Suurkaupungin kuhinaa, sademetsien eläimiä ja valkohiekkaisia rantoja

Lähes kahden miljoonan asukkaan Kuala Lumpur, tuttavallisemmin KL, on yksi Aasian kiihkeimmin sykkivistä kaupungeista ja moderni metropoli. Se hehkuu kiinnostavaa ja puoleensavetävää tunnelmaa erilaisten kulttuurien saadessa vaikutteita toistensa juhlista, ruoista, musiikista ja taiteista aasiasta eurooppaan. Kulttuurielämysten lisäksi kaupunki on mainio ostospaikka, jossa ilmastoitujen ostoskeskusten kanssa kilpailevat perinteiset katumarkkinat ja katetut basaarit.

Borneo on luontomatkailijan aarreaitta, sillä sen sademetsien vehreydessä ja rannoilla elää monta mielenkiintoista, omalaatuista ja uhanalaistakin eläinlajia. Ihmismäisen hellyttäviä orankeja, erikoisen näköisiä isonenäisiä nenäapinoita ja suuria liemi- ja karettikilpikonnia.

Thaimaan eteläisen rajan tuntumassa oleva Langkawi on trooppinen ja vehreä lomasaari. Saarella sulattelet näkemääsi ja kokemaasi, nautit kauniista luonnosta, rennosta lomasta ja teet halutessasi verovapaita ostoksia Kuahin kaupungissa. Langkawilla pääset halutessasi pelaamaan golffia tai sukeltamaan. Köysirata-ajelulla pääset ihastelemaan saaren näkymiä korkeuksista käsin.

Huomioithan, että majoitukset Borneolla ovat siistejä, mutta varsin vaatimattomia tasoltaan.

Meiltä saat Finnair Plus -pisteitä matkoistasi. Lue lisää tästä.

Matkat Malesiaan toteutetaan räätälöidysti eli toiveesi mukaisin reittilennoin ja hotellein. Lentoja on päivittäin, joten oleskelun pituuden kohteessa päätät itse. Voit sisällyttää matkaasi päiväretkiä ja kiertoajeluita sekä yhdistää muita matkakohteita. Lisätiedot toimistostamme.

Tourism Malaysia Logo

Lue lisää Malesia, Kuala Lumpur, Borneo ja Langkawi.

Esimerkkihinnat

Kuala Lumpur 3 yötä: The Journal Kuala Lumpur
Sandakan 1 yötä:  Sepilok Nature Resort
Selingan 1 yö: Selingan Turtle Island Park
Lower Kinabatangan River Santuary 1 yö: Abai Jungle Lodge
Kinabatangan 2 yötä: Kinabatangan Riverside Lodge
Langkawi 5 yötä: Meritus Pelangi Beach Resort

Hinta 12 vrk, €/ henkilö 2-hh garden terrace 2-hh pool terrace 2-hh beachfront
6.-20.1.2020 3738 3760 3789
21.1.-15.2.2020 3669 3688 3715
16.2.-31.3.2020 3565 3585 3612
1.-11.4.2020 3751 3769 3799
12.4.-22.6.2020 3690 3708 3738
23.6.-23.7.2020 3751 3769 3799
24.7.-13.12.2020 3690 3708 3738
14.12.20-5.1.21 4090 4108 4139

6.1.-31.3.2020 Meritus Pelangi Beach hotellissa on huomioitu ennakkovarajaan etu alennus, joka edellyttää varausta viimeistään 30 vrk ennen lähtöä.
Kuala Lumpurin ja Langkawin oleskelujen pituus muokattavissa.
Lisätiedot ja hinnat toimistostamme.

Lähdöt Suomesta päivittäin.

Päivä 1
Lento Helsingistä Dohan kautta kohti Kuala Lumpuria.

Päivä 2
Saapuminen Kuala Lumpuriin, kuljetus The Journal Kuala Lumpur hotelliin ja majoittuminen kolmeksi yöksi.

Päivä 3
Kaupunkikiertoajelu Kuala Lumpurissa.
(aamiainen)

Päivä 4
Päivän ohjelma vapaa.
(aamiainen)

Päivä 5
Kuljetus lentoasemalle ja lento Sandakaniin. Kuljetus autolla lentokentältä Sepilok Nature Resort hotelliin, jonne majoittuminen yhdeksi yöksi.
(aamiainen)

Päivä 6
Aamulla matka jatkuu lauttasatamaan ja sieltä edelleen tunnin venematkan päässä olevalle Selinganin saarelle, jonne uhanalaiset liemi-ja karettikilpikonnat saapuvat munimaan iltaisin. Majoittuminen vaatimattomaan asuinrakennus, jonka lisäksi saarella on vain ruokailutila ja pieni kioski. Päivä kuluu rentoutuessa rannalla. Auringonlaskun jälkeen seurataan henkilökunnan johdolla kilpikonnien munintaa ja kuoriutuneiden poikasten luontoon vapauttamista. Lounas ja illallinen hotellissa.
(aamiainen, lounas, illallinen)

Päivä 7
Paluu saarelta aikaisin aamulla Sandakaniin. Kuljetus Sepilok Orang Utan –suojelukeskukseen, jossa nähdään orankeja niiden luonnollisessa asuinympäristössä ja seurataan aamuruokintaa. Seuraavaksi vieraillaan keskuksessa, jossa autetaan pelastettuja borneon aurinkokarhuja palaamaan luonnollista vastaavaan asuinympäristöön,  suljetulle 2,5 hehtaarin metsäalueelle keskuksen kupeessa. Keskuksesta kuljetus jokivenesatamaan. Matka jatkuu veneellä mangrovepuiden reunustamaa jokea pitkin Abai Jungle Lodgeen, jossa lounaan jälkeen majoittuminen. Myöhäisiltapäivällä jokiretki, jonka aikana yritetään nähdä alueen eläimistöä. Auringonlaskun jälkeen päästään ihailemaan tulikärpästen lentoa. Illallinen lodgessa, jonka jälkeen mahdollisuus tehdä luontokävely oppaan johdolla ja havainnoida pimeydessä liikkuvia lintuja, hyönteisiä ja muita eläimiä.
(aamiainen, lounas, illallinen)

Päivä 8
Aikaisin aamulla jokiretki Pitas-järvelle havainnoimaan villielämiä. Aamiaisen jälkeen kävelyretki Abain kylään, jossa kyläläiset tarjoavat yksinkertaisen lounaan. Lounaan jälkeen matka jatkuu veneellä Sukaun kylään, jossa majoittuminen Kinabatangan Riverside Lodge hotelliin. Iltapäivällä jokiajelu, jonka aikana mahdollisuus nähdä erilaisia lintuja ja apinoita, jos onni suo jopa harvinaisia, vain Borneolla eläviä nenäapinoita. Illallinen hotellissa.
(aamiainen, lounas, illallinen)

Päivä 9
Aamiaisen jälkeen autolla kohti Sandakania. Matkalla pysähtyminen Gomantongin luolilla. Iltapäivällä lento Kuala Lumpurin kautta Langkawille. Kuljetus hotelliin, jonne majoittuminen viideksi yöksi.

Päivä 10-13
Aamiainen hotellissa. Omatoimista lomailua. Päiville on mahdollista varata lisämaksullisia retkiä.

Päivä 14
Aamiainen hotellissa. Kuljetus lentoasemalle ja matka kotia kohti, päivästä riippuen joko Dohan tai Kuala Lumpurin ja Dohan kautta.

Päivä 15
Saapuminen Helsinkiin.

Matkaohjelma on muokattavissa toiveittesi mukaiseksi. Lisätiedot toimistostamme.

 • Edestakaiset lennot Helsinki Malesia (Kuala Lumpur/ Langkawi), paikallislennot Kuala Lumpur-Sandakan-Kuala Lumpur -Langkawi sekä lentolippuihin kirjoitettavat verot
 • edestakaiset lentokenttäkuljetukset Kuala Lumpurissa, Langkawilla ja Sandakanissa
 • 3 yötä Kuala Lumpurissa The Journal Kuala Lumpur  hotellissa aamiaisella
 • Kuala Lumpurin kaupunkikiertoajelu
 • 4 yötä Borneolla ohjelman mukaisin kuljetuksin, majoituksin, aterioin ja retkin
 • 5 yötä Langkawilla Meritus Pelangi Beach Resort hotellissa valitussa huonetyypissä aamiaisella (huomioitu yksi ilmainen yö)
 • Premium Lane -turvatarkastus Helsingin lentokentällä
 • Malesian turistivero, joka peritään kaikista varatuista hotellihuoneista/ huoneistoista ja maksetaan paikanpäällä majoitusliikkeessä loppulaskun yhteydessä. Veron suuruus on noin MYR 2,5-20 = n. 0,5-5 €/ huone/ yö hotellin tasosta riippuen.
 • Hotelleissa perittävät pakolliset joulun ja/tai uuden vuoden lisämaksut
 • Palvelumaksu 22  € / varaus.
 • Kohteessa ei ole suomenkielistä palvelua.
 • Kaikki opastukset ovat englanninkielisiä.
 • Matka ei sovellu liikuntarajoitteiselle.
 • Esimerkkihinta on arviohinta, lopullinen hinta selviää vahvistuksen yhteydessä.
 • Varauspyyntö -lomakkeen kautta teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan ja saatuamme hyväksynnän, varaamme matkan.
 • Esimerkkihinta edellyttää vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme.
 • Matkaohjelmaa on mahdollista muokata omien toiveiden mukaan.
 • Mainitut hotellit ovat esimerkkejä ja varaustilanteesta riippuen matkalle varatut hotellit saattavat olla muita, lisävuorokaudet mahdollisia.
 • Jos lentoja sisältävien tarjousten edullisin hintaluokka on täynnä, pystymme usein tarjoamaan matkaa toisessa hintaluokassa tai muilla lentoyhtiöillä.
 • Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa.
 • Paikkoja rajoitetusti.
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Hotellit

Meritus Pelangi Beach Resort and Spa Langkawi

Viehättävä, hyvä ensimmäisen luokan rantahotelli Langkawin länsirannikolla Cenangin rannalla. Hotelli on rakennettu perinteistä malesialaista kylää mukaillen ja sen monet pienet rakennukset asettuvat luontevasti ympäröivään vehreään pu...

Kuala Lumpur Journal Hotel

Modernin tyylikäs ensimmäisen luokan hotelli Kuala Lumpurin keskustassa, Bukit Bintagin ostos- ja ravintola-alueella. Kansainväliselle lentokentälle noin tunnin ajomatka.

Hotellit kartalla

Varaa matka

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Varaa kohde Kuala Lumpur, Borneo ja Langkawi

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Elämyksen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Kuala Lumpur, Borneo ja Langkawi