oleva Nijon linna, Kinkaku-jin ja Ryoan-jin temppelit. Higashiyaman alueen kuhisevien katujen varrelta löytyvät niin Kiyomizu-yaki  keramiikkaa kuin muita matkamuistoja myyvät pikkukaupat.

Päivä 9  Kioto
Tutustumista Kiotoon omatoimisesti. Vaihtoehtoisesti päivän aikana on mahdollista tehdä päiväretki 45 minuutin junamatkan päässä sijaitsevaan Naran pikkukaupunkiin. Nara on yksi Japanin vanhoista pääkaupungeista ja kyseiseltä aikakaudelta on säilynyt lukuisia temppeleitä ja pyhätöitä. Kaupungin kuuluisimmat nähtävyydet ovat maailman suurin puurakennus ja Japanin isoimman Buddha patsaan koti Todai-ji temppeli sekä Kasuga Taisha pyhättö.

Päivä 10
Shuttle-kuljetus hotellista Osakan kansainväliselle lentokentälle. Ajoaika 2 tuntia. Lento takaisin Helsinkiin.

 • Finnairin lennot Helsinki-Tokio ja Osaka-Helsinki sekä lentolippuun kirjoitettavat lentokenttäverot
 • 3 yön majoitus Tokiossa, 2 yön majoitus Hakonessa ja 3 yön majoitus Kiotossa valitun tasoisissa hotelleissa aamiaisella
 • 2 illallista Hakonen ryokanissa
 • paikallisen yhteistyökumppanin palvelu lentokentällä maahan saavuttaessa
 • kuljetukset Naritan lentokentältä hotelliin Tokiossa ja Kioton hotellista Osakan Kansain lentokentälle
 • PASMO julkisenliikenteen passi Tokiossa päivänä 3 ja Kiotossa päivänä 8
 • 3 päivän Hakone-passi päivästä 5 alkaen
 • yhdensuuntainen junalippu Tokio Shinjuku – Hakone Yumoto päivänä 5
 • yhdensuuntainen luotijunalippu Hakone Odawara – Kyoto päivänä 7
 • opastus appi omatoimiseen tutustumiseen kohteisiin (vaatii älypuhelimen)
 • Premium Lane -turvatarkastus Helsingin lentokentällä
 • opaspalveluita
 • sisäänpääsymaksut nähtävyyksiin
 • muut kuin mainitut junaliput ja julkisenliikenteen matkustusmaksut ja passit
 • opastetut retket
 • edestakainen junalippu Kioto Nara päivänä 9
 • Palvelumaksu 22 €/ varaus.
 • Kohteessa ei ole suomenkielistä palvelua.
 • Kaikki opastukset ovat englanniksi.
 • Matka ei sovellu liikuntarajoitteiselle.
 • Esimerkkihinta on arviohinta, lopullinen hinta selviää vahvistuksen yhteydessä.
 • Varauspyyntö -lomakkeen kautta teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan ja saatuamme hyväksynnän, varaamme matkan.
 • Esimerkkihinta edellyttää vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme.
 • Matkaohjelmaa on mahdollista muokata omien toiveiden mukaan.
 • Mainitut hotellit ovat esimerkkejä ja varaustilanteesta riippuen matkalle varatut hotellit saattavat olla muita, lisävuorokaudet mahdollisia.
 • Jos lentoja sisältävien tarjousten edullisin hintaluokka on täynnä, pystymme usein tarjoamaan matkaa toisessa hintaluokassa tai muilla lentoyhtiöillä.
 • Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa.
 • Paikkoja rajoitetusti.
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Varaa kohde Japanin parhaat palat

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Elämyksen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Japanin parhaat palat

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.