Koh Samui & Bangkok

Yhdistelmälomalla nautit rantalomasta Siaminlahdella Koh Samuin saarella Siamin lahdella Thaimaassa. Kaupunkilomalla tutustut kuhisevan miljoonakaupunki Bangkokin kiinnostaviin nähtävyyksiin, ostosmahdollisuuksiin sekä tietysti huikeaan ravintolatarjontaan.

Koh Samui tarjoaa rantalomaa moneen makuun. Saaren vilkkaimpina rantoina ravintoloineen, kauppoineen ja monine hotelleineen tunnetaan itärannikolla sijatseva Chaweng sekä siitä hieman etelään oleva Lamai. Rauhallisempaa lomaympäristöä kaipaavat suuntaavat saaren pohjois-, koillis- ja luoteisosien rantahoteilleihin. Koh Samuilla aktiiviset voivat mm. pelata golfia ja tennistä, sukeltaa ja snorklata.

Matkan lopuksi vietät pari päivää kaupunkilomalla Bangkokissa, joka sekoitus modernia kaupunkikuvaa ja ikiaikaisia uskomuksia. Sadat temppelit ja upea Grand Palace luovat Bangkokiin buddhalaista ilmettä. Chao Praya -joen kuuluisat uivatmarkkinat ovat elämys, jota et muualla koe. Tutustumisen arvoinen paikka on myös salaperäisen silkkikuninkaan Jim Thompsonin talo. Ostoksille houkuttelevat niin ultaramodernit ostoskeskukset ja tavaratalot kuin illan ja yön tunteina eloon heräävät Suam Lumin ja Patpongin yömarkkinat. Bangkokin ruokamaailmassa voit kokeilla niin katukojujen kuin huippu ravintoloiden tarjontaa.

Voit toteuttaa matkan myös päinvastaisessa järjestyksessä sekä pidentää tai lyhentää oleskelua oman toiveesi mukaisesti kummassakin kohteessa. Lisää hotellivaihtoehtoja löydät Bangkokin ja Koh Samuin kohdesivuilta. Lisätiedot toimistostamme.

Lue lisää Thaimaasta.

Esimerkkihinnat

Pavilion Samui Villas & Resort Koh Samui 6 yötä,
Pathumwan Princess  Hotel Bangkok 3 yötä

 

Hinnat 9 vrk, €/henkilö 2-hh Deluxe Jacuzzi Suite 2-hh Plunge Pool Suite 2-hh Grand Pool Villa
11.1.-15.4.2019/ 16.7.-15.9.2019 2045 2253 3537
 • Palvelumaksu 22 €/ varaus.
 • Kohteessa ei ole suomenkielistä palvelua.
 • Kaikki opastukset ovat englanniksi.
 • Matka ei sovellu liikuntarajoitteiselle.
 • Esimerkkihinta on arviohinta, lopullinen hinta selviää vahvistuksen yhteydessä.
 • Varauspyyntö -lomakkeen kautta teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan ja saatuamme hyväksynnän, varaamme matkan.
 • Esimerkkihinta edellyttää vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme.
 • Matkaohjelmaa on mahdollista muokata omien toiveiden mukaan.
 • Mainitut hotellit ovat esimerkkejä ja varaustilanteesta riippuen matkalle varatut hotellit saattavat olla muita, lisävuorokaudet mahdollisia.
 • Jos lentoja sisältävien tarjousten edullisin hintaluokka on täynnä, pystymme usein tarjoamaan matkaa toisessa hintaluokassa tai muilla lentoyhtiöillä.
 • Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa.
 • Paikkoja rajoitetusti.
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Hotellit

Pathumwan Princess Hotel Bangkok

Miellyttävä ensimmäisen luokan hotelli lähellä kauppoja Siam Squaren alueella keskustassa.

Pavilion Samui Villas & Resort Koh Samui

Ensimmäisen luokan hotelli Lamai-rannan pohjoisosassa, n. 10 minuutin ajomatkan päässä Chawengilta.

Hotellit kartalla

Varaa matka

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Varaa kohde Koh Samui ja Bangkok

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Elämyksen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Koh Samui ja Bangkok