Tansanian safari & Sansibar

Taianomainen safari vie matkalle Tansanian upeimmille safarialueille Ngorongoron kraaterille, Serengetiin, Lake Manyaralle ja Tarangireen. Safarielämys saa arvoisensa huipennuksen nautinnollisella rantalomalla Sansibarin valkohiekkaisilla rannoilla.

Ngorongoron alueen monimuotoinen eläimistöön kuuluu mm. sarvikuonoja, seeproja, gnuita, antilooppeja, gaselleja, leijonia, sakaaleja, villikoiria ja hyeenoja. Serengetin valtava savanni on Tansanian ja koko maailman merkittävimpiä ja isoimpia luonnonuojelualueita ja siellä liikkuu mm. leopardeja, seeproja, gnuita ja gepardeja. Manyara-järven ympäristössä nähdään yleisimmin mm. virtahepoja, leijonia, flamingoja, elefantteja ja kirahveja. Pohjois-Tansanian Tarangire tunnetaan erityisesti elefanteista sekä maisemaa rytmittävistä apinanleipäpuista.

Maustesaarena tunnettu Sansibar on historialtaan rikas, valkohiekkaisten rantojen lomasaari vain muutamien kymmenien kilometrien päässä Tansanian mantereelta. Kulttuurisesti saaren nykypäivässä on vaikutteita niin portugalilaisilta kuin arabeilta. Sansibarin plantaaseilla kasvatetaan tänä päivänä edelleen mausteita muun muassa vaniljaa, muskottipähkinää ja kardemummaa.

Meiltä saat Finnair Plus -pisteitä matkoistasi. Lue lisää tästä.

Matkat Tansanian safarille ja Sansibarille toteutetaan räätälöidysti eli toiveesi mukaisin reittilennoin ja hotellein. Lentoja on lähes päivittäin, joten matkan pituuden päätät itse lentotarjonnan puitteissa. Voit yhdistää safarimatkaosuuden myös muihin rantalomakohteisiin. Lisätiedot toimistostamme.

Lue lisää Tansania.

Esimerkkihinta

Arusha 1 yö: Arusha Coffee Lodge
Tarangire 1 yö: Tarangire Sopa Lodge
Lake Manyara 1 yö: Kirumuru Manyara Tented Lodge
Serengeti 2 yötä: Serengeti Sopa Lodge
Ngorongoro 1 yö: Ngorongoro Sopa Lodge
Sansibar 6 yötä: Breezes Beach Club & Spa Zanzibar

 

Hinta 12 vrk, €/henkilö 2-hh standard 2-hh deluxe
8.1.-28.2.2021 5322 5510
1.3.-15.3.2021 5095 5283
16.3.-31.3.2021 4789 4883
1.4.-25.5.2021 ** 4390 4484
26.5.-15.6.2021 5016 5110
16.6.-30.6.2021 5386 5574
1.7.-15.7.2021 5621 5875
16.7.-31.8.2021 5557 5812
1.9.-31.10.2021 5322 5510
1.11.-14.12.2021 4789 4883
15.12.21-7.1.21 *** 6078 6364

** Pääsiäinen aiheuttaa lisämaksuja joillekin lentopäiville ja osassa hotelleja.
*** Yöt 24.-26.12. ja 31.12., 1.1. aiheuttavat hotelleissa lisämaksuja.

Lähdöt Suomesta päivittäin.

Päivä 1
Lento Helsingistä Dohan kautta kohti Tansaniaa.

Päivä 2 Arusha
Saapuminen aamulla Kilimajaron kansainväliselle lentokentälle.  Kuljetus Arushaan, jossa yöpyminen Arusha Coffee Lodge hotellissa.

Päivä 3 Tarangire
Aamiainen hotellissa.  Ajo Tarangireen, jossa safariajelu saavuttaessa. Majoittuminen Tarangire Sopa Lodgessa.

Päivä 4 Lake Manyara
Aamusafari Tarangiressa, jossa ovat yhdet parhaimmista mahdollisuuksista nähdä elefantteja Pohjois-Tansaniassa. Lounaan jälkeen ajo läpi Great Rift -laakson Manyara -järvelle. Majoittuminen yhdeksi yöksi Kirumuru Manyara Tented -telttalodgeen.

Päivä 5 Serengeti
Aamusafari Manyara-järven ympäristössä, jossa yleisimmin nähtäviä eläimiä ovat mm. virtahevot, leijonat, flamingot, elefantit ja kirahvit. Lounaan jälkeen ajo savannin halki kohti Serengetiä.  Majoittuminen kahdeksi yöksi Serengeti Sopa lodgeen.

Päivä 6 Serengeti
Aamulla ja iltapäivällä safariajelut Serengetissä. Alueen eläimistöön kuuluu mm. leopardeja, seeproja, gnuita ja gepardeja.

Päivä 7 Ngorongoro Crater
Aamiaisen jälkeen ajo kohti Ngorongoroa. Piknik lounas ja iltapäivän safariajelu kraaterin uskomattomissa maisemissa. Majoittuminen Ngorongoro Sopa lodgessa.

Päivä 8  Sansibar
Aamiaisen jälkeen ajomatka Arushaan ja edelleen lentokentälle, josta lento Sansibarille. Kuljetus hotelliin, jonne majoitutaan seuraavaksi 6 yöksi.

Päivät 9-14
Rantalomaa Sansibarilla.

Päivä 15
Kuljetus hotellista lentokentälle, ja lennot Dohan kautta kohti Suomea.

Päivä 13 
Saapuminen Helsinkiin.

 • Lennot Helsinki – Kilimanjaro ja Sansibar – Helsinki turistiluokassa yhdellä koneenvaihdolla Dohan kautta, paikallislento Kilimanjaro-Sansibar  ja lentolippuihin kirjoitettavat lentokenttäverot
 • lentokenttäkuljetukset Arushassa (Kilimanjaro) ja Sansibarilla
 • 1 yön majoitus Arushassa Arusha Coffee Lodge hotellissa tai vastaavassa aamiaisella
 • 5 yön Tansanian safari täysihoidolla; aamiainen sekä lounas ja illallinen, jotka eivät sisällä mitään juomia (alkaa illallisesta Ngorongorossa ja päättyy aamiaiseen Tarangiressa)
 • 6 yön majoitus Sansibarilla Breezes Beach Club hotellissa valitussa huonetyypissä puolihoidolla; aamiainen sekä illallinen, joka ei sisällä mitään juomia
 • Safareilla suurin osa henkilökunnan palkasta muodostuu tipeistä. Suosituksena on, että kuljettaja-oppaalle maksetaan USD 15/ päivä/ autoseurue ja kokille USD 10/ päivä/ autoseurue.
 • Maksullinen Tansanian viisumi.
 • Sansibarin turistivero USD1 /henkilö / yö, joka maksetaan suoraan hotelliin.
 • Hotellien perimät juhlapäivälisämaksut jouluna, uutena vuotena ja pääsiäisenä.
 • lennot businesluokassa joko yhteensuuntaan tai menopaluu
 • parempi hotellitaso safarin aikana tai Sansibarilla
 • Palvelumaksu 22 €/ varaus.
 • Esimerkkihinta on arviohinta, lopullinen hinta selviää vahvistuksen yhteydessä.
 • Varauspyyntö -lomakkeen kautta teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan ja saatuamme hyväksynnän, varaamme matkan.
 • Esimerkkihinta edellyttää vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme
 • Matkaohjelmaa on mahdollista muokata omien toiveiden mukaan.
 • Mainitut hotellit ovat esimerkkejä ja varaustilanteesta riippuen matkalle varatut hotellit saattavat olla muita, lisävuorokaudet mahdollisia.
 • Jos lentoja sisältävien tarjousten edullisin hintaluokka on täynnä, pystymme usein tarjoamaan matkaa toisessa hintaluokassa tai muilla lentoyhtiöillä.
 • Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa.
 • Paikkoja rajoitetusti.
 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Hotellit

Breezes Beach Club and Spa Zanzibar

Lumoava hyvä ensimmäisen luokan rantahotelli Sansibarin itärannikolla, noin 1,5 tunnin ajomatkan päässä Stone Townista ja lentoasemalta. Upea hiekkaranta.

Hotellissa erikoistarjouksia, paina Lue lisää ja tutustu!

Hotellit kartalla

Varaa matka

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Varaa kohde Tansanian safari & Sansibar

Tee matkasta varauspyyntö tai tiedustelu, niin räätälöimme matkan sinun toivomustesi mukaisesti.

Lähetä varauspyyntö tai tiedustelu »
Tai

Voit myös varata matkan soittamalla (arkisin klo 8-17) numeroon:
020 561 5540

Tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:
world@kalevatravel.fi

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Elämyksen arvostelut

Tällä elämyksellä ei ole vielä arvosteluja.
Kirjoita ensimmäinen arvostelu!

Tansanian safari & Sansibar