Kuala Lumpur, Borneo ja Langkawi

Lähes kahden miljoonan asukkaan Kuala Lumpur, tuttavallisemmin KL, on yksi Aasian kiihkeimmin sykkivistä kaupungeista. Se hehkuu omalaatuista ja puoleensa vetävää tunnelmaa erilaisten kulttuurien saadessa vaikutteita toistensa juhlista, ruoista, musiikista ja taiteista aina aasiasta eurooppaan. Kulttuurielämysten lisäksi kaupunki on mainio ostospaikka, jossa ilmastoitujen ostoskeskusten kanssa kilpailevat perinteiset katumarkkinat ja katetut basaarit.

Borneo on luontomatkailijan aarreaitta, sillä sen sademetsien vehreydessä ja rannoilla elää monta mielenkiintoista, omalaatuista ja uhanalaistakin eläinlajia. Ihmismäisen hellyttäviä orankeja, erikoisen näköisiä isonenäisiä nenäapinoita ja suuria liemi- ja karettikilpikonnia.

Langkawin trooppisella saarella sulattelet näkemääsi ja kokemaasi, nautit kauniista luonnosta, rennosta lomasta ja teet halutessasi verovapaita ostoksia Kuahin kaupungissa.

Huomioithan, että majoitukset Borneolla ovat siistejä, mutta varsin vaatimattomia tasoltaan.

Malesian viranomaiset ovat ilmoittaneet 1.3.2019, että 6% Sales & Service Tax (SST) voimassaoloa jatketaan välittömästi ja se koskee kaikkia Malesiassa myytäviä matkailupalveluja heti eli 1.3.2019 alkaen.  Veron voimaan astuminen voi nostaa niin uusien kuin jo aiemmin tehtyjen majoitus-, kuljetus-, retki- ym. matkailupalveluvarausten hintoja.

Lue lisää Malesia, Kuala Lumpur, Borneo ja Langkawi.

Esimerkkihinnat

Kuala Lumpur 3 yötä: The Journal Kuala Lumpur
Sandakan 1 yötä:  Sepilok Nature Resort
Selingan 1 yö: Selingan Turtle Island Park
Sandakan 1 yö: MY Nature Resort
Kinabatangan 2 yötä: Kinabatangan Riverside Lodge
Langkawi 5 yötä: Meritus Pelangi Beach Resort

Hinta 13 vrk, €/ henkilö 2-hh garden terrace 2-hh pool terrace 2-hh beachfront
1.4.-14.12.2019 3569 3615 3667
15.12.2019-5.1.2020 4060 4125 4198
6.-20.1.2020 3739 3790 3849
21.1.-15.2.2020 3671 3717 3770
16.2.-31.3.2020 3569 3615 3667

Meritus Pelangi Beach hotellissa on huomioitu ennakkovarajaan etu alennus, joka edellyttää varausta viimeistään 30 vrk ennen lähtöä.
Kuala Lumpurin ja Langkawin oleskelujen pituus muokattavissa.
Lisätiedot ja hinnat toimistostamme.

Lähdöt Suomesta päivittäin.

Päivä 1
Lento Helsingistä kohti Kuala Lumpuria.

Päivä 2
Saapuminen Kuala Lumpuriin, kuljetus The Journal Kuala Lumpur hotelliin ja majoittuminen kolmeksi yöksi.

Päivä 3
Kaupunkikiertoajelu Kuala Lumpurissa.
(aamiainen)

Päivä 4
Päivän ohjelma vapaa.
(aamiainen)

Päivä 5
Kuljetus lentoasemalle ja lento Sandakaniin. Kuljetus autolla Sepilok Nature Resort hotelliin, jonne majoittuminen yhdeksi yöksi.
(aamiainen)

Päivä 6
Aamulla matka jatkuu lauttasatamaan ja sieltä edelleen tunnin venematkan päässä olevalle Selinganin saarelle, jonne uhanalaiset liemi-ja karettikilpikonnille saapuvat munimaan iltaisin. Saarella on vain vaatimaton asuinrakennus, ruokailutila ja pieni kioski. Päivä kuluu rentoutuessa rannalla. Auringonlaskun jälkeen seurataan henkilökunnan johdolla kilpikonnien munintaa ja kuoriutuneiden poikasten luontoon vapauttamista. Lounas ja illallinen hotellissa.
(aamiainen, lounas, illallinen)

Päivä 7
Paluun Sandakaniin, jossa kuljetus Sepilok Orang Utan –suojelukeskukseen, jossa mahdollisuus nähdä orankeja niiden luonnollisessa asuin ympäristössä ja mm. seurata kaksi kertaa päivässä tapahtuvaa ruokintaa. Lounaan jälkeen majoittuminen MY Nature Resort hotelliin. Loppupäivän ohjelma vapaata. Illallinen hotellissa.
(aamiainen, lounas, illallinen)

Päivä 8
Aamupäivällä kuljetus joelle. Matkataan tunnin verran veneellä jokea pitkin Lower Kinabatabangan River Sanctuary keskukseen. Matkalla nähdään upeita mangrove maisemia. Lounaan jälkeen matka jatkuu veneellä Sukaun kylään, jossa majoittuminen Kinabatangan Riverside Lodge hotelliin. Iltapäivällä jokiajelu, jonka aikana mahdollisuus nähdä erilaisia lintuja ja apinoita, onnen ollessa myötä kenties jopa harvinaisia, vain Borneolla eläviä nenäapinoita. Illallinen hotellissa.
(aamiainen, lounas, illallinen)

Päivä 9
Tutustumista Borneon luontoon sekä aamu- että iltapäivällä tehtävillä jokiajeluilla. Sään salliessa mahdollisuus lyhyeen viidakkokävelyyn.
(aamiainen, lounas, illallinen)

Päivä 10
Aamiainen hotellissa. Kuljetus veneellä ja autolla Sandakanin lentoasemalle ja lento Kuala Lumpurin kautta Langkawille. Kuljetus hotelliin ja majoittuminen viideksi yöksi.

Päivä 11-14
Aamiainen hotellissa. Omatoimista lomailua.

Päivä 15
Aamiainen hotellissa. Kuljetus lentoasemalle ja matka kotia kohti Kuala Lumpurin kautta.

Päivä 16
Saapuminen Helsinkiin.

Matkaohjelma on muokattavissa toiveittesi mukaiseksi. Lisätiedot toimistostamme.

 • edestakaiset lennot Helsinki-Kuala Lumpur, paikallislennot Kuala Lumpur-Sandakan-Langkawi-Kuala Lumpur sekä lentolippuihin kirjoitettavat verot
 • edestakaiset lentokenttäkuljetukset Kuala Lumpurissa, Langkawilla ja Sandakanissa
 • 3 yötä Kuala Lumpurissa The Journal Kuala Lumpur  hotellissa aamiaisella
 • Kuala Lumpurin kaupunkikiertoajelu
 • 5 yötä Borneolla ohjelman mukaisin kuljetuksin, majoituksin, aterioin ja retkin
 • 5 yötä Langkawilla Meritus Pelangi Beach Resort hotellissa valitussa huonetyypissä aamiaisella
 • Malesian turistivero, joka peritään kaikista varatuista hotellihuoneista/ huoneistoista ja maksetaan paikanpäällä majoitusliikkeessä loppulaskun yhteydessä. Veron suuruus on noin MYR 2,5-20 = n. 0,5-5 €/ huone/ yö hotellin tasosta riippuen.
 • Hotelleissa perittävät pakolliset joulun ja/tai uuden vuoden lisämaksut
 • Palvelumaksu 22  € / varaus.
 • Kohteessa ei ole suomenkielistä palvelua.
 • Kaikki opastukset ovat englanninkielisiä.
 • Matka ei sovellu liikuntarajoitteiselle.
 • Esimerkkihinta on arviohinta, lopullinen hinta selviää vahvistuksen yhteydessä.
 • Varauspyyntö -lomakkeen kautta teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan ja saatuamme hyväksynnän, varaamme matkan.
 • Esimerkkihinta edellyttää vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme.
 • Matkaohjelmaa on mahdollista muokata omien toiveiden mukaan.
 • Mainitut hotellit ovat esimerkkejä ja varaustilanteesta riippuen matkalle varatut hotellit saattavat olla muita, lisävuorokaudet mahdollisia.
 • Jos lentoja sisältävien tarjousten edullisin hintaluokka on täynnä, pystymme usein tarjoamaan matkaa toisessa hintaluokassa tai muilla lentoyhtiöillä.
 • Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa.
 • Paikkoja rajoitetusti.
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Hotellit

Meritus Pelangi Beach Resort and Spa Langkawi

Viehättävä, ensimmäisen luokan rantahotelli Langkawin länsirannikolla Cenangin rannalla. Hotelli on rakennettu perinteistä malesialaista kylää mukaillen ja sen monet pienet rakennukset asettuvat luontevasti ympäröivään vehreään puutarha...

Kuala Lumpur Journal Hotel

Modernin tyylikäs ensimmäisen luokan hotelli Kuala Lumpurin keskustassa, Bukit Bintagin ostos- ja ravintola-alueella. Kansainväliselle lentokentälle noin tunnin ajomatka.

Hotellit kartalla

Varaa matka

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Varaa kohde Kuala Lumpur, Borneo ja Langkawi

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Elämyksen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Kuala Lumpur, Borneo ja Langkawi