Kuala Lumpur & Langkawi

Kuala Lumpur on jännittävä sekoitus modernia nykypäivää ja vanhaa kulttuuria. Ostosmahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Kaupungissa on niin ostoskeskuksia, perinteisiä katumarkkinoita ja basaareja kuin pikku putiikkeja. Ruokatarjontaa on joka makuun katukeittiöistä huippuluokan ravintoloihin. Kulttuurinälkäänsä voi sammuttaa vanhassa kaupungissa, museoissa tai vaikkapa Malesian filharmonikoiden konsertissa

Langkawin verovapaalla ja vehreällä saarella vietät leppoisaa rantalomaa palmujen reunustamilla, valkohiekkaisilla rannoilla. Kirkkaat vedet houkuttelevat Pulau Marine Parkin -kansallispuistoon sukellus- ja snorklausretkille. Golfkenttiä saarella on kolme.

Pysähdys Kuala Lumpurissa joko meno tai paluu matkalla. Matka on muokattavissa toiveittesi mukaiseksi. Lisätiedot toimistostamme.

Langkawilla nautitaan tasaisesta kolmenkymmenen asteen ympärillä pyörivästä lämmöstä. Sadekuurot pitävät saaren trooppisenluonnon vehreänä myös kuivimpaan aikaan joulukuusta maaliskuulle. Sateisinta Langawilla on syys- ja lokakuussa ja silloin voi sataa pitempinä jaksoina eikä vain kuuroina.

Meiltä saat Finnair Plus -pisteitä matkoistasi. Lue lisää tästä.

Matkat Malesiaan toteutetaan räätälöidysti eli toiveesi mukaisin reittilennoin ja hotellein. Lentoja on päivittäin, joten oleskelun pituuden kohteessa päätät itse. Voit sisällyttää matkaasi päiväretkiä ja kiertoajeluita sekä yhdistää muita matkakohteita. Lisätiedot toimistostamme.

Lue lisää Malesia ja Langkawi.

Tourism Malaysia Logo

 

Esimerkkihinnat

Kuala Lumpur 3 yötä: Journal Hotel
Langkawi 7 yötä: Meritus Pelangi Beach Resort

Hinnat 10 vrk, €/ henkilö 2-hh garden terrace 2-hh pool terrace 2-hh beachfront
1.4.-10.12.2020 1772 1793 1896
11.12.20-5.1.21 2585 2614 2760
6.1.-15.2.2021 1908 1928 2031
16.2.-31.3.2021 1772 1793 1896

Varaukset esimerkkihinnoilla viimeistään 30 vrk ennen lähtöä.

 • Malesian turistivero MYR 10 ja Langkawin turistivero MYR 3-5, yhteensä MYR 15, n. 3-4€/ huone/yö.
 • Palvelumaksu 22  € / varaus.
 • Kohteessa ei ole suomenkielistä palvelua.
 • Matka ei sovellu liikuntarajoitteiselle.
 • Esimerkkihinta on arviohinta, lopullinen hinta selviää vahvistuksen yhteydessä.
 • Varauspyyntö -lomakkeen kautta teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan ja saatuamme hyväksynnän, varaamme matkan.
 • Esimerkkihinta edellyttää vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme.
 • Matkaohjelmaa on mahdollista muokata omien toiveiden mukaan.
 • Mainitut hotellit ovat esimerkkejä ja varaustilanteesta riippuen matkalle varatut hotellit saattavat olla muita, lisävuorokaudet mahdollisia.
 • Jos lentoja sisältävien tarjousten edullisin hintaluokka on täynnä, pystymme usein tarjoamaan matkaa toisessa hintaluokassa tai muilla lentoyhtiöillä.
 • Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa.
 • Paikkoja rajoitetusti.
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Hotellit

Meritus Pelangi Beach Resort and Spa Langkawi

Viehättävä, hyvä ensimmäisen luokan rantahotelli Langkawin länsirannikolla Cenangin rannalla. Hotelli on rakennettu perinteistä malesialaista kylää mukaillen ja sen monet pienet rakennukset asettuvat luontevasti ympäröivään vehreään pu...

Kuala Lumpur Journal Hotel

Modernin tyylikäs ensimmäisen luokan hotelli Kuala Lumpurin keskustassa, Bukit Bintagin ostos- ja ravintola-alueella. Kansainväliselle lentokentälle noin tunnin ajomatka.

Hotellit kartalla

Varaa matka

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Varaa kohde Kuala Lumpur ja Langkawi

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Elämyksen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Kuala Lumpur ja Langkawi