Orlando, Sanibel Island & Miami

Omatoimisella kiertomatkalla Floridaan tutustut osavaltioon monelta kantilta; Orlandon huvipuistomaailmaan, Sanibel Islandin luonnonpuiston rauhallisiin ja luontoa kunnioittaviin rantoihin ja Miamin South Beachiin Art Deco taloineen.

Orlando on lasten ja lastenmielisten toivekohde. Kävijöitä ympäri maailman huokuttelevat mm. Walt Disney World® , Epcot Center ja  Universal Studiot. Orlandossa on myös useita vaatetehtaiden Outlet -myymälöitä ostoksista kiinnostuneille.

Noin 4 tunnin ajomatkan päässä Orlandosta, Floridan Länsirannikolla olevan Sanibel Islandin valkohiekkaisilla rannoilla nauttivat lomasta niin aikuiset kuin lapsetkin. Meksikonlahden kirkkaiden vesien äärellä olevasta saaresta kaksi kolmas osaa kuuluu luonnonsuojelualueeseen. Katuvaloja ei ole ja trooppinen luonto näyttäytyy kauniina. Polkupyöräily, lintubongaus, surffaus, kalastus tai vaikkapa veneretki autiolle saarelle delfiinejä matkalla ihaillen tarjoavat vaihtelua pelkkään rannalla löhöilyyn.

Miamiin ajaa Sanibel Islandilta läpi Floridan suoalueen nopeimmillaan parissa tunnissa.  Latinalaishenkinen kaupunki sykkii elämää, ja sen kiintopiste on art deco -alue pastellinvärisine taloineen. Iltaelämä ja ravintolat keskittyvät South Beachin tuntumaan. Ostosmahdollisuuksiakin on tarjolla joka makuun. Kilometrien mittainen ranta houkuttelee nauttimaan laiskoista tai aktiivisemmista rantaloma päivistä.

Lue lisää Orlandosta
Lue lisää Sanibel Islandista
Lue lisää Miamista

Esimerkkihinnat

Buena Vista Suites Orlando 4 yötä,
Sundial Beach Resort & Spa 4 yötä,
Bentley Hotel Miami Beach 3 yötä

Hinta 11 vrk, €/henkilö 2-hh/1-mh suite
17.8.-14.12.2018 2398,00
 • Lennot Helsinki Orlando ja Miami Helsinki sekä lentolippuun kirjoitettavat lentokenttäverot
 • Avis E-luokan (fullsize= täysikokoinen 4 ovinen) autonvuokraus 10-14 vuorokautta; rajoittamattomat ajokilometrit, osavaltion perimät verot ja lisämaksut, lentokenttäsopimusmaksu, täydet vakuutukset ilam omavastuuta, yksi tankki polttoainetta, kaksi kuljettajaa
 • 4 yön majoitus Orlandossa Buena Vista Suites hotellissa aamiaisella
 • 4 yön majoitus Sanibel Islandilla Sundial Beach Resort hotellissa, ei aterioita
 • 3 yön majoitus Miamissa Bentley Hotellissa Resort hotellissa, ei aterioita
 • Yhdysvaltojen ESTA matkustuslupa
 • Palvelumaksu 22 € / varaus.
 • Esimerkkihinta on arviohinta, lopullinen hinta selviää vahvistuksen yhteydessä.
 • Varauspyyntö -lomakkeen kautta teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan ja saatuamme hyväksynnän, varaamme matkan.
 • Esimerkkihinta edellyttää vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme.
 • Matkaohjelmaa on mahdollista muokata omien toiveiden mukaan.
 • Mainitut hotellit ovat esimerkkejä ja varaustilanteesta riippuen matkalle varatut hotellit saattavat olla muita, lisävuorokaudet mahdollisia.
 • Jos lentoja sisältävien tarjousten edullisin hintaluokka on täynnä, pystymme usein tarjoamaan matkaa toisessa hintaluokassa tai muilla lentoyhtiöillä.
 • Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa.
 • Paikkoja rajoitetusti.

Hotellit

+

Bentley Hotel Miami South Beach

Hyvä turistiluokan art deco boutique hotelli Ocean Drivella, rannan tuntumassa. Hotellin lähistöllä trendikkäitä ravintoloita ja liikkeitä.

+

Buena Vista Suites Orlando

Hyvä turistiluokan sviittihotelli 1,5km Disney Worldista. Hotelli järjestää kuljetuksia nähtävyyksille, Premium Outlett myymälään ja Disney alueen keskustaan. Lentokentälle on n. 30 min ajomatka.

+

Sundial Beach Resort & Spa Sanibel Island

Hyvä turistiluokan rantahotelli valkohiekkaisella rannalla Meksikon lahden äärellä Sanibel Islandilla. Fort Myersin lentokentälle n. 30 min ajomatka.

Hotellit kartalla

Varaa matka

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Varaa kohde Orlando, Sanibel Island ja Miami

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Elämyksen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Orlando, Sanibel Island ja Miami