Kuala Lumpur, Borneo ja Langkawi

Lähes kahden miljoonan asukkaan Kuala Lumpur, tuttavallisemmin KL, on yksi Aasian kiihkeimmin sykkivistä kaupungeista. Se hehkuu omalaatuista ja puoleensa vetävää tunnelmaa erilaisten kulttuurien saadessa vaikutteita toistensa juhlista, ruoista, musiikista ja taiteista aina aasiasta eurooppaan. Kulttuurielämysten lisäksi kaupunki on mainio ostospaikka, jossa ilmastoitujen ostoskeskusten kanssa kilpailevat perinteiset katumarkkinat ja katetut basaarit.

Borneo on luontomatkailijan aarreaitta, sillä sen sademetsien vehreydessä ja rannoilla elää monta mielenkiintoista, omalaatuista ja uhanalaistakin eläinlajia. Ihmismäisen hellyttäviä orankeja, erikoisen näköisiä isonenäisiä nenäapinoita ja suuria liemi- ja karettikilpikonnia.

Langkawin trooppisella saarella sulattelet näkemääsi ja kokemaasi, nautit kauniista luonnosta, rennosta lomasta ja teet halutessasi verovapaita ostoksia Kuahin kaupungissa.

Lue lisää Malesia, Kuala Lumpur, Borneo ja Langkawi.

Esimerkkihinnat

Kuala Lumpur 2 yötä: Oasia Suites Kuala Lumpur
Sandakan 2 yötä: Sepilok Nature Resort
Selingan 1 yö: Selingan Turtle Island Park
Kinabatangan 2 yötä: Sukau Rainforest Lodge
Langkawi 5 yötä: Berjaya Langkawi Beach Resort

Hinta 12 vrk, €/ henkilö 2-hh rainforest chalet 2-hh premier land chalet
1.9.-22.12.2018/ 7.1.-14.2.2019/ 22.2.-31.3.2019 4567,00 4892,00

Kuala Lumpurin ja Langkawin oleskelujen pituus muokattavissa. Lisätiedot ja hinnat toimistostamme.

Lähdöt Suomesta päivittäin.

Päivä 1
Lento Helsingistä kohti Kuala Lumpuria.

Päivä 2
Saapuminen Kuala Lumpuriin, kuljetus Oasia Hotel Suitesiin, jonne majoittuminen kahdeksi yöksi.

Päivä 3
Kaupunkikiertoajelu Kuala Lumpurissa.

Päivä 4
Kuljetus lentoasemalle ja lento Sandakaniin. Kuljetus autolla Sepilok Nature Resort hotelliin, jonne majoittuminen kahdeksi yöksi.
Sandakan: Sepilok Nature Resort

Päivä 5
Aamupäivällä retki Sepilok Orang Utan –suojelukeskukseen, jossa mahdollisuus nähdä orankeja niiden luonnollisessa asuin ympäristössä ja mm. seurata kaksi kertaa päivässä tapahtuvaa ruokintaa. Paluu hotellille. Loppupäivä vapaata ohjelmaa. Ei aterioita.

Päivä 6
Aamulla matka jatkuu lauttasatamaan ja sieltä edelleen tunnin venematkan päässä olevalle Selinganin saarelle, jonne uhanalaiset liemi-ja karettikilpikonnille saapuvat munimaan iltaisin. Saarella on vain vaatimaton asuinrakennus, ruokailutila ja pieni kioski. Päivä kuluu rentoutuessa rannalla. Auringonlaskun jälkeen seurataan henkilökunnan johdolla kilpikonnien munintaa ja kuoriutuneiden poikasten luontoon vapauttamista. Lounas ja illallinen hotellissa.
Selingan: Selingan Turtle Island Park

Päivä 7
Aamiaisen jälkeen paluu mantereelle. Ajo Gomantongin luolastolle, joka on tunnettu pääsky- eli salangaanipopulaatiostaan. Paikka on tarkoin vartioitu, koska sieltä kerätään kaksi kertaa vuodessa, Kaukoidän markkinoilla haluttuja, arvokkaita pääskysenpesiä. Luolilta matka jatkuu kohti viidakkoa. Lounas nautitaan Kinabatangan joen rannalla sijaitsevassa Sukau Rainforest Lodge hotellissa, jossa myös majoitutaan kaksi seuraavaa yötä. Iltapäivällä jokiajelu, jonka aikana mahdollisuus nähdä erilaisia lintuja ja apinoita, onnen ollessa myötä kenties jopa harvinaisia, vain Borneolla eläviä nenäapinoita.
Kinabatangan: Sukau Rainforest Lodge

Päivä 8
Tutustumista Borneon luontoon sekä aamu- että iltapäivällä tehtävillä jokiajeluilla. Sään salliessa mahdollisuus lyhyeen viidakkokävelyyn. Aamiainen, lounas ja illallinen hotellissa.

Päivä 9
Aamiainen hotellissa. Kuljetus Sandakanin lentoasemalle ja lento Kuala Lumpurin kautta Langkawille. Kuljetus Berjaya Langkawi Beach hotelliin ja majoittuminen viideksi yöksi.

Päivä 10
Aamiainen hotellissa ja Langkawin kiertoajelu. Loppupäivä vapaata ohjelmaa.

Päivät 11-13
Aamiainen hotellissa. Omatoimista lomailua.

Päivä 14
Aamiainen hotellissa. Kuljetus lentoasemalle ja matka kotia kohti Kuala Lumpurin  kautta.

Päivä 15
Saapuminen Helsinkiin.

Matkaohjelma on muokattavissa toiveittesi mukaiseksi. Lisätiedot toimistostamme.

 • edestakaiset lennot Helsinki-Kuala Lumpur, paikallislennot Kuala Lumpur-Sandakan-Langkawi-Kuala Lumpur sekä lentolippuihin kirjoitettavat verot
 • edestakaiset lentokenttäkuljetukset Kuala Lumpurissa ja Langkawilla
 • 2 yötä Kuala Lumpurissa Oasia Hotel Suites hotellissa aamiaisella
 • Kuala Lumpurin kaupunkikiertoajelu
 • 5 yötä Borneolla ohjelman mukaisin kuljetuksin, majoituksin, aterioin ja retkin (Huom! Sepilok Nature Resortissa kaikki ateriat, mukaanlukien aamiainen, maksetaan paikan päällä)
 • 5 yötä Langkawilla Berjaya Lagkawi Beach Resort valitussa huonetyypissä aamiaisella
 • Langkawin kiertoajelu
 • Malesian turistivero, joka peritään kaikista varatuista hotellihuoneista/ huoneistoista ja maksetaan paikanpäällä majoitusliikkeessä loppulaskun yhteydessä. Veron suuruus on MYR 2,5-20 = n. 0,5-5 €/ huone/ yö hotellin tasosta riippuen.
 • Hotelleissa perittävät pakolliset joulun ja/tai uuden vuoden lisämaksut
 • Palvelumaksu 22  € / varaus.
 • Kohteessa ei ole suomenkielistä palvelua.
 • Kaikki opastukset ovat englanninkielisiä.
 • Matka ei sovellu liikuntarajoitteiselle.
 • Esimerkkihinta on arviohinta, lopullinen hinta selviää vahvistuksen yhteydessä.
 • Varauspyyntö -lomakkeen kautta teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan ja saatuamme hyväksynnän, varaamme matkan.
 • Esimerkkihinta edellyttää vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme.
 • Matkaohjelmaa on mahdollista muokata omien toiveiden mukaan.
 • Mainitut hotellit ovat esimerkkejä ja varaustilanteesta riippuen matkalle varatut hotellit saattavat olla muita, lisävuorokaudet mahdollisia.
 • Jos lentoja sisältävien tarjousten edullisin hintaluokka on täynnä, pystymme usein tarjoamaan matkaa toisessa hintaluokassa tai muilla lentoyhtiöillä.
 • Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa.
 • Paikkoja rajoitetusti.
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Hotellit

+

Berjaya Langkawi Resort

Hyvä turistiluokan kylpylä- ja rantahotelli, joka on levittäytynyt laajalle tontille Burau Bay -lahden rannalla. Lentokentälle on n. 15 min ajomatka.

Hotellit kartalla

Varaa matka

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Varaa kohde Kuala Lumpur, Borneo ja Langkawi

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Elämyksen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Kuala Lumpur, Borneo ja Langkawi