Hokkaidon prefektuurin pääkaupunki Sapporo on Japanin viidenneksi suurin kaupunki ja kiehtova matkakohde, joka on tunnettu erityisesti loistavista talviurheilu mahdollisuuksistaan. Joulukuusta 2019 alkaen Finnair lentää talvikaudella suoraan Helsingistä Sapporoon kahdesti viikossa torstaisin ja sunnuntaisin. Tutustu tarjouksiin ja varaa seuraavat lentosi Sapporoon jo tänään!

Lentohinta meno-paluu alk. 635 €/ henkilö. Varaukset 16.9. mennessä. Online lentovarauksiin pääset tästä.

 

5 Syytä matkustaa Sapporoon

Vieraile lumifestivaaleilla

Upea Sapporo on tunnettu tunnelmallisista lumimaisemistaan. Joka vuoden helmikuussa kaupungissa järjestetään lumifestivaali, jossa voi kunnolla ottaa ilon irti talvesta. Ihastu samalla upeisiin jääveistoksiin.

Koe vuodenaikojen vaihtelut

Sijaintinsa puolesta Sapporo on täydellinen kohde vuodenajoista inspiroitumiseen. Olit sitten kiinnostunut talvimaisemista, kirsikankukkien tuoksusta, kesäisistä ulkoilmatapahtumista tai syksyn kauniista väreistä, Sapporossa voit kokea jokaisen vuodenajan parhaat puolet.

Herkuttele perinneruuilla

“Ruoan kaupunki” Sapporo on tunnettu paitsi herkullisesta ramenista, myös raikkaasta oluesta. Pysähdy herkuttelemaan Hokkaidon alueella tuotetuista maittavista herkuista, kuten erilaisista keitoista ja merenelävistä. Muistathan myös maistaa paikallista pehmeää jäätelöä.

Ihastele maisemia

Sapporon ympärillä kohoaa upeita kukkuloita, joiden huipulta on loistonäkymät. Kiipeä esimerkiksi Hakodate- tai Moiwa-kukkuloiden harjalle ihastelemaan kirkasta tähtitaivasta tai kaupungin valoja.

Hengitä puistojen raitista ilmaa

Tutustu Hokkaidon historiaan ja luontoon vierailemalla Sapporon kauniissa puistoissa. Voit vaikkapa tehdä kävelyretken Hokkaidon yliopiston kampuksella sijaitsevaan henkeäsalpaavaan puutarhaan.

 

Varaukset ja tiedustelut:

Varaa matkapaketit tai lennot asiakaspalvelustamme

Soita numeroon

(arkisin klo 8-17):
020 561 5540

Tai laita sähköpostia:
world@kalevatravel.fi

Varaa lennot online:
lentovarausjärjestelmään tästä

Varaa matkapaketti online:
matkapakettivarausjärjestämään tästä

Tai tule käymään
(arkisin klo 8-16):

CWT Kaleva Travel
Työpajankatu 9 D,
00580 Helsinki