Kapkaupunki, Rovos Rail junamatka ja safari - Romanttinen Etelä-Afrikka

Ikimuistoinen matka romanttiseen Etelä-Afrikkaan. Pöytävuoren kupeeseen levittäytyvä Kapkaupunki tai ”Mother City” kuten paikalliset sitä kutsuvat on hurmaavan kaunis. Laadukkaat ravintolat kutsuvat nauttimaan tarjonnasta ja nähtävää ja tekemistä riittää niin itse kaupungissa kuin sen ympäristössä. Päivä retkin ovat saavutettavissa niin Hyväntoivonniemi kuin viinialueet.

Kapkaupungista matka jatkuu kahden yön mittaisella Rovos Rail junamatkalla läpi vaihtelevien maisemien kohti Pretoriaa. Matkan varrella pysähdytään kahdessa vierailukohteessa. Junassa matkustetaan menneen maailman ylellisessä, mutta mukavassa hengessä laatutarjoiluista ja ohi vilisevistä maisemista nauttien.

Pretoriasta matka jatkuu Krugerin luonnonpuistonkupeessa sijaitsevalle yksityiselle Kapaman safarialueelle. Yksityisen safarilodgen mailla voivat liikkua vain alueen omat safariajoneuvot, joten eläimiä voidaan tutkailla kaikessa rauhassa ilman useiden ajoneuvojen ruuhkaa.

Matkat Etelä-Afrikkaan toteutetaan räätälöidysti eli toiveesi mukaisin reittilennoin ja hotellein. Lentoja on päivittäin, joten oleskelun pituuden päätät itse. Matkaohjelman voi toteuttaa myös päinvastaisessa järjestyksessä ja johonkin toiselle safarialuelle. Voit sisällyttää matkaasi päiväretkiä ja kiertoajeluita sekä yhdistää muita matkakohteita esimerkiksi jatkaa rantalomalle Mauritiukselle tai Seychelleille. Lisätiedot toimistostamme.

Rovos Rail -junan lähtö ja saapumisajat ovat arvioita. Rovos Rail voi joutua antamaan tilaa päivittäiselle vakioliikenteelle ja siksi myöhästyä hieman annetuista aikatauluista.
Lue lisää Rovos Rail.
Rovos Rail Kapkaupunki reitin lähtöpäivät.

Lue lisää Etelä-Afrikka.

Esimerkkihinnat

Kapkaupunki 5 yötä: Table Bay Cape Town
Kapkaupunki-Pretoria 2 yötä: Rovos Rail
Pretoria 1 yö: Castello di Monte Hotel
Kruger Limpopo 3 yötä: Kapama Karula Limpopo Kruger

Hinta 11 vrk, €/ henkilö 2-hh
1.-30.9.2019 6797
1.10.-30.11.2019 7130

Päivä 1
Lento Helsingistä koneen vaihdolla kohti Etelä-Afrikkaa.

Päivä 2 Kapkaupunki
Saapuminen Kapkaupunkiin ja kuljetus lentokentältä hotelliin. Majoittuminen 5 yöksi.

Päivä 3-6 Kapkaupunki
Tutustumista Kapkaupunkiin ja lähialueen nähtävyyksiin omaan tahtiin. Päiväretkillä on mahdollisuus lähteä tutustumaan vaikkapa Pöytävuorelle, Hyväntoivonniemelle tai viinialueille. Robben Islandin retket ovat usein täynnä, joten ennakkovaraus on tarpeellinen. Joskus meriolosuhteet voivat estää Robben Islandille pääsyn, joten retki on hyvä tehdä mahdollisimman pian Kapkaupunkiin saavuttua. Jos pääsy estyy aiottuna päivänä, se on mahdollista toteuttaa tulevina päivinä olosuhteiden salliessa. Lähiympäristössä on myös useita hyviä golfkenttiä.

Päivä 7 Rovos Rail
Kuljetus Kapkaupungissa rautatieasemalle. Majoittuminen Rovos Railin sviittiin kahdeksi yöksi.
Ylellinen junamatka menneen ajan hengessä Kapkaupungista Pretoriaan kestää 3 päivää (2 yötä). Juna lähtee n. klo 11.00 Kapkaupungista. Iltapäivällä pysähdys ja mahdollisuus tutustua Matjiesfonteinin historialliseen kylään omatoimisesti.

Päivä 8 Rovos Rail
Nautitaan ohikiitävistä maisemista, junan palveluista ja vieraillaan Kimberlyssä.

Päivä 9 Pretoria
Rovos Rail saapuu omalle asemalleen Pretoriassa noin klo 12.00. Kuljetus asemalta Castello di Monte hotelliin, johon majoitutaan yhdeksi yöksi.

Päivä 10 Kapama
Kuljetus hotellista Johannesburgin lentokentälle. Lento Hoedspruitiin, jossa lyhyt automatka safarilodgelle. Majoittuminen 3 yöksi.

Päivät 11-12 Kapama
Nautitaan kaksi päivää Etelä-Afrikkalaisesta safarielämyksestä. Molempina päivinä mahdollisuus osallistua kahteen safariajeluun.

Päivä 13 
Kuljetus lentokentälle ja lento Johannesburgiin. Lento yhdellä koneenvaihdolla kohti Suomea.

Päivä 14
Saapuminen Helsinkiin.

 • Lennot Helsinki-Kapkaupunki/ Johannesburg-Helsinki yhdellä koneenvaihdolla, edestakaiset paikallislennot Johannesburg-Hoedspruit ja lentolippuihin perittävät verot
 • lentokenttä- ja rautatieasemakuljetukset
 • 5 yön majoitus Kapkaupungissa The Table Bay hotellissa aamiaisella
 • 2 yön Rovos Rail -junamatka Pretoriasta Kapkaupunkiin, majoitus Pulman Suite -hytissä, 3 ruokailua päivässä, juomat ja retket junamatkan ajan
 • 1 yön majoitus Pretoriassa Castello di Monte hotellissa aamiaisella
 • 3 yön majoitus safarilla Kapama Karula Private Game Reserve lodgessa; kolme ateriaa ja kaksi safariajelua päivässä sekä välipalaa, kahvia ja teetä sekä alkoholijuomia ja virvokkeita
 • Mahdollinen paikanpäällä maksettava Kruger Park luonnonpuistomaksu n. ZAR 150 / hlö/  vuorokausi.
 • hotellien mahdolliset joulun ja uuden vuoden juhlaillalliset
 • Palvelumaksu 22 €/ varaus.
 • Kohteessa ei ole suomenkielistä palvelua.
 • Matka ei sovellu liikuntarajoitteiselle.
 • Esimerkkihinta on arviohinta, lopullinen hinta selviää vahvistuksen yhteydessä.
 • Varauspyyntö -lomakkeen kautta teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan ja saatuamme hyväksynnän, varaamme matkan.
 • Esimerkkihinta edellyttää vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme.
 • Matkaohjelmaa on mahdollista muokata omien toiveiden mukaan.
 • Mainitut hotellit ovat esimerkkejä ja varaustilanteesta riippuen matkalle varatut hotellit saattavat olla muita, lisävuorokaudet mahdollisia.
 • Jos lentoja sisältävien tarjousten edullisin hintaluokka on täynnä, pystymme usein tarjoamaan matkaa toisessa hintaluokassa tai muilla lentoyhtiöillä.
 • Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa.
 • Paikkoja rajoitetusti.
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Hotellit

Kapama Karula Limpopo Kruger

Rustiikkisen elegantti loistoluokan safarilodge Kapama Private Game Reseven alueen kaakkoiskulmalla Kruger Parkin kupeessa. Hoedspruitin kentälle noin 20 minuutin ajomatka.

+

The Table Bay Cape Town

Tyylikäs, hyvä ensimmäisen luokan hotelli Victoria & Alfred Waterfrontilla meren äärellä ostoskeskuksen ja ravintoloiden naapurissa.

Hotellit kartalla

Varaa matka

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Varaa kohde Kapkaupunki, Rovos Rail ja safari

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Elämyksen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Kapkaupunki, Rovos Rail ja safari