Madagaskarin kiertomatka

Madagaskar on luonnonihmeiden aarreaitta, sillä saaren eristäytynyt sijainti satojen kilometrien päässä Afrikan itärannikolta ja trooppinen ilmasto ovat mahdollistaneet suuren määrän eläin- ja kasvilajeja, joita ei tavata missään muualla. Peräti viisi prosenttia kaikista maailman tunnetuista kasvi- ja eläinlajeista löytyy vain Madagaskarilta.

Tällä kiertomatkalla tutustut Madagaskarin kiehtoviin luonnonpuistoihin, pikkukyliin ja paikalliseen kulttuuriin. Reitti kulkee saaren halki ylängöltä sademetsiin ja etelään Intian valtameren hiekkarannoille saakka.

Paras aika matkustaa Madagaskarille on huhtikuusta lokakuuhun. Kiertomatkan kohteissa on siedettävää myös sateisemmalla kaudella marraskuusta maaliskuuhun.

Meiltä saat Finnair Plus -pisteitä matkoistasi. Lue lisää tästä.

Matkat Madagaskarille toteutetaan räätälöidysti eli toiveesi mukaisin reittilennoin ja hotellein. Matkaohjelmaa on mahdollista muokata. Lentoja on useita kertoja viikossa, joten oleskelun pituuden kohteessa päätät itse reittilentotarjonnan mukaan. Voit sisällyttää matkaasi myös muita matkakohteita. Lisätiedot toimistostamme.

Lue lisää Madagascar.

Esimerkkihinnat

Pariisi 1 yö: lentokenttähotelli
Antananarivo 1 yö: Hotel Tamboho 
Antsirabe 1 yö: Hotel Plumeria
Ranomafana 1 yö: Setam Lodge
Fianarantsoa 1 yö: Zomatel Hotel
Ranohira 2 yötä: Isalo Rock Lodge
Ifatyssa 2 yötä: Paradisier hotelli
Antananarivo 1 yö: Hotel Tamboho
Andasibe 2 yötä: Vakona Forest Lodge

Hinta 12 vrk, €/ henkilö 2-hh
1.1.-23.6.2020 3445
24.6.-21.8.2020 3638
22.8.-31.10.2020 3445

Hotellit ovat esimerkkejä ja ne vahvistetaan varausvaiheessa.

Air France lentää Madagascarille 3-4 kertaa viikossa ympäri vuoden. Tarkista oman ajankohtasi lentopäivät toimistostamme.

Päivä 1
Lento Helsingistä Pariisiin ja yöpyminen lentokenttähotellissa.

Päivä 2
Lento Pariisista Antananarivoon. Kuljetus hotelliin, jossa yövytään yksi yö.

Päivä 3  – Antananarivo – Antsirabe (169km / 3 tuntia)
Aamiaisen jälkeen matka suuntaa vuoristojen ja riisipeltojen maisemissa kohti etelää ja Antsiraben kaupunkia. Matkalla pysähdymme Lemurs Parkin eläinpuistossa. Kierros kuumista lähteistä ja kraatterijärvistä tunnetussa kaupungissa. Majoittuminen hotelliin yhdeksi yöksi.

Päivä 4 – Antsirabe – Ranomafana (240km / 5 tuntia)
Aamiaisen jälkeen matka keskusylängöllä jatkuu Ranomafanaan. Matkalla pysähdytään tutustumaan Ambositran laadukkaisiin paikallisiin puukäsitöihin.
Kirjautuminen hotelliin yhdeksi yöksi. Yökävelyllä etsitään yöllä liikkuvia makeja, kuten hiirimakeja, sekä fossaa, paikallista puumaa muistuttavaa eläintä. Ranofamassa majoitutaan hotellissa yksi yö.

Päivä 5 – Ranomafana – Fianarantsoa (85 km / 1,5 tuntia)
Aamulla vierailu Ranomafanan kansallipuistossa, jonka viidakon peittämät rinteet ovat koti yli sadalle lintulajille, kameleonteille, sammakoille, orkideoille ja usealle makilajille, kuten kultabokombalille. Lounaan jälkeen ajo Fianarantsoaan, jossa yöpyminen.

Päivä 6 – Fianarantsoa – Ranohira (295 km / 5,5 tuntia)
Aikainen  lähtö kohti Ranohiraa ja Isalon kansallispuistoa. Vähitellen vuoristomaisemat vaihtuvat tasangoiksi. Matkalla pysähdytään Ambalavaossa, joka on eteläisen Betsileo-heimon kaupallinen keskus ja tunnettu taiteestaan ja käsitöistään. Vierailu Antemoron pajalla, jossa valmistetaan käsin puun kuiduista kukin koristeltua paperia. Pian Ambavalon jälkeen pysähdytään suojelualueella, jossa elelee noin 300 rengashäntämakia.
Yöpyminen hotellissa Ranohirassa 2 yötä.

Päivä 7 – Isalon kansallispuisto
Aamulla patikointia Isalon kansallispuistossa veden ja tuulen muovaamia hiekkakivimuodostelmia ja kanjoneita ihaillen.

Päivä 8 – Ranohira – Toliara – Ifaty (267 km / 5,5 tuntia)
Matkalla kohti Toliaraa maisemaan kuuluvat apinanleipäpuut ja koristellut Mafaly-haudat. Toliarassa vieraillaan arboretumissa ja tutustutaan paikallisiin kasvilajeihin. Matka jatkuu Ifatyyn, koralliriutan suojaamaan merenrantakylään. Majoitutaan hotellissa Ifatyssa 2 yötä.

Päivä 9 – Ifaty
Vapaa-aikaa nauttia rantaelämästä, snorkkeloida, vierailla läheisessä kalastajakylässä tai retkeillä Renialan suojelualueella (lisämaksusta).

Päivä 10 – Ifaty – Toliara – Antananarivo (27 km / 1,5 tuntia)
Rentoudu rannalla ennen kuljetusta lentokentälle ja lentoa takaisin pääkaupunkiin. Kuljetus kentältä hotelliin, jossa majoitutaan yksi yö.

Päivä 11Antananarivo – Andasibe (140 km / 3 tuntia)
Aamiaisen jälkeen ajo riisipeltojen, vesiputousten ja pienten kylien maisemissa Andasibeen. Matkalla vierailu liskopuistossa. Illalla luontokävely taskulampun valossa hämärässä liikkuvia eläimiä tarkkaillen. Majoitutaan hotellissa Andasibessa 2 yötä.

Päivä 12 – Andasiben kansallispuisto
Aamiainen. Vierailu kansallispuistossa, jonka sademetsissä on mahdollista nähdä makeja, kuten harvinainen indri, joka on makilajeista kookkain ja tunnettu erikoisesta äänestään, sekä bambumakeja ja ruskomakeja. Iltapäivällä vierailu hotellin yksityisessä puistossa, jossa pääset lähelle näitä kiehtovia olentoja.

Päivä 13 – Andasibe – Antananarivo (140 km / 3 tuntia)
Aamiaisen jälkeen paluumatka Antananarivoon. Lentoaikataulusta riippuen ajan salliessa retki Ambohimangaan, kuninkaan palatsiin ja Unescon maailmanperintökohteeseen, kaupungin pohjoispuolella. Iltapäivällä voit vielä tehdä tuliaishankintoja käsityömarkkinoilta. Hotellihuone on päivän aikana käytettävissä. Iltapäivällä / illalla kuljetus lentokentälle kotimatkaa varten.

Päivä 14
Saapuminen Suomeen Pariisin kautta.

Matkaan on mahdollista lisätä kohteita ja lisävuorokausia. Lisätiedot toimistostamme.

 • edestakaiset Helsinki – Antananarivo lennot sekä yhdensuuntainen lento Toliara – Antananarivo ja lentolippuihin perittävät lentokenttäverot
 • yksi yö Pariisissa lentokenttähotellissa (ei aterioita)
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Autokuljetukset ja kuljettajaopas
 • majoitus Madagaskarilla turistiluokan hotelleissa aamiaisella
 • Ranomafanasssa Setam Lodgessa illallinen
 • Sisäänpääsymaksut kansallis- ja luonnonpuistoihin
 • Paikallisen oppaan palvelut kansallis- ja luonnonpuistoissa
 • Ohjelman mukaiset retket
 • Premium Lane -turvatarkastus Helsingin lentokentällä
 • Madagaskarille maahansaavuttaessa hankittava maksullinen viisumi
 • Suomen kansalainen tarvitsee Madagaskarille maahan saavuttaessa hankittavan maksullisen viisumin. Passin tulee olla voimassa vähintään 6 kk aiotun oleskelun jälkeen. Tiedot sitoumuksetta.
 • Lue lisää viisumista Madagaskarin maasivulta
 • Matkatavaroiden maksimipaino kiertomatkalla on 15 kg. Tavarat tulisi pakata pehmeään matkakassiin.
 • Palvelumaksu 22 €/ varaus.
 • Kohteessa ei ole suomenkielistä palvelua.
 • Kaikki opastukset ovat englanniksi tai haluttaessa ranskaksi.
 • Matka ei sovellu liikuntarajoitteiselle.
 • Esimerkkihinta on arviohinta, lopullinen hinta selviää vahvistuksen yhteydessä.
 • Varauspyyntö -lomakkeen kautta teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan ja saatuamme hyväksynnän, varaamme matkan.
 • Esimerkkihinta edellyttää vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme.
 • Matkaohjelmaa on mahdollista muokata omien toiveiden mukaan.
 • Mainitut hotellit ovat esimerkkejä ja varaustilanteesta riippuen matkalle varatut hotellit saattavat olla muita, lisävuorokaudet mahdollisia.
 • Jos lentoja sisältävien tarjousten edullisin hintaluokka on täynnä, pystymme usein tarjoamaan matkaa toisessa hintaluokassa tai muilla lentoyhtiöillä.
 • Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa.
 • Paikkoja rajoitetusti.
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Varaa kohde Madagaskarin kiertomatka

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
euro@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Elämyksen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Madagaskarin kiertomatka